topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
trebuie semnat ca acceptam conditiile de participare.
care nu le stim...adica cit a reusit fiecare sa-si traduca.cum restul textelor totusi au fost traduse aceste conditii de ce nu pot fi ?
doriti s va trezit ca cineva sa va reproseze ca a semnat ceva ce nu cunostea ?
tot acolo se scrie ca aceste cereri se trimit IN ORIGINAL si nu scanate,ca doar original au valabilitate semnaturile
eu cu mana mea vreau sa-mi completez rubrica CCI no.
nu sunt cacanar dar am anumita experienta in domeniul organizare...
si spun toate astea sa fiu de folos organizatorilor.
va rog sa raspundeti,ce se intimpla in caz ca cineva plateste excursia si nu mai poate participa ? ce se intimpla cu banii lui ?
Peti,
Eu solicit aceste formulare scanate pentru a avea o viziune de ansamblu a dorinţelor de participare şi de completare corectă a datelor precum şi sumele de strâns
Evident, formularea finală va fi cererea în original care va fi trimisă prin posta la clubrv-ro si apoi,se vor trimite toate la un loc, la Umag.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Am primit optiunile de excursii si datele personale de la:
1.Luidort Peti
2.Dobrovăţ Dragoş
3.Popa Violeta
4.Stoicescu Doru
5.Pascu Radu
Voi actualiza lista.
Va rog sa urgentaţi această acţiune.Datele sunt necesare pentru evaluarea preferinţelor de program dar şi de necesar de plată.
Plata participării la Umag se va face în lei, în contul în lei al asociaţiei, la cursul de schimb de vânzare al bancii noastre. Apoi, se va plăti în euro către banca din Craţia.Comisionul bancar al plătii în euro, va fi distribuit proporţional cu sumele în euro ale fiecărui participant.
Pentru a nu apare pierderi din cauza diferenţelor de curs valutar, vom plati toţi participanţii odată, în lei, la un interval de 1 zi, maxim. 2 zile la un acelaşi curs pe care îl voi comunica.
Suntem în aşteptarea cardurilor CCI, a căror contravaloare am achitat-o în data de 10.03.2010.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Buna seara D-le Curelea,
Chiar astazi vorbeam despre aceasta intilnire din Croatia cu niste prieteni la ski la Gura Humorului. Ei s-au plans ca nu stiau nimic nici de clubrv nici despre cardurile CCI. Eu i-am informat, le-am dat datele clubrv-ului si cine doreste nu are decat sa se inscrie. Au parut f.incintati, e posibil sa ne trezim cu ei la Paste la Neamt. Ma bucur ca ati primit formularul de inscriere. In cazul ca mai apare vreo nepotica, tot de vreo 17 ani, as putea sa o iau cu mine. Dar inca nu sunt sigura. Maica-sa vrea media peste 9,75 la sfarsit de an ca sa o lase. Sa ne anuntati cand sa va trimitem banii de cazare.
Va doresc o seara minunata,
Popa Violeta
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Doamna Popa lasa-ti pe forum nr. telefon, adresa de net sa putem comunica.
Doru Stoicescu
P.S. sau contactati-ma 0721180516 sau dorustoicescu2009@gmail.com