Cheia 5-8 Martie ZIUA FEMEII

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: Cheia 5-8 Martie ZIUA FEMEII

Mesaj de Rusu Mihail »

Sinteti bineveniti cu totii, dar sa vedem cum ne va trage Sandu cu 4x4 caci uitati cum sta situatia, postez doar citeva foto.
Sa speram ca se va mai topi, dar maldarele din curte, nu prea cred. Nick va mai incerca miine a face ceva loc cu o fadroma.
In caz special, pot parca 3 rulote in spatele Cabanei, in curtea Pensiunii Piatra. Dl. Marcel mai are 3 camere cu 100/ noapte.
Cred ca toate-s rezolvabile,atit timp cit pe linga coniac si vinisor, exista si o lopata usoara de zapada pt a ne amenaja locul
Fişierul ataşat Cheia-mar010-A.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat Cheia-mar010-B.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat Cheia-mar010-C.JPG nu mai este disponibil
Cheia-mar010-A.JPG
Cheia-mar010-A.JPG (72.22 KiB) Vizualizat de 2661 ori
Cheia-mar010-C.JPG
Cheia-mar010-C.JPG (68.64 KiB) Vizualizat de 2659 ori
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Mihai, dupa ceea ce vad eu in poze, va fi nevoie de ceva mai mult decat 2-3 lopeti.
Pune-l pe Nick la munca , sa gaseasca o "lama" ceva, pentru ca daca ajungem pe intuneric va fi destul de dificil.
Orice problema are o rezolvare practica
Vali Mocanu

Mesaj de Vali Mocanu »

Din pacate, trebuie sa va anunt ca NU putem veni la Cheia..... :( :( (s-au anuntat cei cu mobila la montaj!!) Va dorim distractie maxima, vreme frumoasa si sa rasfatati doamnele si domnisoarele prezente !
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Interesant, ieri si azi am facut un circuit care a inclus si zone de munte , respectiv Siriu, Nehoiu, Intorsura Buzaului, si nu mai era zapada chiar deloc. Pe traseul spre Sibiu am vazut zapada doar pe crestele muntilor (apropo de zona , am trecut si pe la campingul de la Carta, pardon curtea declarata camping) :D Mai era ceva zapada doar la Predeal , peticele acolo unde era umbra, ce vad aici sunt troiene. :D
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Salutari - Intre timp a mai nins, dar chiar acum a venit Nick pt "aprovizionare".
Tot acum se va intoarce si cu forte financiare pt a baga miine o vola pe teren..
Asa ca intentie este. Oricum, va vom tine la curent si miine cu starea zapezii.
Cel mai bine e sa urmariti meteo si daca chiar sinteti mai frigurosi, decideti..
Pt detalii, puteti contacta pe Nick, nr: 0721-774.941. El este "de permanenta"
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Din motive obiective si cu regret, anunt retragerea noastra de la participarea acestei intalniri. Doresc baietilor ca macar ei sa faca zile frumoase fetelor. Sarbatoritei sanatate si tot ceea ce-si doreste. :D
Cristian Irimescu
Membru forum
17
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Lista participanti:

1. Ionita Bogdan.
2. Sandu Toma.
3. Cristian Irimescu.
4. Calin Lisovschi.
5. Anghel Cristian.
6. Dan iliescu
7. Cristi Neaga

Tariful comunicat de Mihai Rusu : Rulota 2 nopti + Curent + Apa + WC + Cablu TV + folosirea salonului 2 seri = 50 Ron
Ionita Bogdan
Membru forum
19

Mesaj de Ionita Bogdan »

Cum va spuneam...se anunta vreme buna de ...rulotit... :shock:
http://vremea.kappa.ro/brasov/cheia.html

http://vremea-online.ro/?location=cheia
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
luca zenaida
Membru forum
17

Mesaj de luca zenaida »

Salutare,venim si noi de sambata :)
Nici un pacient pierdut ;)
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Se pare ca din nou vremea NU ne va lasa sa ne intalnim cu dvs. la Cheia :( .Ne pare rau ....;si celor care vor ajunge totusi la destinatia propusa ,le uram o"ieseala" reusita !Deja in Ploiesti ,iarna i-si arta din nou colti :vint ,ploaie si frig :evil: .
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Nitu Florentin
Membru forum
16
Data nasterii: 08 Mar 1954

Mesaj de Nitu Florentin »

Atit datorita vremii :x , dar si faptul ca am primit o excursie Cadou de ziua mea ( Primarul ) in Egypt :D pe ultima suta de metrii , ne pare rau ca NU vom fi alaturi de voi, asa cum ne-am propus sa sarbatorim la Cheia.
Un sincer ^ La multi ani ^ tututror Doamnelor Rulotiste , cit si Doamnei Rusu Mariana cu ocazia zilei de nastere un sincer La multi ani , multa sanatate si fericire ,
un buchetel de flori pentru toate Doamnele,

vom reveni cu imagini si impresii din Egypt ( http://www.vremea-pe-glob.ro/egypt/vrem ... X0008.html )

Primarul si Oly
Se zice ca timpul trece. Timpul nu trece niciodata Noi trecem prin timp . G. Ibraileanu
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Da, asa este, a mai nins destul...si s-a anuntat si ger...Imi pare rau, credeam ca "am scapat" de iarna.
Rog pe cei cu sau fara rulote hotariti totusi sa vina, sa ne contacteze pt detali/cereri la: 0722-634.800
Noi vom urca simbata dimineata.Sarbatoarea in nr mic sau mare va fi intre h15 si pina ne tin balamele
La aceasta ora 12, ninge si la Lipanesti. Aceste zile (babe)trebuiesc trate cu ciorba de burta si whisky..
Încuiat