Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
pai eu zic ca va fi astfel: prima tura acuma vineri in 19 februarie.
a doua tura prin 5 martie iar a 3 tura -daca va mafi fi (indiferent de cantitate) 19 martie. astea ar fi bine sa fie prestabilite. Daca totusi se aduna si printre atunci normal ca se va face ridicare.
in rest colectarea ramane non stop valabila. si va astept
Melinda, Dorin & a big Team ( Lexi, Georgi, Steffi)
"Munca grea dezvaluie caracterul oamenilor: unii isi intorc manecile, altii intorc nasul si altii nu se mai intorc deloc. "Sam Ewig
Fiat Ducato Camper si Adria 540
50 ron si de la mine pe care ii voi depune in zilele imediat urmatoare... as intreba daca o masina de spalat "whirpool al 6-lea simt", impecabil functional, automata si destul de avansata ca model, singurul ei neajuns(motiv pt care am si schimbat-o) fiind ca a iesit ceva rugina la fata..ar fi de folos cuiva?... nu stiu cum as rezolva cu transportul..avand in vedere gabaritul si greutatea...
Cu ajutorul domnului Liviu Adrian am reusit sa facem public actiunea umanitara. Speram ca prin acest demers sa se stranga mai multi bani si clubul nostru sa fie mai mediatizat. Articolul il gasiti la urmatorul link:
Laudabil ca cineva se gandeste la mediatizarea acestei comunitati, insa cred ca acum mai necesara este contributia noastra, pentru a capata o imagine favorabila. Initiativa nu este suficienta, participarea este determinanta. :arrow:
Nicu Preda din Tg. Neamt .
Eu am facut rost de patul medicinal de care are nevoie persoana din Buzau. Acesta a fost trimis catre destinatar printr-o firma de transport.
Sper din tot sufletul sa-i fie de folos si sa-l ajute la recuperare.
Trimiteti pozele la adresa de mail pe care am pus-o pe PM si le postez eu !
Sandu Toma
Ultima oară modificat 18 Feb 2010, 20:29 de către nicu preda, modificat 1 dată în total.
Azi sunt in masura sa anunt ca S.C. Perla Harghitei S.A. sprijina aceasta actiune cu 756 buc. apa minerala la 1l, adica 126 de baxuri. Apa va fi livrata la depozitul nostru din Bucuresti si il voi anunta pe Liviu Adrian cand si cu cine trebuie sa ia legatura, saptamana viitoare.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Acuma 5 minute a plecat camionul cu primul transport din Timisoara. Va astept in continuare in punctul de colectare de la noi.
Saci cu haine, incaltaminte, jucarii, un monitor, farfurii , tacamuri, cani, pahare, tricicleta, masinute......
Va multumesc pentru mana pe care ati intins-o spre aceasta actiune.
Doamne ajuta!
Melinda,Dorin & a Big Team (Lexi, Georgi si Steffi)
Fişiere ataşate
HPIM4728 [HDTV (720)].jpg (68.15 KiB) Vizualizat de 2766 ori
"Munca grea dezvaluie caracterul oamenilor: unii isi intorc manecile, altii intorc nasul si altii nu se mai intorc deloc. "Sam Ewig
Fiat Ducato Camper si Adria 540