Dezavantaj : alaturi de strand era o crescatorie de porci, care insa se zvonea ca urmeaza a fi desfintata.
Poze :

in Baile Felix este un spital de recuperare daca aveti problema cu lombosciaticamarius cojocariu scrie:Domnul Sergiu Odenie mai spuneti-mi despre posibilitatea de campare la 1 Mai(locatie,preturi).Eu fac 600 km pana la Felix doar pentru apa termala de acolo.Pe vremea cand aveam alfa romeo la felix se facea in fiecare an alfafestul si am stat doar 2 zile in piscina de la vilaverdi si m-am simtit mult mai bine(lombosciatica).
In Ungaria chiar nu m-as duce,nu cunosc deloc limba si la cata engleza stiu ungurii nu m-as risca.
Despre ofertele si conditiile de acolo am auzit,sunt curios de preturile la campare strand si intretinere,ca sa putem face o comparatie cu cele de aici.Asta scrie pe site-ul indicat :"Indicative price: € 17.40 / € 22.90" !?Ilisie Sanda scrie: eu urmeza anul asta se merg 3 zile acolo in calitate de rulotist
sunt 2 campinguri la Hajduszoboszlo unul situat in incinta strandulu, Thermal Camping (este un strand imens ca suprafata, aquaparcul din strand ii mai mare decat cel din Mamaia) iar celalalt in apropierea strandului Hajdu Camping http://ro.hungarospa-rt.hu/?action=category&ctid=2882Odenie Sergiu scrie:Despre ofertele si conditiile de acolo am auzit,sunt curios de preturile la campare strand si intretinere,ca sa putem face o comparatie cu cele de aici.Asta scrie pe site-ul indicat :"Indicative price: € 17.40 / € 22.90" !?Ilisie Sanda scrie: eu urmeza anul asta se merg 3 zile acolo in calitate de rulotist