Povestea e cam asa: dupa ce am vandut prima rulota, adica asta:
viewtopic.php?f=23&t=3432 in ideea de a folosi banii pentru a incepe mobilarea apartamentului nou, si in ideea de a trece la o rulota noua peste un an-doi, am reusit sa stau fara rulota fix... doua saptamani... ocazia s-a ivit in Italia unde lucrez, la un prieten, care de cativa ani ma tot invita sa vad rulota socrilor lui, stiindu-ma pasionat de subiect. Cum ramasesem fara rulota, am mers s-o vad, si din vorba-n vorba, am aflat ca mai nou e chiar de vanzare, pentru ca ei nu o mai folosesc de trei ani...
Iata despre ce e vorba:
CARAVELAIR BAHIA 560
- an 1993
- 6 locuri de dormit
- MMA 1150kg
- axa dubla
- 2 paturi suprapuse in spate
- dormitor cu pat matrimonial in fata
- living transformabil in pat de 2 pers
- aragaz 2 ochiuri
- frigider 110l
- truma cu truma vent
- o trapa in living
- baie cu geam, dus si wc fix, alimentare cu apa curata si golire apa murdara exterioara
- antena TV pe acoperis
- aerisire in tavan la baie si in dreptul dormitoarelor
- cort complet folosit de fix 4 ori cu incapere suplimentara de 2mx2m la un capat
- in toata viata ei a facut maxim 1000km, in afara de baie si paturi nu a fost folosit nimic niciodata (aragaz, frigider, gaz, incalzire, etc), a fost folosita foarte putin si majoritatea timpului a stat parcata la interior,
- ambele zone de dormit se inchid cu usi de lemn culisante,
- toate saltelele in afara de cele din zona centrala sunt de tip relaxa,
- patul matrimonial are lada sub el pe toata suprafata,
- zona cu paturi supraetajate are un calorifer suplimentar electric,
- am primit cadou si oglinzi suplimentare de prins pe aripi,
- toate geamurile au parasolare, perdele si draperii,
Minusuri:
- s-a pierdut roata de rezerva (caut una la dezmembrari),
- trebuiesc cumparate butelii si ceas de gaz (din ala destept care stie sa treaca singur la a doua butelie cand se goleste prima),
- are rezervor de apa mic pentru chiuvete, de doar 10 sau 15 litri
Interventii "mecanice" datorate imbatranirii necesare dar nu obligatorii (deci eu le fac):
- schimbat cauciucuri
- schimbat telescoape
- schimbat cupla de remorcare
Pretul modic propus de mine (si ramas definitiv) a fost de 2500euro platibili in rate pana la sfarsitul lui 2011, la care se adauga cheltuielile de drum pana in Romania, interventiile mecanice de mai sus, inmatriculare, etc.
Atasez primele poze facute si revin cu informatii si poze noi despre cum decurge relatia noastra. Drumul Italia-Romania momentan e planificat la sfarsitul lunii, intre timp trebuie sa pun la punct toate detaliile.
Enjoy!