Verificare de primavara la rulote

Daca v-a impresionat un produs sau serviciu pe care il recomandati colegilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Verificare de primavara la rulote

Mesaj de Radu Pascu »

Astazi mi-am facut o verificare asa ca inainte de sezon la rulota. Am ridicat-o pe elevator si am controlat starea podelei, am gresat cantarul de frana, am verificat sbotii si rulmentii, presiunea in penuri. Am verificat starea carligului, am gresat culisa si am spalat sistemul antibalans, cu care ocazie am observat ca sabotii de antibalans sunt destul de uzati. Am sa achizitionez doua pastile noi si o sa le schimb. Daca tot a fost pe elevator, am etansat gaurile facute in podea pentru clima Truma si am verificat fixarea furtunelor de evacuare apei menajere.
Pe elevator
Pe elevator
Verificare de primavara.jpg (88.54 KiB) Vizualizat de 2219 ori
Pentru cei interesati totul a durat cam 3 ore si a costat aproape 300ron cu consumabile cu tot (vaselina, sparay degresant, mastic etc)
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
penca
Membru forum
17

Re: Verificare de primavara la rulote

Mesaj de penca »

Nu as fi avut curajul sa ma apropii la mai putin de 3 metri de elevatorul pe care statea rulota ta.

Elevatoarele de rulota sunt speciale, nu poti sa pui rulota asa, in balans pe un elevator normal.

Mare risc ti-ai asumat.
Dragos Penca
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Avem si elevator cu 4 brate, dar asta a fost liber la momentul respectiv. Nu facea balans. Elevetaroul este foarte stabil. Pentru vizualizarea podelei a fost suficient atat.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Mesaj de Doru Stoicescu »

Domnul Penca va rog sa nu va suparati...
Nu va convine ceva (fac pe moderatorul, si am dreptul acesta, ca fiind printre cei doi-trei primii, din 2005, care m-am luptat pentru viata CLUBRV-RO ) exprimati-va parerile pe PM direct lui Radu Pascu. Reprosati-i, injurati-l...direct pe telefon sau pe PM.
Este sef de service, ditamai inginerul auto, firma sa raspunde de orice paguba produsa asupra rulotei, in timpul ce-i pe rampa... asa ca nu va inteleg...???
Ba din contra, eu bucurestean fiind, doream, pe telefon, sa-l intreb pe Radu Pascu, cand ma pot programa pentru asemenea revizie in service-ul sau.
Dar mi-ati luat-o inainte.
Scrie răspuns