topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
@ d-nul Constantin Curelea - Am descarcat fisierul cu cererile de Card CCI si am vazut ca nu ma regasesc pe lista. Am achitat 160 RON in contul asociatiei, in luna ianuarie. Cotizatia este achitata prin transfer bancar pe numele Octavian Bogdan Pop si am solicitat doua carduri.
Mona si Octav Pop
Acum avem un camper facut dintr-un Iveco Daily si o rulota Dethleffs Beduin 510V
Va rog sa incetam cu discutiile off-topic !
"user-ul" monaco are 48 de ore sa-si modifice numele conform regulamentului.
Dupa aceasta se poate trece la sanctiuni.
Sa stiti ca nu glumesc deloc !
DL. CURELEA ,am citit lista afisata de dvs. si am gasit doua probleme ,cred eu minore ,dar vi le semnalez poate este necesar de facut ceva corectii:
1. numarul de card 3 /3,1 /3,2 se repeta probabil la mine ar putea fi 30 /30,1 /30,2/.[ cu pozitia 2 din tabel]DOBROVĂŢ DRAGOS-IULIAN
2.apare bifata optiunea ,,umag '' unde din pacate nu am cum sa ajung in iunie [[fica mea sustinand examenul de bacalaureat ]]dar unde sper sa ajung prin septembrie CROATIA fiind o destinatie planificata pt. anul 2010.
DUTU DAN
Ti s-au dat doua urechi si o singura gura, pentru a asculta de doua ori mai mult decat vorbesti. (Proverb chinez)