Sa ajutam niste suflete necajite

propuneri de actiuni
actiuni finalizate
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Sandu Toma
Membru forum
17

Re: Sa ajutam niste suflete necajite

Mesaj de Sandu Toma »

Multumim din suflet Melinda, in numele celor care au nevoie de acest ajutor.
Dumnezeu sa ajute tuturor celor care participa la ajutorarea celor napastuiti de soarta !
Orice problema are o rezolvare practica
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

Prin bunavointa prietenilor Irimescu si Tarzan, astazi am fost din nou pana in jud. Buzau, sa-l vizitam pe Cornel si sa vedem cu ce-i mai putem fi de folos.
Paturile trimise de colegii nostri Nicu Preda si Traian Focsa au ajuns cu bine si nici nu pot reproduce in cuvinte bucuria produsa de acestea, citita in ochii Mariei Turturica.
Tarzan, cu profesionalismul ce nu i-l cunoastem multi, i-a oferit lui Cornel prima ora de kinetoterapie, iar castigul major consta - de fapt - ca in acelasi timp a invatat-o pe sotia lui miscarile de baza ce aceasta urmeaza a i le face zilnic, pentru recuperare.
Pentru mine personal, aceasta excursie a mai adaugat o mostra de daruire demna de urmat, pentru simplu fapt ca atat Valentina, vlaguita de o saptamana incarcata si de raul de masina ce a macinat-o tot drumul, cat si Anisoara, care desi avea de sarbatorit o frumoasa varsta, amandoua si-au gasit timp sa mearga si sa tina aproape nevoilor lui Cornel.

Multumim mult, DOAMNELOR :!:

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

Din pacate avem si vesti proaste aduse din calatoria de astazi : una din familiile catre care noi am decis sa ne indreptam ajutorul, a pierdut poate cel mai important plion de rezistenta; femeia credinciasa ce apare in filmuletul nostru in biserica alaturi de sotul ei orb, a trecut in nefiinta.
Dumnezeu s-o ierte !
Astfel, sotul ei, orb si fara alt sprijin, a ramas in grija singurului copil ramas pe langa casa.......in varsta de 10 ani. :shock: De fapt, nici nu stim cine a ramas in grija cui, cert este ca doua suflete de om, unul fara lumina ochilor, celalalt prea crud pentru greutatile vietii, au ramas sa dea piept singuri, cu o soarta atat de nedreapta cu ei.

Imagine
Imagine
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Tot respectul pentru gestul pe care l-ati facut ! Sunt mandru ca avem astfel de colegi si prieteni si ca facem parte din acesta mare familie a rulotistilor. Sper ca la sfarsitul saptamani sa ajung si eu la colega noastra Irina cu lucrurile pe care le-am strans de la prieteni si rude. Sa ne vedem sanatosi !
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Dincolo de dimensiunea materiala (deloc de neglijat) a gestului facut de colegii nostri Nicu Preda si Traian Focsa, este dimensiunea umana a gestului, de a ajuta un om aflat in suferinta.
In numele tuturor rulotistilor, multumim celor doi colegi cu suflet mare !
Orice problema are o rezolvare practica
Irina Strimbeanu
Membru forum
16

Mesaj de Irina Strimbeanu »

Am primit ( si sunt foarte multumita de reusita apelului)o mana de ajutor de la 3 persoane ce au raspuns pe freecycle rugamintii mele.
"Cautam orice ajutor pentru a putea inveseli cateva familii aflate in nevoie.
Actiunea se va desfasura de Florii si vizate sunt 2 locatii.Un sat de langa Vaslui unde am gasit 20 de familii cu 54 de copii,oameni fara venituri si cu conditii foarte grele si un sat din apropierea Buzaului.
Pentru mai multe informatii va rog sa vizitati topicul nostru viewtopic.php?f=64&t=3316
Va multumim!"

As vrea in concluzie sa multumesc fetelor.

In alta ordine de idei,am primit,sortat,etichetat lucrurile de la Timisoara si....mai astept.Abia mi-am dat mana la triat :lol:
Irina, Mircea,piticii si Raya
Luminita Zilisteanu

Mesaj de Luminita Zilisteanu »

Donez o unitate pentru calculator (am vazut ca sunt deja cateva monitoare)....dar nu stiu cui sa o predau.
Cine se ocupa de colectarea pachetelor, il rog sa ma sune la tel 0744548878 sau 0724323370 si un pachet cu lucruri adunate de prin casa... :lol:
costipopovici
Membru asociat
16

Mesaj de costipopovici »

D-zeu s-o ierte pe sarmana femeie si sa-i ajute pe cei ramasi !
nickul meu este kosfunny
Valentin Dumitru
Membru forum
15

Mesaj de Valentin Dumitru »

Ptr . doamna Luminita Zilisteanu saptamana aceasta incercam sa incarcam. Va contactez telefonic cu 24h inainte.
Kia Sportage si Chateau La Car 440 0755107620
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

Mobilizarea exemplara a moldovenilor incepe sa se confirme.
La Vaslui, la Traian Focsa si la Iasi, la Radu Andron sunt pachete ce asteapta a fi ridicate cu urmatorul transport posibil.
Vali stie, iar la urmatoarea cursa vor fi aduse la Bucuresti. Multumim.

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
nicu preda
Membru forum
16

Mesaj de nicu preda »

Nicu Preda .
Le multumesc celor care s-au oferit sa ma ajute pentru postarea fotografiilor.
Am vazut ca patul a ajuns la Buzau iar prietenul nostru se poate folosi de el.
Eu si familia mea suntem bucurosi ca am putut fi de folos .
Voi incerca sa mai ajut cu ceva daca este nevoie.
Va doresc tuturor sanatate .
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

Rugaminte primita de la d-na Maria Turturica, sotia lui Cornel :

" In urma incidentului intamplat cu Cornel, am fost la dealerul Vodafone din Buzau (pe numele lui Cornel avem un contract de telefonie pe doi ani ), le-am explicat situatia, am prezentat actele medicale cu rugamintea de a inceta contractul cu ei pentru faptul ca nu voi putea plati facturile. Nu m-au inteles, iar de atunci facturile tot vin, eu nereusind sa platesc niciuna timp de vreo cateva luni. Ma puteti sfatui ce sa fac? Este vreo posibilitete sa renunt la contract inainte de termen, fara sa platesc penalizari?
multumesc"
Scrie răspuns