topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Pentru cei interesati tarife Camping Zodiac:20 lei rulota,7 lei masina,16 lei/persoana(0-7 ani-gratuit;7-14 ani-50%),curent inclus+gratar amenajat,apa calda.
Atentie :!: In acest camping se plateste separat si cortul sau veranda rulotei :shock:
Cel putin acum o luna, cand am avut sansa sa verific personal, se platea. :roll:
La tarifele de iunie treceam de 100 ron/zi pt auto, rulota, 2 adulti si 2 copii.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Am fost in acest camping la sfarsitul lunii iunie 2009 si ne-a placut. Este un camping mic si linistit, cu alei asfaltate a.i. va puteti lua rolele si/sau bicicleta. La cele doua grupuri sanitare era foarte curat iar apa calda nu lipsea. Pretul ptr. auto+rulota+2adulti+1 copil (cel mic n-a fost taxat :)) a fost de 75 RON/zi.
Acest camping sa invecineaza cu camping Elodie care are in plus si piscina.
Dezavantaj: putin departe de plaja, trebuie ocolit lacul ptr. ajungerea la plaja.
Fişiere ataşate
camping Zodiac 2009
camping zodiac.jpg (36.8 KiB) Vizualizat de 11492 ori
75RON pe zi???? :? E mult ....e putin....? Da in alta parte off....ce are? Am stat anul trecut la Venus la hotel cu 100ron !!! Este doar o parere si consider ca ce depaseste 30-40RON/zi maxim e cam ...japca. :evil: Cat curent sau apa sa consumi intr-o zi.. :?: Ma repet:..doar o parere a mea :mrgreen:
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Preturi decente pe litoralul Romanesc si nu numai nu gasiti.Cel mai bine campare off.Noi de 2 ani mergem vara la Vama Veche ,pe malul marii aproape de granita cu Bulgarii.Locul este excelent.
Cred ca D-na.Liliana stie dansa ce stie....si mai cred ca este de urmat si mai ales ca m-am intalnit cu dansa la Cheile Rasnoavei si ne-a povesti cam cu ce sa" mananca "aceste iesiri" off "la Vama. De aici ,personal am tras o concluzie:.."OFF"!!! :D in masura a cat de mult se poate.
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
in sezon pe litoralul nostru este japca.noi tragem in navodari la camp.S un de ajungi pe zi la 75-85 lei/zi.f.mult dar pt faptul ca plaja este f. aproape.apa calda permanent si cat de cat curat l-am preferat.mai este o problema in sezon corturi ca ciupercile dupa ploaie
In final poate cineva sa spuna un camping(campinguri) cu preturi decente?? Ma gandesc ca un pret decent ar fi undeva la 50 lei,,nu stiu exact tarifele, dar din cate citesc daca in 2009 au cerut atat..in 2010 cred ca ne vindem rulotele sa le platim lor.Am mai vazut off....merge si asa numai sursa de apa sa avem si o tzara de umbra.La Vama nu sunt plimbareti in cioaca goala?? :oops: din cate stiu se cam practica treaba asta si mai avem si noi copii.