Orasul meu GALATI

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

D.le vizitator,te rog sa te loghezi.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

multumesc pentru pozele frumoase,sper,intr-o zi sa stam in orasul tau la o cafea pe o terasa.... da domnule vizitator cind am initiat ca toata lumea sa-si prezinte orasul locul unde traeste despre asta era vorba,sa prezentam ce e frumos ,dar cred ca daca faci cunostinta cu cineva nu incepi sa-i mirosi piciorele sau ... daca da atuncea inteleg de unde atita bunatate sa ne blamezi orasele noastre
Dimitriu Adrian
Membru forum
16

Re: Orasul meu GALATI

Mesaj de Dimitriu Adrian »

excelenta si foarte frumoasa prezentarea:)))ati zburat cu aviasanul la primele poze?:)nu am mai vazut nicaieri panorama respectiva decat seara din turn...
adrian +adriana+alexandra =logan 1.4+... 0745384804 galati
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Sunt cetatean al orasului Galati din 1971(venit din Tg.Jiu,Gorj) si ma leaga foarte multe de acesta.Am avut ocazia sa ma reintorc in Gorj, dar nu am reusit sa ma despart de el.Regret dupa meleagurile gorjene,deoarece zona Galatiului este foarte sarac in locuri de vizitat,imi place totusi .Cind doresc putin aer curat plec .Inainte incarcam masina ,luam cortul si la drum.Acum avind rulota,altele sunt conditiile.Timp la dispozitie ... berechet.Suntem o familie de pensionari si nepotelul ne face viata mai frumoasa . :D Abia asteptam sa vina vremea de plecat.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
marius cojocariu

Mesaj de marius cojocariu »

Nea Nelu a-ti fost anul trecut la intrunirea opelistilor de la Durau de 1mai?Mi se pare cunoscut profilul.Daca va incurc va rog sa ma scuzati,daca nu poate anul acesta ne vedem pe 1 mai tot la Durau cu rulotele :D
Cu stima Cojocariu Cezar
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Da,am participat la acea intilnire cu o parte din membrii clubului .Suntem un grup care ne intilnim fregvent (am fost si la moeciu,la mare ,etc...).Am stat la pensiunea Maria ,spre releu.Cred ca ai fost in grup cu ionutxx(suceava ,botosani ,dorohoi).Noi grup mare cu george Fusneica-Iasi ,D'artagnian,eu si baiatul meu (gl99vrc si 98vrc ,acum pe rulota am 97vrc)marius si Dan -iasi,Florianu si Regy -Timisoara si altii.De venit cu rulota ,nu vin ,deoarece timpul de 2 zile este prea scurt.Din mai o iau din loc pentru mai mult timp.Sper sa ne intilnim la Durau ,am sa ma uit de rulota.S-ar parea ca o sa stam vis-a-vis de hotelul schitului (grupul nostru) :o
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia »

Il salut pe nea Nelu sunt Ionutxxl din sv, si abia astept sa-mi iau si eu rulota si poate la anul la Durau sa fim toti 3 cu rulotele..In rest ce sa zic v-am fi asteptat si anul asta la Durau cu rulota sa ne-o prezentati :D Si nu uita de cheita nea Nelu :oops:
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Scrie răspuns