Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Irinel Raducanu
Membru forum
15
Oras: Baicoi
Data nasterii: 25 Apr 1972

Re: BUN VENIT PE CLUBRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

Mesaj de Irinel Raducanu »

Buna ziua!
Sunt Irinel Raducanu, familist, posesor Opel Astra G si carlig :oops:
Rulota este pe lista de prioritati a anului acesta.
Sa ne vedem sanatosi!
Opel Astra & (Hymer) Eriba Nova
Victor Stuiber
Membru forum
15

Mesaj de Victor Stuiber »

Nu sunt multe de spus, deocamdata nu posed rulota sau camper, dar imi place mult muntele.
Inclin spre un camper (sau un inlocuitor) pentru ca dupa mine permite accesul in locuri mai putin accesibile cu rulota.
Oricum, va dura cel putin doi ani pana acolo, deocamdata incerc sa imi termin casa :).
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Cred ca a venit timpul sa ne prezentam si noi.Suntem o familie de pensionari,cu un nepotel care a fost cel ce ne-a convins sa trecem de la eternul cort dotat cu de toate ,la rulota.Avem cumparata din februarie o rulota din anul 1988,marca DETHLEFFS RT2 ,iar masina tragatoare este un opel Astra G caravan, 1,7 dt ,eu fiind un infocat fan Opel cu vechi state in club .Suntem iubitori de natura ,comunicativi si sociabili,dornici de noi prieteni si cunostinte in ale patriei plaiuri.Am colindat din 1975 cu ,cortul ,insa acum rulota ne va face viata mai frumoasa .Speram in integrarea grabnica a noastra in comunitatea dvs.si speram ca nu vom fi marginalizati in intilnirile la care vom participa. D-zeu sa ne ajute ca viata sa ne fie mai lunga si cit mai placuta la toti. :D
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
popa gabriel
Membru forum
15
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 07 Iun 1971

Mesaj de popa gabriel »

Buna!Eu sunt Popa Gabriel,sunt din Bucuresti.Am din iulie 2009 o rulota Adria 1076 din 1988(care cred ca e cea mai mica din clasa Adria).O trag cu Dacia Solenza Confort 1390 cmc benzina+gpl.Inainte de a o cumpara am stat zi si noapte pe site-ul Club rv,asa ca am stiut de ce am nevoie.Multumesc tuturor pentru informatiile postate.Dupa ce am cumparat-o am fost in targ la Vitan si un samsar incerca sa ma pacaleasca sa cumpar o rulota cu masa maxima admisibila de 1000 kg.Asta in conditiile in care pe talonul masinii mele scrie ca masa masa maxima remorcabila este 800 kg.Motiva el ca poti tracta rulote pana la 3500 kg.Frumoasa incercare,nu?Va doresc tuturor drumuri bune si vant din pupa!
Mihai Soare
Membru forum
15
Oras: Silistea CT
Data nasterii: 17 Aug 1972

Mesaj de Mihai Soare »

buna ziua. numele meu este mihai soare,am 38 ani, sunt din com. silistea, jud. constanta. sunt casatorit cu lidia(38 ani) si avem un copil de15 ani, george. ador plimbarile libere atat in tara cat si in europa. am un suzuki sx4, 4x4, motor 1,6 l benzina, si doresc sa cumpar o rulota adusa din anglia. va rog ajutati-ma cu informatii suplimentare. multumesc

Mihai, aici gassti informatii de la cei care au cumparat rulote din Anglia : viewtopic.php?f=1&t=3317 viewtopic.php?f=1&t=3133 viewtopic.php?f=1&t=3036 viewtopic.php?f=1&t=2187Sandu Toma
Mihai Soare, elddis vogue + suzuki sx4,
tel:0762247085
e-mail:mihaisoare@zappmobile.ro
"Omul sfinteste locul"
adiciors
Membru forum
15
Oras: Satu Mare
Data nasterii: 14 Feb 1976

Mesaj de adiciors »

Buna seara.Ma numesc Ciors Adrian,locuiesc in Satu Mare,jud.SM.Pasionat de drumetii
Dacia Logan MCV
sabaroiu daniel
Membru forum
15

Mesaj de sabaroiu daniel »

Salut! Ma numesc Sabaroiu Daniel proaspat posesor al unei rulote Abi Marauder (englezoaica) din 1990 pe care din cauza vremii nu am reusit sa o scot ,o tractez cu o Skoda Octavia sau un Jeep Cheroke dupa caz..Sunt mecanic auto de meserie si ma gandesc sa-i fac un tuning :roll: apa calda, aer conditionat asta pana vine vremea mai frumoasa si plecam la plimbarica..
Skoda Octavia+Abi Marauder
DaniDarie
Membru forum
16
Oras: hunedoara
Data nasterii: 11 Ian 1975

Mesaj de DaniDarie »

va salut,
suntem din Hunedoara,ma numesc Darie Daniel,sunt pompier(ISU-HD),am35 ani,o sotie,un baiat de 8 ani,o rulota Muensterland Siesta380 batrana de 30de ani,cam toate concediile si weekend-urile le petrecem in natura,in cort sau rulota,asteptam sa va intalnim in curind,speram in iulie...
daniel darie
musterland siesta 380+vw tiguan 2.0 TDI 4motion
Ovidiu Ciobanu
Membru forum
15

Mesaj de Ovidiu Ciobanu »

Buna ziua,
Ma numesc Ovidiu Ciobanu, din Bucuresti, am un baiat de 14 ani si o fata de 5 ani, nevasta, masina, rulota si scuter. Iubesc natura si am mers inca din copilarie cu cortul pe malul marii si pe creste de munte. Din pacate fata mea are rau de masina de dinainte de a implini 1 an, si m-am pomenit in "arest la domiciliu" de cativa ani. Toti mi-au zis "lasa ca trece cand se face mare" - dar cati ani poti sa stai inchis in casa? Am incercat cu doctorii - dar sunt sau prea puternice (Dramamine, neurotoxic) sau prea slabe (Cocculine, homeopat). Am aflat ca raul de masina apare numai cand esti treaz, nu si in somn, deci merg de 4 ani numai noaptea. Daca vedeti pe sosea o rulota pitita dupa un camion tarziu dupa miezul noptii sa stiti ca eu sunt.
Visul meu a fost sa imi iau o autorulota, sa merg noaptea linistit si cand opresc sa ma culc, si am asteptat degeaba ani de zile sa se scoata taxa aia imbecila. Dar o autorulota e o investitie mare, nu se justifica daca am 1-2 saptamani de concediu pe an. Promit ca la pensie (daca o mai prind) sa imi iau una sau sa imi fac una dintr-un Ducato. Asa ca primavara trecuta mi-am luat rulota si am plecat in weekenduri la mare, de vineri noaptea pana duminica seara, si asa din cate doua zile in cateva weekenduri am dublat concediul... Vara asta o sa fug poate si la munte ca n-am mai fost de ani de zile.
Sanatate!
VW T4 Multivan - in transformare
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16
Oras: ora
Data nasterii: 21 Mar 1908

Mesaj de Sorin.Sibiceanu »

Salut ,
Sintem familia Sibiceanu ; Sorin ,Liliana si Luka 3.5 sintem din Bucuresti Drumul Taberei . Rulota Caravelair Brasilia 395 am cumparat-o in iunie 2009 , noua masina Subaru Forester 2.0X in noiembrie 2009 , sintem foarte mandri ca avem rulota si ca putem iesii in natura , ca putem cunoaste oameni care au aceeasi pasiune . Pe linga pasiunea de rulotist mai am tehnica , bereea :D si ditractia . De cand sint pe forum ma simt alt om parca a inviat ceva in mine cand vad ca multi colegii sint uneori alaturi de tine si te ajuta cand pot , abia astept sa ne putem vedea si sa putem sta la vorba si la o bere .

Zile bune si vint din spate
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

Salutare!
A venit si randul meu: Marius, Carmen si copii: Luca(4 ani) si Lorena(14 ani).
Incepatori, dar cu sperante si multe vise!
Ansamblul este format dintr-un Peugeot 306 break si rulota Burstner city 530 din '84(achizitionata in iunie 2009). Inca mai mesteresc pe la ea!
Sa ne vedem cit mai curind!
DUMITRU MIHAI
Membru forum
15

Mesaj de DUMITRU MIHAI »

Salut ,
Va saluta familia Mihai si Claudia Dumitru , sintem din Murfatlar , jud. Constanta , la 20 de km de mare . Ne bucuram ca am intrat in marea familie a rulotistilor . La fel si noi ca si ceilalti de aici iubim iesirile in natura drept pentru care anul trecut in august am cumparat din Germania o rulota noua Hobby pe care o tractam cu un Audi Q7 , sintem foarte pasionati de pescuit drept pentru care am reusit sa avem cateva iesiri prelungite pe baltile din zona . Abia asteptam sa cunoastem prieteni noi cu care sa avem si alte activitati placute cu care sa ne umplem sfarsitul de saptamana !!
AUDI Q7 , HOBBY 460 UFE
Scrie răspuns