Camping Zodiac Jupiter

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
maruntis constantin
Membru forum
16

Camping Zodiac Jupiter

Mesaj de maruntis constantin »

Pentru cei interesati tarife Camping Zodiac:20 lei rulota,7 lei masina,16 lei/persoana(0-7 ani-gratuit;7-14 ani-50%),curent inclus+gratar amenajat,apa calda.
Octavia 2 1,9tdi+Chateau Chiara
Liviu Adrian
Membru forum
17

Re: Camping Zodiac Jupiter

Mesaj de Liviu Adrian »

Atentie :!: In acest camping se plateste separat si cortul sau veranda rulotei :shock:
Cel putin acum o luna, cand am avut sansa sa verific personal, se platea. :roll:
La tarifele de iunie treceam de 100 ron/zi pt auto, rulota, 2 adulti si 2 copii.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Lorena Blaga
Membru forum
15

Mesaj de Lorena Blaga »

Am fost in acest camping la sfarsitul lunii iunie 2009 si ne-a placut. Este un camping mic si linistit, cu alei asfaltate a.i. va puteti lua rolele si/sau bicicleta. La cele doua grupuri sanitare era foarte curat iar apa calda nu lipsea. Pretul ptr. auto+rulota+2adulti+1 copil (cel mic n-a fost taxat :)) a fost de 75 RON/zi.
Acest camping sa invecineaza cu camping Elodie care are in plus si piscina.
Dezavantaj: putin departe de plaja, trebuie ocolit lacul ptr. ajungerea la plaja.
Fişiere ataşate
camping Zodiac 2009
camping Zodiac 2009
camping zodiac.jpg (36.8 KiB) Vizualizat de 11492 ori
Opel Astra H Caravan + Beyerland 430 DM Vitesse
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

75RON pe zi???? :? E mult ....e putin....? Da in alta parte off....ce are? Am stat anul trecut la Venus la hotel cu 100ron !!! Este doar o parere si consider ca ce depaseste 30-40RON/zi maxim e cam ...japca. :evil: Cat curent sau apa sa consumi intr-o zi.. :?: Ma repet:..doar o parere a mea :mrgreen:
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
mariadragu
Membru forum
15

Mesaj de mariadragu »

Ce iti da in acesti bani? este mult , la bani astia mergi la hotel.Bine ca stiu este de ocolit
MERCEDES 220TDI clasa E cu rulota HOBBY 455
Batta Mihai
Membru forum
17
Oras: Camping
Data nasterii: 02 Feb 1967

Mesaj de Batta Mihai »

Un camping cu preturi decente chiar nu stie nimeni ?
LILIANA DIACONESCU

Mesaj de LILIANA DIACONESCU »

Preturi decente pe litoralul Romanesc si nu numai nu gasiti.Cel mai bine campare off.Noi de 2 ani mergem vara la Vama Veche ,pe malul marii aproape de granita cu Bulgarii.Locul este excelent.
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Cred ca D-na.Liliana stie dansa ce stie....si mai cred ca este de urmat si mai ales ca m-am intalnit cu dansa la Cheile Rasnoavei si ne-a povesti cam cu ce sa" mananca "aceste iesiri" off "la Vama. De aici ,personal am tras o concluzie:.."OFF"!!! :D in masura a cat de mult se poate.
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Batta Mihai
Membru forum
17
Oras: Camping
Data nasterii: 02 Feb 1967

Mesaj de Batta Mihai »

Inseamna ca din 12 Iulie ma gasiti la Vama Veche " off ".
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

@ mariadragu Ce iti da in acesti bani?....Eu intreb ...ce ne face de bani astia? 8) :mrgreen:
Titel Cojocaru
Membru forum
15

Mesaj de Titel Cojocaru »

in sezon pe litoralul nostru este japca.noi tragem in navodari la camp.S un de ajungi pe zi la 75-85 lei/zi.f.mult dar pt faptul ca plaja este f. aproape.apa calda permanent si cat de cat curat l-am preferat.mai este o problema in sezon corturi ca ciupercile dupa ploaie
0769267947 mitsubishi pajero+fendt 510
Florin Tutunaru
Membru forum
16
Oras: Alexandria
Data nasterii: 10 Apr 1973

Mesaj de Florin Tutunaru »

In final poate cineva sa spuna un camping(campinguri) cu preturi decente?? Ma gandesc ca un pret decent ar fi undeva la 50 lei,,nu stiu exact tarifele, dar din cate citesc daca in 2009 au cerut atat..in 2010 cred ca ne vindem rulotele sa le platim lor.Am mai vazut off....merge si asa numai sursa de apa sa avem si o tzara de umbra.La Vama nu sunt plimbareti in cioaca goala?? :oops: din cate stiu se cam practica treaba asta si mai avem si noi copii.
SWIFT CORNICHE + Passat Tel. ...0766367662
Scrie răspuns