Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Sandu Toma
Membru forum
17

Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

Mesaj de Sandu Toma »

Am initiat acest topic pentru a veni in ajutorul noilor sositi pe forumul nostru.
Aici se pot prezenta rulotistii sau aspirantii la statutul de rulotist care fac primii pasi pe CLUBRV.
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra si familie, precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Cei care doresc in plus fata de aceasta prezentare, sa posteze informatii/imagini despre rulota, autoturism, familie, o pot face prin deschiderea unui topic in cadrul Forumului RV-UL MEU viewforum.php?f=23
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Orice problema are o rezolvare practica
Frumuzache Claudiu
Membru forum
15

Re: BUN VENIT PE CLUBRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

Mesaj de Frumuzache Claudiu »

Bine v-am gasit! Visul meu este sa achizitionez o rulota. Pana atunci intrand pe acest forum retraiesc bucuria celor care au facut deja acest pas.
MihaiBlaj
Membru forum
15
Oras: Timisoara
Data nasterii: 20 Mar 1971

Mesaj de MihaiBlaj »

Pai daca asa-i modelul... ne conformam.
Dupa cum bine stiti deja, ma numesc Mihai Blaj, sint casatorit, avem o dulceata de birmaneza, sintem din Timisoara, detinem o Toyota RAV4 D4D si cel putin eu :) sint aspirant la modalitatea dumneavoastra de a face excursii, concedii...
Toate cele bune.
TOYOTA RAV4 + ce va urma

" Poti sa ai orice iti doresti, daca renunti sa mai vrei " ( Lester Levenson )
Marian m Serban
Membru asociat
16

Mesaj de Marian m Serban »

buna ziua
in litera si spiritul noului regulament permiteti sa raportez:
ma numesc Marian Serban,sunt casatorit,avem un fiu de 24 ani si suntem din Bucuresti.
avem o rulota Caravelair 345 fabricata in 1997 pe care o tractez ca ilegalist cu un Mitsubishi L 200 (este absurd) si legal cu un Clio Simbol1,5dci.
iubesc si respect natura ,pasionat de drumetii (am baut cu piciorul aproape toate masivele din Carpati).vreau sa iesim cat mai mult cu rulota dar
din cauza unor probleme personale survenite ulterior achizitionarii rulotei,iesira noastra si totodata intilnirea cu ceilalti rulotisi s-a limitat la
intilnirea de la Bran 2009( am castigat marele premiu de la tombola,ca sa fac un remember).tot respectul pentru cei care au infiintat aceasta asociatie
pt. conducerea administrativa si executiva(stiu ca o sa spuna unii ca suna ca la sedinta asta inseamna ca au participat la ele odata)si pt ce au realizat
(ma refer la aderarea la F.I.C.C.)
Onoare si Respect
Marian Serban
Emeric Chiuzan
Membru forum
16

Mesaj de Emeric Chiuzan »

Incerc si eu, in mare sa ma prezint, sunt din Petrosani, inginer, sotia farmacist si am o fiica de 18 ani (am bac anul asta......) .Umblam foarte mult pe munte si excursii pretutindeni prin tara si afara.Avem rulota de 2 ani, si inainte de asta am avut o rulota cort ,mai bine de 4 ani,cu care am cutreierat toata tara.Momentam am un VW Golf IV si rulota Hobby 425 Prestige de care sunt foarte multumit.Urmaresc cu interes forumul, forum datorita careia am descoperit multe locatii faine in tara ( Laguna Albastra, Vaskert, Ozunca, Campu Cetatii etc.). Am primit si ajutor de la domnul Sandu Toma la inceput , cand am luat rulota si nu-mi mergea incalzirea.Totusi ca ,si o parere de a mea este ca ,traficul pe acest forum a cam scazut in ultima vreme, sau poate este doar o parere..., poate chiar din cauza recesiunii economice.Trebuie recunoscut ca orice mica iesire costa...Sper ca si pana acum, sa gasim si sa postam informatii utile pentru noi rulotistii, si pentru toti cei interesati. Am incercat sa fac un camping pentru rulote in Lunca Florii dar , am ramas doar la faptul ca am cumparat terenul si a venit recesiunea.......... Ideea nu este abandonata . Intr-o zi tot o voi face!
virgil boglea

Mesaj de virgil boglea »

Buna ziua
Ma numesc Boglea Virgil sunt din orasul Murfatlar, Jud Constanta sofer de profesie.Vw passat si rulota KiP KG48 .Iubitor de pescuit si drumetii
PANAIT ADRIANA
Membru forum
15

Mesaj de PANAIT ADRIANA »

Bine v-am gasit, ma numesc Adriana Panait, am 51 ani, pe sotul meu, Octavian si are 54 ani, avem rulota de 2 ani, un Hobby din 94 de care sintem foarte incintati si o tragem cu un Mitsubishi Outlander 2 tdi din 2008. Despre noi va pot spune ca avem o sala de fitness, nu prea avem timp sa plecam dar vom incerca sa ajungem si sa ne cunoastem. Eu cred ca atunci cand spui ca iti place cu rulota deja iti poti imagina ce fel de oameni sintem, veseli carora le place aventura si gratarele, plimbarile si dorinta de a avea prieteni. inca o data imi pare bine ca am intrat in acest club in care sper sa ne facem cati mai multi prieteni. Apropo noi sintem din Voluntari, linga Bucuresti.
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

ma numesc luidort peti
sunt din dej jud cluj
posed rulota masina sotie fetita trei caini si doua pisici
doresc tuturor bun venit intre noi ,calatorii cit mai frumoase
si sper sa ne si putem intilni cu ocazia a unei intilniri organizate de clubrv.
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Silviu TUDOR
Membru forum
15
Oras: Slatina
Data nasterii: 14 Mai 1976

Mesaj de Silviu TUDOR »

Bine v-am gasit!Sunt Silviu din Slatina ,34 ani,casatorit,as vrea sa ies cat mai mult cu rulota,dar nu prea am timp.
CHATEAU 330 + DACIA 1310
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Bun venit "veteranului" Peti si mai noului nostru coleg Silviu !

Si fiindca tot scriu un mesaj, sa ne prezentam si noi :
Suntem Sandu si Nela (alintata Fetita), din Bucuresti, avem doua rulote (un TEC 515 acum "stationar" in livada noastra de la Cetateni si un Burstner 4308) si tractam cu un Opel Astra 1,7CDTI si un Opel Frontera Sport 2,0i. Copiii, nu mai sunt la varsta la care sa-i mai "caram" cu noi.
Suntem pasionati de natura, in special munte, iar eu mai am ca pasiune tehnica.
Orice problema are o rezolvare practica
carmen_nutu
Membru forum
15

Mesaj de carmen_nutu »

Bun gasit. Numele meu este Carmen Nutu, sunt din Brasov. Impreuna cu sotul meu suntem mari iubitori de excursii in tara si strainatate. Avem o caravana Mitsubishi L300 de doi ani de zile si ne bucuram de ea de cate ori avem ocazia week end, concedii. Sper sa avem ocazia sa ne cunostem in acest an la una din iesirile progrmate.
carmen nutu,autorulota mitsubishi L300
BogdanGoia
Membru forum
15
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 23 Apr 1980

Mesaj de BogdanGoia »

Bun gasit tuturor membrilor acestui club,
Ma numesc Bogdan si sunt din Piatra Neamt. Sunt oarecum nou in lumea rulotistilor tinand cont de data achizitiei casutei noastre pe roti, un Avento 395TL Luxe din 1988, cumparata pe 05 octombrie 2009 din Germania. Am fost foarte multumiti de ea, eu impreuna cu sotia mea, inca de cand am luat-o cand am hotarat sa ne intoarcem prin Praga, indemnat mai mult de povestirile unui coleg de-al meu care fusese cu cateva saptamani inainte pe acolo si care mi-a bagat de fapt si microbul asta cu rulotele ... Intentionam sa facem cat mai multe calatorii cu rulota si sa cunoastem cat mai multi oameni pasionati de asa ceva.
Atat deocamdata si sper sa fiu bine venit printre voi si sa ne auzim pentru un timp cat mai indelungat.
Toate cele bune si pe curand!
Bogdan Goia
Piatra Neamt
0040-745165023
Ford Kuga + rulota Swift Rapide 440 GXL
Scrie răspuns