Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Salut comunitatea rulotistilor ,
Nu vreau sa plictisesc prea mult , asa ca o sa fiu cat mai succint
Asadar, la sfarsitul lui iunie as vrea sa merg cu rulota in Grecia . Am fost anul trecut si am gasit undeva pe langa Paralia Katerini si Larisa o zona cu cel putin 5campinguri . La cel la care am stat a fost 15EUR/noapte /echipaj cu curentul inclus si cu o plaja care era la 10m.de locul de campare. Zona este undeva la poalele muntelui Olimp cu un peisaj placut .
Astept din partea celor interesati un "semn" si sper sa se gaeasca amatori ( sau profesionisti, nu conteaza\!) totul este sa mergem sa ne simti cat mai bine .
Timp pana atunci este din belsug si ne putem organiza cat mai bine .
toate cele bune ,
In zona Paralia Kateryni si anume la Pantelimonas sunt 11 campinguri pe malul marii . Conditiile sunt super OK , umbra am vazut ca au toate , atentie ca tariful de cazare se negociaza , inca ceva de stiut sunt vreo doua campinguri acolo la care trebuie sa folosesti monede pentru apa calda la dus . Deci nu te arunca imediat la un pret mai mic , intreaba toate detaliile . Distanta pana acolo este de 830 km din Bucuresti , drumul este bun , se poate face din prima sau cu pauza undeva in zona Sofia . (in benzinariile OMV). Pentru o harta nu ezita sa foloseti google earth , acolo vei gasi si poze de la fata locului !
Concediu placut si nu ezitati sa intrebati ... am trei ani de cand vara stau cate 10 zile pe acolo !
salut tuturor,
asadar , din cate am vazut s-au gasit cativa care sa comenteze si sa fie interesati
noi am fost anul trecut intr-un camping situat intre Paralia Katerini si Larisa , mai precis in dreptul ocalitatii Litochoro si al muntelui Olimp . Campingul la care am stat , Sylvia, era pe malul marii si era in principal ocupat de greci care au acolo rulotele lasate permanent . Printre ei am gasit loc destul si pentru rulota noastra . Baile erau "la comun " ( bineinteles fetele cu fetele , si baietii cu baietii ! :D ) , iar apa calda era asigurata cu o instalatie solara ( cu un randament cam slab , ce-i drept) . In aceste conditii am platit 15EURO/noapte pentru : rulota , curent , masina si 4 persoane - 2copii si 2 adulti . Aveau si o terasa de vara , care insa nu a functionat cat am stat acolo pe motiv ca nu incepuse sezonul ( adica , inca nu incepuse luna iulie!), dar am putut folosi frigiderele si congelatoarele de acolo fara probleme . Ca drum/distanta sunt pana in 800km , cu plecare din Bucuresti , distanta care am parcurs-o destul de lejer in aprox 12ore . Ce-i drept Bulgaria ramane aceeasi piatra de incercare cu drumurile si radarele aferente , dar nu imposibil de trecut . Sper ca in Grecia sa mai fi terminat din autostrada ce pleaca din vama spre Salonic si sa nu mai fie nevoie de mici ocolisuri . Cam asta ar fi cu Grecia , sau mai bine zis cu locatia asta de la Litochoro . Nu neg ca ar fi si alte variante de cazare , si accept alte propuneri ,DAR conditia de baza este sa merg undeva unde merg la sigur ; dupa 12 ore de condus nu am chef de tatonari si cautari in zadar. Nu vreau sa impun sau sa mediatizez mai mult decat trebuie locatia pe care o propun , si asa cum am mai spus in zona mai sunt inca 4-5 campinguri la fel de frumoase , iar in cazul in care se gasesc amatori promit sa alegem impreuna locul de campare. Astept in continuare comentarii , propuneri , inscrieri , sfaturi , etc...............
Dragi colegi rulotisti,
Eu am venit din Grecia acum 2 zile deci mai precis pe 16 februarie 2010.
Dupa cum spunea antevorbitorul meu intre Katerini si Larisa drumul este inchis.
Deci inainte de a face rezervari la acele campinguri,asigurati-va ca drumul este
practicabil si sa nu va treziti ca veti face un ocol de 150 Km.
Deci intre Katerini si Larisa este inchis.
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
Interesanta propunere... noi oricum ne-am propus ca anul acesta in concediu sa mergem in Grecia :D mai ramane de stabilit perioada si locatia exacta, pentru ca nici noua nu ne place sa mergem "orbeste"
Ma gandesc daca nu s-ar putea face rezervari din timp...
probabil ca drumul este temporar inchis si nu definitiv , iar pana in iunie mai sunt 3(trei ) luni asa ca nu imi fac probleme din cauza asta
cu o saptamana inainte de plecare voi lua legatura cu cativa TIR-isti si voi cere cele mai "proaspete" informatii legate de starea drumurilor si de alte conditii , devieri , restrictii
in alta ordine de idei mai mult ca sigur sunt soselele nationale care ar trebui sa fie oarecum paralele cu autostrada , asa ca ocoluri de 150km!!! putin probabil sa fie
deocamdata sunt la starea de "proiect" si nu este cazul sa pun caruta inaintea cailor sau sa ma jelesc in fata drobului de sare de pe soba , voi gasi o rezolvare cat mai practica la toate problemele care eventual vor aparea ( eu unul sper sa nu fie cazul)
asadar, lista este deschisa , inscrierile se fac gratis :D si fara limita de locuri
Si noi ne-am gandit sa mergem la sfarsitul lui iunie cu rulota in Grecia, mai exact in insula Thassos, am fost acum 5 ani si e foarte frumos. Nici nu e foarte departe si am vazut ca au multe campinguri.
Buna seara domnule Adrian...aveti o propunere foarte interesanta si chiar imi surade ideea cu conditia sa-mi spuneti daca ati mai fost acolo cu rulota sau fara, daca stiti exact drumul(nu de alta dar nu prea este indicat sa campam pe te miri unde cateva zile pana gasim locatia :mrgreen: ), care sunt taxele pana acolo(autostrada etc)si cam cat preconizati sa stam acolo; asta pt a face fiecare socoteala vis a vis de concedii.Traseul daca se poate...Si inca ceva..800km...ok...asta inseamna 12 ore...ziceti dumneavoastra. Eu am facut traseul Giurgiu-Ruse-Sofia-Macedonia-Skopje-Kosovo de cateva zeci de ori cu autocarul. Km sunt aceiasi...800-850, numai ca am mers cu viteza destul de mare ceea ce nu prea pot spune ca vom putea merge si cu rulotele.Oricum discutam degeaba...80% merg si eu, numai sa stabilim detaliile.Aici sau pe PM..deci lista deocamdata insumeaza 2 echipaje....
Pentru domnul Dumitru Mihai....daca se va face lipeala si mergem...va rog frumos in numele meu si al celorlalti participanti la aceasta excursie sa nu ne lasati in urma.... cu masina dumneavoastra.....heeeee vise tata, vise