Se mareste familia...se schimba rulota

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Gheorghe Raluca
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 03 Mai 1979

Re: Se mareste familia...se schimba rulota

Mesaj de Gheorghe Raluca »

Cred ca s-a creat o confuzie...Rulota pe care noi am cumparat-o a fost la Cheia, era a unor tineri, dar parintii acestora au mai fost acolo, impreuna cu nepotul.
Multumim tuturor pentru urari!
OPEL ASTRA CARAVAN 1.6 FARA RULOTA...RULOTA ESTE LA UN HYUNDAY TUCSON 2.0 CRDI SI SE NUMESTE HOBBY DELUXE 530.

TEL: 0722.672.011

EMAIL: ralucapui@yahoo.com

Traiti viata la maxim...nu se stie cat mai avem din ea!
Florin Tutunaru
Membru forum
16
Oras: Alexandria
Data nasterii: 10 Apr 1973

Re: Se mareste familia...se schimba rulota

Mesaj de Florin Tutunaru »

felicitari si s-o plimbati cu placere...uite dom"ne cum se inmultesc...am fost si eu uimit...pana acum 2 ani pe Valea Cerbului erau f. mult corturi in comparatie cu rulotele(eiiii...pe vremea aceea imi picau ochii uitandu-ma dupa ele)...anul trecut...2009 surpriza...f putine corturi...rulote care mai de care mai frumoasa .Bafta si sa ne vedem cu bine...
SWIFT CORNICHE + Passat Tel. ...0766367662
Scrie răspuns