Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
După modelul FICC, prezint istoria Întâlnirilor organizate sub sigla CLUBRV-RO şi vă rog să stabilim, acum definitiv, locul pentru anul 2010.
buna seara
am votat pt laguna albastra .
ar fi culmea cei care au fost anul tecut la laguna anul acesta sa si doreasca sa mearga la Bran. :lol:
Onoare si Respect
Marian Serban
Sunt inscris la Pasti, la MUSTANG.
Acum cu propunerea privind adunarea anuala si...la MUSTANG, sunt in dilema, ma da peste cap. Problema-i personala.
Sunt fagarasean (prin adoptie). Cunosc foarte bine zona. Merg cu rulota de 4-5 ori pe an la Fagaras. Binenteles... pentru imprejurimi.
Comparand Mustangul (din povestite) cu "Laguna albastra" cunoscuta direct...
Optez... sa renunt la Pasti (nu-mi convine sa fac de 2 ori drumul Bucuresti - Mustang) la Mustang, ca sa pot merge la intalnirea anuala a rulotistilor CLUBRV-RO, la Mustang. Votez MUSTANG.
Primul argument. Proprietarul pensiunii, al campingului MUSTANG am inteles ca este impatimit al rulotismului.
Al doilea argumet. Ne ofera distractii...si celor foarte tineri si celor tineri si celor mai putin tineri.
Al treilea argument...sa-l spuna si cei ce cunosc foarte bine locatia MUSTANG si ne-au incantat de fiecare data...
Al patrulea argument: Laguna Albastra este situata intro fosta zona industriala (UPRUC) a Fagarasului ...
Daca "ma supar" pe CLUBRV de Pasti...merg la Fagaras, dar nu la Laguna Albastra.Nici nu cred ca pot intra 40-50 rulote. Imprejurimile oricum sunt superbe. Dar nu la o distanta mai mica de min. 30 de km.
Hotarati!
am votat Mustang ...
nu mai insir argumentele de ce Mustang.
ca pentru mine probabil va fi plictisitor... da va fi,dar nu pentru mine insumi am votat ci pentru ca voi ceilalti sa va simtit bine...
buna ziua
nu cunosc conditiile din acest camping dar probabil acestea compenseaza distanta ce trebuie parcursa 350 km.din Bucuresi.cei din sud si sud est au de parcurs o distanta si mai mare. cei din Calarasi,Tulcea,Constanta,probabil vreo 500km.criteii precum echidistata pt toti rulotisii raman probabil doar la nivel declarativ.
Onoare si Respect
Marian Serban
Am avut ocazia să merg la Mustang în anul 2008.
Ospitalitatea gazdelor precum şi decorul deosebit al împrejurimilor recomandă acest camping pentru organizarea întâlnirii noastre.
De la Bucureşti se poate vizita, în drum, cetatea medievală a Sighişoarei.
Cu acest popas, drumul devine mai puţin obositor.
Nu vom putea strânge laolaltă toţi membrii doritori de participare, nu numai din cauza distanţelor, dar mai ales din cauza timpului disponibil al fiecăruia.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com