topicuri ce fac obiectul unor alte pasiuni ...... alte "pasarele"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Chiar fiind foarte nou pe forum ,eu am observat ca multi dintre dvs. pe linga "microbul "rulotei, sunt multe persoane atinse si de catre alte "hobby-uri"...radio , foto ,motociclism ,pescuit..etc. si cred ca ar fi frumos ca la acest topic sa putem sa ne impartasim ideile ,experientele si pasiunile si poate ca impreuna vom sti mai multe si ne va apropia mai mult.Ar fi imposibil ca din totalul membrilor cotizanti sau nu sa nu se gaseasca macar doua persoane si cu o alta pasiune decat rulotele (binenteles rulotismul fiind" number one") Daca nu se agreaza ideea o sa-l rog pe dl.Sandu sa stearga :mrgreen:
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Eu sunt pasionat de modelism RC (Radio Comandat) aero si automodele. Posed un "hangar" destul de aglomerat.
Daca face interes, pot sa postez niste fotografii.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Dle.Radu Cred ca nu este unul dintre noi care cind a fost copil sa nu vrea sa zboare si poate ca de aici vi se trage "microbul"si niste poze cu constructile dvs. banuiesc ca ar interesa pe cativa dintre noi. Eu le astept cu nerabdare , si totodata va voi pune niste poze cu o pasiune de a mea: constructia unei barci cu fundul plat(buna ptr. ghiolurile cu apa scazuta din Delta) cu lungimea de 5m si latimea da1.6 m construita pe schelet din lemn placata cu placaj marin (okume) care in final va fi "imbracata "in fibra de sticla. Ultima op. nu o voi putea face decat cand afara vor fi min.+20 grade ,altfel rasinile epoxidrice vor polimeriza foarte greu . In sfarsit...90% este gata. :|
Fişiere ataşate
Amintiri-0055.jpg (95.5 KiB) Vizualizat de 4828 ori
Amintiri-0054 [50%].jpg (24.48 KiB) Vizualizat de 4820 ori
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Din pacate nu,dar promit ca,,,,cand o s-o termin o sa fiti invitati mei la un pescuit cu barca in Delta .Am de gind sa o duc la Murighiol sa o las la vreun localnic in curte,cu bani binenteles .Ca o paranteza;cu ceva ani in urma ,si nu putini am lucrat tamplarie si am scule si masini ca la o fabricuta si de acea nu mi-a fost f. greu cu constructia bineanteles cu desenele in fata,desene trimese de un tip Jeff Spira din State, si ca idee daca pot sa ajut pe cineva cu un sfat o fac cu mare placere ! http://www.spirainternational.com/ aici gasiti f. multe chesti, bune inr-o oare care masura si ptr rulotisti
buna seara
felicitari ,tot respectul meu.
cand ai un astfel de hoby nici nu simti oboseala ,satisfactia este atat de mare ca abia astepti sa se faca dimineata si sa continuii munca.
Onoare si Respect
Marian Serban
Locul unde-mi petrec majoritatea timpului liber. Biroul meu de pe balcon, incarcat de satisfactii si probleme, provocari si idei, intoxicat de poezia pasiunii.
Se poate observa in prim plan un 4X4, dotat cu cv automata in 3 trepte+R suspensie independenta reglabila, frana pe disc pe arbore cardanic,motor metanol, in fundal o motocicleta tot cu motor termic, si in lucru un planor cu anvergura de 2,6m
RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
In constructie, aproape de finalizare, un Mustang P51D, avionul de vanatoare cu care USA a castigat razboiul.
Puteti urmari pozele si comentariile in topicul din linkul urmator http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?showtopic=21351
RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570