Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Suntem 2 perechi de ...pica. Am absentat o perioada asteptand acest topic de prezentare. Poze cu noi gasiti cam peste tot, si totusi voi pune si la reveul meu. :D Suntem posesori si de Zafira cu care agat(am) uneori Beyerland 380/2 vitesse de luxe '91, parcata de cele mai multe ori, dar plimbata putin si bine. :D
Laurentiu Stanciu,Mariana -sotia-46 de ani avem trei copii(fete) studente la Targoviste,Madrid,Bucuresti,avem un magazin cu produse audio-video(muzica) in Videle,Teleorman.Avem o rulota englezeasca Swift Challenger trasa de un Opel Frontera 4 usi 2,2l un Rover Streetwise si o decapotabila Renault Megane-ultimele doua le vor lua fetele(au luat permisele).Suntem pasionati de munte,mare,drumetii.Ne-am mai intalnit cu membrii clubrv.la Murighiol,V.Cerbului,Vama Veche si sper sa ne intalnim in continuareMulta sanatate!
Opel mokka,Beyerland Sprinter,Ford Mondeo mk4,tel.0766461536
Ma numesc Daniloaia Arcadie, am 55 ani, de profesie inginer, sunt nascut in Baia Mare si stabilit in Bucuresti (repartizat la terminarea facultatii). Sunt casatorit, si atat eu cat si sotia mea suntem pensionari din anul 2009.
Am detinut o rulota marca Roller Palace 410 pe care am instrainat-o prin intermediul Club RV cu sprijinul si implicarea directa a domnului Curelea Constantin, pe care l-am cunoscut cu aceasta ocazie doar telefonic, care s-a oferit sa ma sprijine fara ezitare, caruia tin sa-i transmit inca odata multumirile mele sincere. Acest lucru se intampla in 10.01.2009, de altfel data de cand sunt membru cotizant.
In 21.10.2008 am devenit proprietarul unei autorulote marca Rimor (pe sasiu Ford; 2400 cmc; 140 CP; 6 locuri de dormit; L= 7,255m; Euro 4) pe care am achizitionat-o prin intermediul firmei Vanuva cu sediul in Oradea (pe care am gasit-o intamplator pe internet) achizitie care m-a costat cu toate dotarile suplimentare (inclusiv 4837 RON taxa de prima inmatriculare) aprox. 50.000 euro. Doresc sa aduc multumiri si tuturor celor de la firma Vanuva pentru profesionalismul si operativitatea cu care s-au implicat in finalizarea achizitiei, cu atat mai mult cu cat lor le datorez faptul ca azi sunt membru cotizant Club RV.
Pasiunile noastre sunt iesirile (drumetiile) cu rulota/autorulota in mijlocul naturii si mai ales intalnirile pe care le organizeaza Club RV cu participarea membrilor sai. De altfel in anul 2009 am fost prezenti la toate intalnirile organizate de Club RV, ocazie cu care ne-am cunoscut cu marea majoritate a membrilor, pe care suntem dornici sa-i reintalnim cat mai repede cu mult drag.
In speranta ca anul 2010 ne v-a aduce cat mai multe reintalniri placute, dorim tuturor membrilor multa sanatate, impliniri si realizari depline alaturi de cei dragi si apropiati.
Bun găsit tuturor!
Mă numesc Liviu Teică, sunt din Craiova și caut o rulotă care să mă aducă împreună cu familia (soție + gemeni, băieței de aproape 6 ani) în rândurile Dvs. cu drepturi depline :). Respect
Buna seara tuturor! Ma numesc Gabi Peterca, sunt din Iasi, 34 de ani, economist. Proaspat proprietar al unei "englezoiace" numita "Swift Chalenger 440 /4SE". Imi plac calatoriile si pescuitul. Sper ca anul acesta sa pot face cat mai multe iesiri in natura si poate o sa am onoarea de a-i cunoaste si pe ceilalti membrii ai forumului.
Ultima oară modificat 02 Mar 2010, 22:07 de către Gabi Peterca, modificat de 2 ori în total.
Din Piatra Neamt,mare iubitor de natura si drumetie,fost salvamontist,cu sotie si o fetita de 2 ani,cu un renault symbol in dotare si dorinta de a achizitiona si o rulota.
Buna seara
Suntem familia Paduraru : Mircea (35 ani) , Luminita si doi copii de 5 si 2 ani .Suntem proaspeti propietari ai unei rulote Hobby 495 care este tractata de un Ford Focus. Bine v-am gasit si speram sa facem cat mai multe calatorii cu rulota si sa ne facem noi prieteni.
Noi suntem Strimbenii (pentru ca ne strambam toata ziua - ar spune copiii mei :D ).Mircea(33),Irina (33 ani),Radu (6,5),Raluca (3,5)si Raya(ciobanesc elvetian 1 an).Suntem din Bucuresti dar de 2 ani ne-am "retras" mai la periferie, in Dragomiresti, la 7 km de Militari. Avem rulota (Adria) din noiembrie 2008 si zau ca viata noastra e mai frumoasa de atunci.
Bun gasit tuturor iubitorilor de natura .Suntem fam.Griguta (Dorin-40,Simona-40,Bogdan-12)din Baia Mare ,pasionati de rulotism,natura ,fotografie,pescuit,iar de anul trecut posesori de rulota(Caravelair) cumparata de la dl.Doru S. pe care il salut si pe aceasta cale.Studiez acest forum de 2 ani si pot spune ca a avut si el un rol important in hotararea achizitionarii ,,casutei" noastre.Multe sfaturi si pareri pertinente de cele mai multe ori, impartasite de membrii Clubului sau ai forumului m-au convins.Am incercat de cateva ori sa ma inregistrez pe acest forum dar...nu am ,,reusit" si cand ma gandeam ca e ultima incercare :) ....Deci :Bine v-am gasit sau in termenii mei profesionali: ,,Sus cortina"!Toate cele bune! :D
Buna ziua si salut toti membrii clubului.Ma numesc Grosu Viorel sunt din Cernavoda am 49 ani si sotia Elena de 47 ani.V-am descoperit acum doi ani si am devenit membru de un an,timp in care v-am urmarit activitatea,intalnirile si intrunirile.Eu am umblat si umblu deocamdata cu cortul dar m-am imbolnavit.M-am imbolnavit de la Dumneavoastra de boala numita rulota si acum strang si caut o rulota pentru pretentiile mele si ale sotiei.Sper sa se intample asta in aceasta vara ,sa o agat de autoturismul Passat variant dotat deja cu carlig si priza,si sa va pot cunoaste si intalni live nu numai prin postarile pe forum si din fotografiile atasate.Pana atunci va doresc cat mai multe iesiri placute.Cu stima si respect pentru natura si pentru cei ce o protejeaja va saluta Viorel si Lili.
Suntem familia Burtan, formata din Mihai (30), sotiia Nicoleta si fetita noastra Alexia Maria (3 luni si 3saptamani). Suntem in faza de informare, urmand ca pana la sfarsitul verii să achiziţionăm o rulotă sh.
In spiritul transparentei si deoarece nu mi-am facut prezentarea la vremea cand am aderat la forum;
Suntem:Sergiu Odenie(47) si juniorul Paul(9) din Cluj-Napoca."Casuta",o rulota Dethleffs Nomad/92 (+ VW Golf Variant),in proprietate din 2008 (achizitionata,dupa o documentare prealabila in sectiunile tehnice de pe forum).Sunt fotograf(...bugetar :oops: ) motiv care ne limiteaza intr-un fel lungimea si durata iesirilor,dar fac eforturi... si imi fac si timp,pentru ca imi place cu si in rulota mai mult chiar decat acasa .Pasiunile...in profil.Din pacate,cum majoritatea rulotistilor si a intalnirilor sunt in zona de sud spre centru a tarii,pana acum nu am reusit sa particip la intalniri (chiar daca anul trecut am petrecut in deplasari cu rulota cca 60 de zile),atat din motivul mentionat mai sus cat si al distantelor mari.Cum speranta moare ultima,sper si eu in vremuri mai bune,si sa avem ocazia sa ne intalnim si "face to face" sa cunosc familia rulotistilor,nu doar in lumea virtuala ci acolo unde este firesc,in sanul naturii :!: