Accesorii pt.intretinere AKS 1300 si nu numai.

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Accesorii pt.intretinere AKS 1300 si nu numai.

Mesaj de Odenie Sergiu »

Sandu Toma scrie:1- Pentru o culisare corespunzatoare, tirantul trebuie uns cu vaselina cu litiu sau grafitata. Pentru aceasta operatiune se foloseste o pompa de gresare(tecalemitru) cu care se injecteaza vaselina prin ungatoarele(3) aflate pe corpul dispozitivului pana cand vaselina injectata iese in afara.
In cazul in care ungatoarele sunt murdare sau blocate de vaselina uscata, se demonteaza cu o cheie corespunzatoare si se lasa pentru 10-15 minute intr-un vas cu solvent, dupa care se sufla cu aer comprimat. Daca nu se reuseste deblocarea ungatoarelor se poate injecta vaselina prin gaura din care au fost demontate.
M-ar interesa si nu numai pe mine,cred,de unde se poate procura acest tecalemit,(eu unul n-am vazut in magazine cu articole tehnice),acea vaselina speciala si garnitura din imagine(tip burduf,la AKS 1300;am descoperit o gaura in ea si ar fi bine inlocuita...)
Fişiere ataşate
antibalans 1.jpg
antibalans 1.jpg (89.77 KiB) Vizualizat de 1591 ori
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Liviu Adrian
Membru forum
17

Re: Accesorii pt.intretinere AKS 1300 si nu numai.

Mesaj de Liviu Adrian »

Tecalemitru am eu si ti-l imprumut cu placere tie, sau oricarui altcineva are nevoie, la iesirile comune. Numai sa ma anuntati din timp, sa-l pun in portbagaj.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Daca gaura din burduf este la partea inferioara(dedesubt) este pentru scurgerea apei, daca nu, trebuie inlocuit.
Il gasesti la colegul Peti in catalogul http://www.falle.at la un pret in jurul a 10Euro
Orice problema are o rezolvare practica
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

@Liviu Adrian
Multumesc pt.intentie.Problema e ca eu sunt din Cluj...intalnirile din zona Bucurestiului sunt cam departe pt.mine...nu stiu cand ajung pe acolo.
Ultima oară modificat 25 Feb 2010, 12:09 de către Odenie Sergiu, modificat 1 dată în total.

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Sandu Toma scrie:Daca gaura din burduf este la partea inferioara(dedesubt) este pentru scurgerea apei, daca nu, trebuie inlocuit.
Il gasesti la colegul Peti in catalogul http://www.falle.at la un pret in jurul a 10Euro
Nu,este sus,din cauza uzurii(cred).Si despre restul...?

Gavriil Stiharul
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Cu tecalemitrul, e un pic mai greu. Ti-l pot procura din Bucuresti, dar ajunge la tine abia cand trimit baietii la Cluj (curierul te costa 20Ron) iar tecalemitrul sub 30.
Incearca sa gasesti in Cluj, sau sa imprumuti de la un service auto.
Orice problema are o rezolvare practica
Scrie răspuns