Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
SALUTARE TUTUROR!!!
Pe 24. 03. 2010 am intrat si eu in "randul lumii". :lol: :lol: :lol:
Am si eu o frumoasa rulota englezeasca, marca ELDDIS VOGUE, din anul 1996, de 4 persoane si MMA 1200 kg.
sunt tare incantat de investitia facuta. e ca o casa pe roti. are de toate. aragaz 4 ochiuri+grill+cuptor, frigider mare electrolux cu gaz, 12 v, 220 v, apa calda - cascade 2, radio, tv, dvd, lcd, truma ventilatie, baie cu dus, cu wc fix cu descarcare exterioara, etc, etc
Abia astept sa-mi pun cui la masina si sa fac o tura cu ea.
Poate ajung si eu la munte cu familia, a doua zi de paste. ori la fagaras, ori la manastirea neamt
o sa revin cu alte detalii si poze cand o sa am putin mai mult timp
va multumesc tuturor ptr informatiile culese de pe forum
Este cumva modelul cu dus separat pe partea dreapta spate si chiuveta si wc pe stanga spate?
Daca este clasa SE e plina de dotari, e o alegere f buna!
Sa o stapaniti sanatos!