Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
buna ziua
si in acest an la adunarea nationala doresc sa inmaez fiecarui ehipaj participant un tricou si o sapca.
vreau sa imprim sigla asociatiei cel putin pe tricou. exista cineva care poate sa ma sprijene in aceasta problema dintre membrii asociatiei?
deasemenea va primi cate un tricou si o sapca fiecare nou venit in asociatie si care are cotizatia platita la zi;pt ceilali membri ai echipajului(ai familiei)
tricourile si sepcutele se vor vinde la un pret modic,un procent insemnat intrand in contul asociatiei.
Onoare si Respect
Marian Serban
Daca pot sa-mi permit sa-mi dau cu parerea, eu cred ca e o idee buna. Si alte cluburi au imprimat tricouri, sepci, chiar si pelerine de ploaie cu sigla clubului. Si la doritori au fost trimise prin posta cu plata ramburs. Daca s-ar putea face asta si la clubrv ar fi excelent. Noi asteptam...