Discutii.....aiurea!!!

ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse

NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Re: DISCUTII.....AIUREA!!!

Mesaj de Odenie Sergiu »

petre_marian scrie:
parpaneata scrie:Re: Cu rulota....la drum!
Experiente placute sau.....neplacute datorate....eu stiu carui motiv! Incarcare prea mare a autovehiculului,a rulotei.....quote]

Re: Cu rulota....la drum!
de petre_marian pe 15 Feb 2010 19:14
Referitor la prima chestie,am avut ocazia sa merg cu un Land Cruiser V8 ultim model cu rulota in spate si credeti-ma ca SE SIMTE.Ca nu se simte ca la o masina mai mica,asta da,dar chiar si un V8 ,dedicat tractarii intr-o mare masura, simte greutatea suplimentara a rulotei,restul depinzand de inconstienta soferului.
Acum,la cea dea doua chestie semnalata,eu zic ca nu e in regula ansamblul dumneavoastra,ori masina,ori rulota.De la o viteza in jurul a 50km/h ,chiar si cu cea mai grea rulota existenta pe piata se poate opri TOTAL in mai putin de 40metri,chiar daca este ud pe jos(gen apasat-eliberat frana),iar asta o spun din proprie experienta,sau daca nu ma credeti puteti cerceta diverse articole pe net referitor la franare in diverse conditii.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
petre_marian
Membru forum
15

Mesaj de petre_marian »

Repet intrebarea de mai sus(dar oare de cate ori):oare eu nu am dreptul sa-mi expun propria parere,chiar daca e opusa zeului dumneavoastra? Am mers,am vazut cum e,deci pot raspunde in cunostinta de cauza.Altceva?
"E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu!"
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Domnule Petre, ma uit si ma minunez. In doua zile ati postat de 24 de ori (dar pana la ora 24 mai este timp), adica peste un sfert din postarile mele de cand sunt membru al acestui forum (dec. 2008).
Daca o tineti tot asa, o sa spargeti toate normele. Parpaneata a fost un mic copil fata de dumnevoastra.
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

REGULAMENT :
"Nu se incurajeaza sub nici o forma goana dupa post-uri. Nu se incurajeaza mesajele si interventiile fara un continut real si util forumului. Scrieti un mesaj doar daca aveti ceva de spus in legatura cu subiectul (topicul). Nu se admite devierea subiectului prin mesaje in afara de subiect (off topic). Nu se ofera absolut nici un premiu celui care depaseste recordul de posturi pe zi. Nu se face nici o distinctie intre cei cu post-uri multe si cei cu post-uri putine. "
Intr-adevar, pe acest forum se pune accent pe CALITATEA mesajelor, nu pe cantitate !
Orice problema are o rezolvare practica
Ann-Louise Popescu
Membru forum
15

Mesaj de Ann-Louise Popescu »

[quote="petre_marian"
Acum,in alta ordine de idei,tot citind pe aici am observat ca rulotistii se impart in: cei cu state vechi(de 10-20-30ani de rulotism) si cei noi(1-5ani)[/quote]

dumneavoastra din care faceti parte?...nu binevoiti a crede de cuviinta sa ne impartasiti si noua ceva din experienta de rulotist?...nu de alta dar asta este scopul (banuiesc) pentru care ne aflam si scriem aici pe forum...
NOI ( ma refer la toti cei cu care v-ati intretinut in dialog) ne cunoastem mai mult sau mai putin ....ne cunoastem de la intalniri, ne cunostem din poze, ne cunostem din calatorii, ne cunoastem mai ales in urma faptului ca fiecare fireste isi prezinta la inceput rulota si locurile vizitate (daca e posesor), ori ne prezinta interesul si de cand cocheteaza cu ideea de a deveni rulotist... si mai ales la intalnirile noastre sunt bineveniti si cei care inca nu poseda "obiectul in cauza"...deoarece asta este motivul pentru care sunteti alaturi de noi ...RULOTA!!!
Dupa cum ati observat si dumneavostra ne impartim la randul nostru si din cei vechi si din cei noi in cei care mai lupta si duc polemici si cei care au renuntat...si prefera sa scrie doar la imagini si impresii...asa ca haideti sa ne povestiti si noua despre pasiunea comuna tuturor...despre pasiunea pentru care ati ales sa va faceti cont pe acest forum si sa va alaturati noua...
Hilux Vigo + Knaus 500
MihaiBlaj
Membru forum
15
Oras: Timisoara
Data nasterii: 20 Mar 1971

Mesaj de MihaiBlaj »

Daca @petre_marian este "combatut" in urma fiecarei postari pe care o face, poate ca i se pare normal sa si raspunda, in regulament parca scrie ceva de genul : " nu combateti omul ci ideile lui " sau ceva de genul...
Daca omul si-a expus propriile pareri, ce este rau in asta ??? mai ales ca nu a atacat pe nimeni si nici n-a jignit.
TOYOTA RAV4 + ce va urma

" Poti sa ai orice iti doresti, daca renunti sa mai vrei " ( Lester Levenson )
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

"mai ales ca nu a atacat pe nimeni si nici n-a jignit."
Unii altceva am inteles de la prima postare,tocmai de aceea a fost moderata.Probabil n-ai citit...
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

Cu privire la ultimele cateva zeci de postari, daca tot suntem la discutii aiurea, permiteti-mi o comparatie plastica :

Intr-un amfiteatru full, cineva situat la catedra imparte generos idei catre audienta, chiar interactioneaza cu sala, dar.....ciudat.....
O face stand cu spatele la ei..... :shock:
Ultima oară modificat 16 Feb 2010, 21:46 de către Liviu Adrian, modificat 1 dată în total.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
MihaiBlaj
Membru forum
15
Oras: Timisoara
Data nasterii: 20 Mar 1971

Mesaj de MihaiBlaj »

@Odenie Sergiu, daca v-a atacat sau jignit, imi pare rau... intr-adevar n-am citit... si bine ca a fost moderat, dar in restul postarilor?
TOYOTA RAV4 + ce va urma

" Poti sa ai orice iti doresti, daca renunti sa mai vrei " ( Lester Levenson )
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

" Discutii...aiurea" ! :lol:
Orice problema are o rezolvare practica
petre_marian
Membru forum
15

Mesaj de petre_marian »

@domnu Predonu-ce sa-i faci,concediu,vizite,plictiseala...ce sa-i faci,mai alungam si noi monotonia.Sper ca nu e cu suparare...

@doamna Popescu-am scris si pe alte topicuri,cititi si o sa vedeti.
Odenie Sergiu scrie:"mai ales ca nu a atacat pe nimeni si nici n-a jignit."
Unii altceva am inteles de la prima postare,tocmai de aceea a fost moderata.Probabil n-ai citit...
@domnu Odenie-ati facut o afirmatie mincinoasa din punctul meu de vedere...asa ca,va rog frumos sa o sustineti cu argumente!!! Unde am atacat si am jignit pe cineva de a fost moderat postul meu???...chiar va rog foarte frumos sa-mi spuneti UNDE????

@domnu Mihai-NU aveti de ce sa va cereti scuze.L-am rugat pe domnul Odenie sa zica UNDE am jignit eu pe cineva,caci eu stiu ca NU am jignit pe NIMENI!....ca nu am fost de acord cu anumite idei,asta da,dar in nici un caz NU am jignit.Mai mult,pe alt topic ,chiar am fost amenintat,dar nu asta conteaza acum,ci sa imi spuna unde am jignit eu. Multumesc.
"E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu!"
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Marian, ce ai tu in comun cu rulotistii, ca nu ai spus nimic despre tine si pasiunea ta pentru rulotism; vrei sa cumperi o rulota, sau ai una sau zi ceva despre subiectul asta si nu mai provoca discutii aiurea. Cred ca te-ai inscris pe forum sa afli ceva despre rulote si rulotisti nu? Atunci hai sa vedem cum facem sa te ajutam sa devi rulotis :D . Ce bine ca nu sunt moderator :mrgreen: .
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Încuiat