Ne-am luat rulota!!!! Uraaaaa

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Liviu Adrian
Membru forum
17

Re: Ne-am luat rulota!!!! Uraaaaa

Mesaj de Liviu Adrian »

:shock: :shock: :shock: Uaauuuuu..... Felicitari !
Monaco, sa stii ca la urmatoarele iesiri te vanez pentru detalii.
Sper sa nu te superi.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
MihaiBlaj
Membru forum
15
Oras: Timisoara
Data nasterii: 20 Mar 1971

Mesaj de MihaiBlaj »

Nu v-am felicitat pentru rulota, deoarece am citit ca va fi "sacrificata" ( transformata ), in schimb va felicit pentru camper-ul superb pe care-l posedati, din punctul meu de vedere a iesit excelent.
Iesiri cit mai multe si sa aveti parte numai de clipe placute ( urare adresata si celor cu blanita ) :D .
TOYOTA RAV4 + ce va urma

" Poti sa ai orice iti doresti, daca renunti sa mai vrei " ( Lester Levenson )
Radu Mihnea
Membru forum
16

Mesaj de Radu Mihnea »

Felicitari!!!!! A iesit de nota 10. Sa-l stapaniti sanatosi in noua configuratie si sa va duca in locuri mult mai salbatice decat ati fi reusit cu rulota in versiunea anterioara. Pana la urma cum a iesit proiectul , este cu acces numai prin usa laterala sau si dinspre cabina? Ati reusit o transformare interesanta pentru care meritati tot respectul.Cum s-a comportat la drum , ca vad din poze ca ati facut un tur serios , mai ales pe timp de iarna? Inca o data FELICITARI!
Mihnea
Mihnea- Megane II Estate+ KIP KG42EK
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Minunata realizare.
Daca se poate, niste poze cu detalii constructive.... Am un prieten care vrea si el sa faca aceeasi figura, dupa ce a vazut posturile de pe acest topic.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Mona si Octav
Membru forum
15

Mesaj de Mona si Octav »

Va multumim tuturor pentru felicitari si urari.
M-ati rugat sa povestesc ce si cum. Voi pune si poze pentru ca se poate exemplifica mai bine:
- am taiat duba de la van si i-am lasat numai sasiul si cabina
Fişierul ataşat Imagine0112.jpg nu mai este disponibil
,
- am taiat fata rulotei si apropos de asta cine vrea un geam de fata de Dethleffs e binevenit
Fişierul ataşat _DSC0464.jpg nu mai este disponibil
- am construit si montat pe sasiul vanului un sasiu fals pentru ca pasajul de roti de la rulota nu se mai potriveau pe pasajul de roti de la van
Fişierul ataşat _DSC0496.jpg nu mai este disponibil
,
Fişierul ataşat _DSC0504.jpg nu mai este disponibil
,
Fişierul ataşat _DSC0507.jpg nu mai este disponibil
- am inchis fata rulotei si am facut/decupat un spatiu de acces prin fata ca sa putem trece din cabinain rulota
Fişierul ataşat _DSC0486.jpg nu mai este disponibil
,
Fişierul ataşat _DSC0521.jpg nu mai este disponibil
,
- am pus rulota pe sasiu si am prins-o atat in suruburi asa cum era prinsa pe sasiul ei si in fata de traversele de la cabina
Fişierul ataşat _DSC0524.jpg nu mai este disponibil
,
Fişierul ataşat _DSC0526.jpg nu mai este disponibil
,
- am montat topperul din fibra de sticla de deasupra cabinei si lateralele tot din fibra de sticla si a ajuns sa arate asa,
_DSC0464.jpg
_DSC0464.jpg (55.3 KiB) Vizualizat de 3940 ori
- in final i-am montat bandourile ramase de la van, i-am construit doua cutii de depozitare in locul pasajelor de roata la rulota ( una pentru butelii si una pentru bateria suplimentara) si a intrat la vopsit si a iesit ce se vede.
Mona si Octav Pop
Acum avem un camper facut dintr-un Iveco Daily si o rulota Dethleffs Beduin 510V
Dan Cilan
Membru forum
16

Mesaj de Dan Cilan »

@monaco
Vazand ca alti moderatori mult mai vigilenti , nu au sesizat faptul ca nu aveti trecut numele real nici macar la semnatura , va rog respectuos sa va conformati regulamentului !
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520
Dan Cilan
Membru forum
16

Mesaj de Dan Cilan »

monaco scrie:Multumim mult pentru urari. Suntem foarte incantati de ea si speram sa facem niste supervacante si sa ne si intalnim poate cu restul rulotistilor din club.Este din 2003, a costat 5750 euro, la care se adauga 100 euro numerele provizorii + 1000 drumul... eu zic ca a fost super oferta... Greutate 1050kg si greutate maxima 1500kg. Am adus-o cu un van de 3,5 tone asa ca la intoarcere nu a condus decat prietenul meu care are C-ul. Va rog mult sa-mi spune-ti si mie la ce club sa ma inscriu ca sa-mi pot lua card CCI... Multu mult
La acest pret am mari indoieli ca esti sincera ! Sau ne ascunzi ceva ! In Germania ( unde am drum de 3 ori pe luna ) un Beduin din 2003 are un pret minim de 9200 Euro ! Cum l-ai luat tu cu 5750 euro !!! Sau a fost cumva lovita in partea dreapta fata ? Te rog spune-ne adevarul si nu induce in eroare membrii acestui club !
0745634366
Mona si Octav
Membru forum
15

Mesaj de Mona si Octav »

@Dan Cilan - numele este trecut la semnatura si am incercat sa-l schimb si la user dar nu am reusit. Nu stiu cum se face.
Daaa, rulota a fost lovita in coltul din dreapta fata ceea ce se vedea si in poze.
Mona si Octav Pop
Acum avem un camper facut dintr-un Iveco Daily si o rulota Dethleffs Beduin 510V
Dan Cilan
Membru forum
16

Mesaj de Dan Cilan »

Intra in "panoul utilizatorului" , pe tab-ul "profil" , da click pe "modifica semnatura" si ai rezolvat problema !
0745634366
Dan Cilan
Membru forum
16

Mesaj de Dan Cilan »

monaco scrie: Daaa, rulota a fost lovita in coltul din dreapta fata ceea ce se vedea si in poze.
Alte "mici amanunte" care ar putea fi interesante pentru un amator , care ar vrea sa te copieze si de care ar trebui sa tina seama :
1) cum ati rezolvat omologarea la RAR ( daca s-a rezolvat ! ) si cat a costat ?
2) cat a fost manopera ( avand in vedere decuparea vanului , mutarea si adaptarea mobilierului , ranforsarea sasiului , etc ) ?
3) cat a costat van-ul ?
4) cat este greutatea finala a atelajului ( avand in vedere ca ranforsarea sasiului a dus la cresterea greutatii ) si daca se poate conduce cu categoria "B" ?
5) avand in vedere ca vanul are roti duble pe spate ( si implicit arcuri lamelare !!! ) nu crezi ca toata rulota se va face praf in scurt timp , pe drumurile din Romania ?
0745634366
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

O alta varianta cu modificari minore:

http://www.hasznaltauto.hu/lakokocsi/eg ... ny-3493526
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

In varianta din link,cred ca nu mai trebuie nici omologarea RAR;practic este asezata in bena si ancorata acolo,fara a fi modificata constructiv masina.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Scrie răspuns