informatii rulote din Anglia

topicuri de informare
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Re: informatii rulote din Anglia

Mesaj de Odenie Sergiu »

Am luat si eu o pompa din aceea de 6-7 euro(no name),luata pt a-mi umple rezervorul din rulota,(sa nu tot ridic bancheta sa completez in rezervor).Voiam sa iau una de firma,dar nu aveau atunci pe stoc.Cum aveam neaparata nevoie,am intrebat-o pe d-na de la firma de aceste pompe,daca sunt bune totusi in lipsa de altceva.Mi-a spus ca ei le cumpara nesigilate(cum ar fi la sac/kg)si inainte de a le vinde le verifica,pentru ca nu toate functioneaza.Cat poate sa tina o pompa,care en detail in Ro,costa 7 euro?(Ea iese probabil de la fabrica,la 2-3 euro).Cat o fi norocul.Pana acum a pompat cca 1000l apa;dar pompa din dotarea rulotei,merge din'92.Sper sa mearga si asta cat mai mult,dar atatia ani,nu cred... :?
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Gabi Peterca

Mesaj de Gabi Peterca »

marius cojocariu scrie:Dupa ce fac modificarile o sa vi le arat la amadoi sa va convingeti de functionalitatea pompei de 7 euro :D
...Azi am trecut pe la Metro si am gasit umbrar cu 2 laturi izolate la 125 lei(mai in gluma mai in serios cred ca o sa imi iau 2 bucati in caz ca unul mi-l rupe vantul :lol: ).
Gabi degeaba te desculti la intrare daca bagi sacii cu peste in rulota :x nu stiu cum mai scapi de mirosul ala de peste din rulota :roll:
Daca ziceai ca vrei umbrar ti le dadeam pe ale mele si faceai tu din doua unul. Oricum daca ai drum curand prin Iasi, sau pe cineva care vine prin zona sunt ale tale.
Nu car peste cu sacul, majoritate ai eliberez, iar daca regulamentul imi permite sa iau ceva retin doar cativa pesti pentru fiica-mea. Pentru pescuit am alte articole de camping, e subiect separat 😉 Rulota e doar pentru familie.
Stoica Cristian
Membru asociat
15
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 28 Iul 1957

Mesaj de Stoica Cristian »

toti cei care au sustinut ca este bine sa cumperi rulota cu toate dotarile din fabricatie si eventual originale (si binenteles functionale) au mare dreptate.doar in cazul cind vrei sa ti rulota o eternitate poti s-o iei cum vrei si apoi sa faci o gramada de improvizatii . in cazu in care vrei peste 2 - 3 ani s-o dai si sa-ti iei alta noua va fi foarte greu sa mai iei si 40 % din cit ai dat si ai bagat in ea
Skoda Octavia Scout 4x4 si rulota Sterling Eccles Diamond stoica_cristi2007@yahoo.com . tel:0723536215
Bogdan Rusu
Membru forum
16

Mesaj de Bogdan Rusu »

Stie cineva de ce preturile de pe http://www.c4caravans.com/ sunt atat de mici fata de preturile de pe celelalte site-uri? Ca ma gandeam sa dau o fuga pana acolo sa iau si eu una de prin 2004-2008.
Citroen C-Crosser + Dethleffs 560 SK 1996
0768.682.885
George Chirila

Mesaj de George Chirila »

Acum vreo luna m-am uitat si eu pe acest site ,si singura explicatie a mea pentru preturile rulotelor este ca am impresia ca se liciteaza ca pe e-bay. Altfel nu vad logica. Totusi cei care sunt in masura sa ne explice ,sunt liberi s-o faca . Multumesc !!!
Raul Paltineanu
Membru forum
15
Oras: Codlea
Data nasterii: 14 Oct 1975

Mesaj de Raul Paltineanu »

M-am uitat si eu la cateva, chiar am incercat sa sun la vreo 2 si nu erau valabilele nr de telefon. Rulotele erau toate in apropiere de Londra si am folosit prefixul 0044, poate am gresit ceva.
Autorulota Dethleffs pe Fiat Ducato 2.5 D
raulpaltineanu@yahoo.com tel: 0722548445
George Chirila

Sunt niste preturi de nu-ti vine sa crezi .Mici ,mici de tot. Chiar nimeni nu ne poate " scoate din gara " ?
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

N-as vrea sa fiu carcotasul de servici dar...
O rulota din 2009 care noua costa 16750 lire nu o poti cumpara cu doar 5600 lire dupa un sezon in conditiile in care din poze pare impecabila ???
Poate o fi crescut guvernul lor taxele cu 500% peste noapte si vor sa scape de ele rapid :D :D :D
De ce nu-i contactati prin email si cereti-le detalii + adresa de unde puteti veni sa o cumparati.
Poate-i chiar adevarata treaba si merita efortul.

Maine ar merita sa mergeti (mergem) sa ne luam rulota de la ei daca preturile sunt adevarate.
Eu merg si-mi iau un camper daca-i adevarata treaba. Am gasit unele de 2-5 ani cu 4000-7000 lire superbe.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Pe asta se bazeaza si ei pe naivitatea voastră .....nu o sa trebuiască sa mergeți dupa ele ....o sa vi se ofere ,,gratuit ,, transportul .....numai ca trebuie sa o platiti in avans ori un aconto de 50% ....depinde de negociator :mrgreen: ...ideea lor este ca asa de ieftina vi se pare încât vreți sa o achiziționați repede sa nu ajungă altul înaintea voastră ca tare frumoasa este ...

Stati calmi ....dintotdeauna diferențele acestea de preț au ascuns ceva ...nu vând mașini decât de 20 ani știu ce vorbesc....
Am ajuns în nordul Germaniei la o adresa într-un gang la un depozit părăsit...iar în poze ziceai ca este reprezentanta de mașini ....noroc cu taximetristul ca a știut sa nu oprească la semnul unui individ care părea rătăcit :evil: ....am ajuns la politie dar pe site nu mai exista anunțul iar nr de tel era inchis( cartela)....

Procedura corecta este ....transfer bancar către firma care intermediază(vanzatori lor) ....intrând bani la ei in cont pe firma înseamna ca exista.....risc minim.....EVITAȚI transferurile de avans catre o persoana fizica(pe internet figurează ca cel mai tare vânzător) dar la transfer zice sa ii pui avans pe numele lui......

O simpla cautare pe un site vi se va adeveri ce va spun ....ex....caut Audi a6 din 2009 dizel.....selectez numai dizel și an 2009 o sa vedeti ,,anunțurile profesioniste,, ale vânzătorilor privați ...

Bafta in ceea ce va doriti .....nu am vrut sa sa jignesc pe nimeni si nici sa pun la îndoiala capacitatea unora de a cunoaste metodele de achiziționare a unei mașini din străinătate ....am vrut decat sa ne luminam un pic :mrgreen:
Ultima oară modificat 27 Feb 2011, 00:03 de către Catalin Gigi, modificat 1 dată în total.
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Aloooooooooooooooooooo fratilorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr chiar sunteti atit de naivi ca europenii astia???? Scriu aici ca va scot din GARA in care ati intrat .
NU VEDETI CA SUNT FRAUDE ?Fraudeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee , preturi mici si tentante pentru gaini, si aflati ca sunt destule gaini care trimit bani acolo.
Treziti-va inca nu ati auzit ca Roamnia este a doua tara in lume cu fraude pe internet ce dracu?
Baietii profita de cei care trimit avans le iau banii si ADIOOOOOOOOOOOOOOO.
Nu te contrazic daca spui ca mergi sa o vezi si sa o cumperi , dar nu iti vor mai raspunde , incercati sa vedeti spuneti-le ca le puneti din bani , va vor da un ct bancar sau W UNION si ramineti fara bani.
Vreti sa ii ajungeti din urma pe europeni la prostie?
Daca da puneti bani la cei care vind acolo si veti fi pe lista de plingeri a FBI .
Asa ca stati cuminti si TREZITI-VA nu e nevoie sa imi multumiti oricum stiu cum se cistiga banii pe la noi si cum se string asa ca fie-va mila de banii vostri si cautati pe siturile noastre si nu trimiteti nici cel mai mic avans pt a va face retinerea vreunui produs de acolo.
Succesuri multe in continuare si daca s-a ars vreunu faceti cruce la bani si nu ii cautati prin Anglia cautati bani pe la noi prin Vilcea ,Dragasani, Constanta, Alexandria sau Bucuresti.
SI NICI UN BAN IN AVANS NICI CATRE FIRME NICI CATRE PERSOANE toate sunt fraudeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
George Chirila

Buna dimineata ! Am trimis vreo 4 e-mail-uri . Si dupa ce am citi pe forum,de la colegi ,le-am spus ca vreau sa cumpar rulota respectiva ( la fiecare adresa in parte ). Mi-au retrimis mail-ul ,cu "rugamintea " sa ma uit atent la rulota ( Vrajeala de-a lor,dar nu stiu ca romanii sunt mai banditi ,prin ADN ) si daca doresc sa trimit in avans de cel putin 35 % din suma totala . Le-am scris ca doresc sa cumpar rulota cu banii jos,venind in regat eu personal . Ce raspuns credeti ca am primit ? Ca ei nu pot tine rulota,pana vin eu ,fara o rezervare prealabila de cel putimn 30-35 %. Ca daca pana vin eu ,rulota se vinde ,si vin degeaba ,platind transportul ,hotelul ,etc. Ce baieti buni sunt . Devin grijulii cu romanii :P :P . Asa ca eu deja m-am convins . Este o mare TEAPA . :!: Nu cadeti in capcana lor de a trimite bani in avans :idea: :idea: ,ca altfel ............ :mrgreen:
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

In afara de aceste fraude,pot fi intr-adevar si chilipiruri ieftine,darrrrrrrrrrrrrrrrr acele chilipiruri ascund defecte destul de grave,care la o inspectie superficiala,(impresionati de dotarile si aspectul elegant interior,(plus "abureala" vanzatorului) scapa cumparatorului care crede ca "l-a prins pe d-zeu de un picior" si a dat lovitura vietii.S-a mai discutat despre clima umeda din Regat,care are un efect negativ asupra longevitatii rulotelor (care au mare parte lemn in structura).Sigur,sunt si norocosi care au achizitionat o "englezoaica" fara probleme,dar vorbim de aceste "chilipiruri".Cei care le dobandesc,ulterior le revand(as pune pariu ca in cunostinta de cauza si ascunzand aceste defecte),pentru a scapa de problemele reparatiei lor si asa pacalitii se schimba doar.Unii vor spune probabil ca sunt fabulatii,dar stiu cazuri concrete,de aceea viitorii amatori de "englezoaice",sa fie cu cu ochii in patru cand verifica o rulota,sa nu se lase amagiti de dotarile"spectaculoase" sau de pretul tentant.Ca si la masini,unde se ascund defectele foarte ingenios si la rulote sunt solutii.Calitatea in general are pret :!: .
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Scrie răspuns