Discutii.....aiurea!!!

ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse

NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
petre_marian
Membru forum
15

Re: DISCUTII.....AIUREA!!!

Mesaj de petre_marian »

Caci iarasi se denatureaza discutia(oricum,daca mai sunt intrebari,le astept cu placere) ,oare cine are mai multa experienta :cel care conduce acel MAN sute de kilometri pe zi,dar care conduce de 5ani sau cel care conduce de 30ani,dar conduce o RABA care mai mult sta in service?

Chiar nu va inteleg,unde e izul de cearta??? Discutam la discutii aiurea,ca sa nu se zica ca suntem off-topic si am pus o intrebare banala ,consider eu.
"E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu!"
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Serpescu Gheorghe scrie:M-am gandit, ala cu Raba e pensionar sau masochist. :D :oops:
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
petre_marian
Membru forum
15

Mesaj de petre_marian »

Odenie Sergiu scrie:
petre_marian scrie: Ps:de urmarit,urmaresc forumul de mai mult timp,dar la fel ,de sila atotcunoscatorilor si a celor care bateau campii pe orice topic,fara nici o legatura cu subiectul ,am ales sa stau si doar sa citesc,asta pana acum .Simplu si la obiect...ca ma credeti sau nu,chiar nu are nici o importanta pt mine! Ori probabil sa fie de vina ca nu sunt fanul domnului Parpaneata...hmmm..ma rog...chiar nu conteaza!
[/quote]
Domnule petre_marian;si eu am urmarit aproape un an forumul fara sa ma inscriu.Dar nu am caracterizat polemicile,discutiile contradictorii sau 'atotcunoscatorii".Am pastrat pentru mine impresiile si am hotarat sa ma inscriu si sa evit cel putin eu acele manifestari.D-voastra va e sila,dar v-ati inscris sa dialogati cu aceste persoane care v-au provocat diverse sentimente.
Nu sunt nici eu fanul d-lui Parpaneata.Ne-am incrucisat de cateva ori postarile si am fost la randul meu ironizat si pus la zid si nu numai eu.Dar nu m-am suparat.Chiar nu-i port pica.Si imi pare rau pentru el ca om ca s-a ajuns in aceasta situatie.Dar fiecare are si parti bune si mai putin bune.Si in primul rand trebuie sa fim corecti si impartiali.Eu as avea multe motive sa fac ceea ce ati facut.d-voastra de la primele postari:adica sa critic ceea ce a scris;mai demult sau recent,pt.ca am fost implicat direct in unele postari ale lui.dar nu o fac.De la primele doua postari l-ati vizat pe Parpaneata sa-l combateti.Nu e fair play,mai ales ca nu poate fi prezent sa aiba drept la replica.Nu le stie el pe toate,dar unele lucruri,ca vechi rulotist,oricum le stie mai bine decat altii noi...Eu cand am aparut pe forum eram timid...retinut,pe undeva firesc cand faci o noua cunostinta,pana te familiarizezi.D-voastra ati intrat in forta,transant,fara inhibitii.Sau asteptati sa intre pe contul unui prieten si sa dea replica?cred ca a ajuns polemica iscata pana acum de ceva timp;dupa tonul discutiilor,insa,parca tot spre acolo se tinde...tocmai spre acele polemici ale "atotstiutorilor"...Sper sa ma fi inselat...
L.E.Acum abia am vazut recomandarea moderatorului,postarea era deja trimisa.In continuare o sa urmez recomandarea de a lasa lucrurile sa se rezolve de la sine.[/quote]

Acum am observat aceasta postare...poate eram prea obosit aseara.Haideti sa va raspund:
*ca dumneavoastra nu i-ati raspuns domnului Parpaneata e strict problema dumneavoastra!!!....dar neraspunzandu-i i-ati acordat un vot de incredere,ca ceea ce a spus e perfect adevarat ,i-ati alimentat tot ceea ce credea si crede,iar acum vi se pare ciudat daca cineva nu are aceiasi parere.Cam nasol...
*eu m-am logat NU pt a comunica ,hai sa zicem,cu lumea care a batut campii pe orice topic...in nici un caz! Sunt destui pe forum de la care am ce invata si merita MULT mai multa atentie.Nu dau nume ca sa nu se interpreteze.
*probabil ca s-a denaturat si se tinde catre polemicile "atotstiutorilor" ,dar in mod clar suntem pe un topic unde NU sunt off-topic.Asta cred ca e cel mai important:sa NU se transforme ORICE topic,de oriunde,intr-o mare bataie de joc!!!
*iar referitor la banare,caci tot vad ca o aduceti mereu in discutie si va poticniti de ea...stati linistit ca nu fug nicaieri si nu modific nimic,iar domnul Parpaneata o sa-mi poata raspunde dupa ce i se ridica banul.Asta,repet ,doar daca doreste! Deci,nu asta e marea piedica,stati linistit.
Cred ca v-am raspuns la tot.Daca mai aveti nelamuriri,astept tot aici pe site.
Odenie Sergiu scrie:Cred ca o sa-l recunoasca ...dupa...semnatura :lol:
Hehehee... cam mare ghinion,caci e tareeee interpretabila semnatura 😉
"E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu!"
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

!!!???!!!.....discutii... aiurea!!!
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

petre_marian scrie:
Odenie Sergiu scrie:Cred ca o sa-l recunoasca ...dupa...semnatura :lol:
Hehehee... cam mare ghinion,caci e tareeee interpretabila semnatura 😉
He he he...era o exclamatie des folosita de Parpaneata;Inseamna ca ati invatat si de la el ceva... 😉
Si...apropo,e buna ideea cu invatatul;ca in curand la stilul asta nu se va mai obosi nimeni sa va raspunda si cum spunea un coleg pe aici...chiar veti vorbi singur.(sau,ma rog,posta) Cat despre intalniri....no comment.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
petre_marian
Membru forum
15

Mesaj de petre_marian »

Pentru informarea dumneavoastra NU domnul Parpaneata a inventat roata ,dar o folosesc toti! 😉

Nu am inteles care era faza cu intalnirile....
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Marian, tie iti e dor de Parpale? Ma intreb? De ce nu ai scris cand era pe forum? Cine esti?
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
petre_marian
Membru forum
15

Mesaj de petre_marian »

Asa a fost conjunctura. Dar nu va inteleg...o sa revina dupa ban si daca doreste imi poate raspunde..nu inteleg ce se face atata caz dintr-un banal citat pe care l-am dat eu dupa ce a zis dansul in 2007.Sunt mult mai multe chestii si mai interesante la care ar putea raspunde,dar ca sa nu mai ziceti ca "il discut pe ascuns" ,o sa astept sa revina.E bine asa?...sau nici asa nu e bine?
Marius Beldiman

Domnule petre_marian;si eu am urmarit aproape un an forumul fara sa ma inscriu.Dar nu am caracterizat polemicile,discutiile contradictorii sau 'atotcunoscatorii".Am pastrat pentru mine impresiile si am hotarat sa ma inscriu si sa evit cel putin eu acele manifestari.D-voastra va e sila,dar v-ati inscris sa dialogati cu aceste persoane care v-au provocat diverse sentimente.
Nu sunt nici eu fanul d-lui Parpaneata.Ne-am incrucisat de cateva ori postarile si am fost la randul meu ironizat si pus la zid si nu numai eu.Dar nu m-am suparat.Chiar nu-i port pica.Si imi pare rau pentru el ca om ca s-a ajuns in aceasta situatie.Dar fiecare are si parti bune si mai putin bune.Si in primul rand trebuie sa fim corecti si impartiali.Eu as avea multe motive sa fac ceea ce ati facut.d-voastra de la primele postari:adica sa critic ceea ce a scris;mai demult sau recent,pt.ca am fost implicat direct in unele postari ale lui.dar nu o fac.De la primele doua postari l-ati vizat pe Parpaneata sa-l combateti.Nu e fair play,mai ales ca nu poate fi prezent sa aiba drept la replica.Nu le stie el pe toate,dar unele lucruri,ca vechi rulotist,oricum le stie mai bine decat altii noi...Eu cand am aparut pe forum eram timid...retinut,pe undeva firesc cand faci o noua cunostinta,pana te familiarizezi.D-voastra ati intrat in forta,transant,fara inhibitii.Sau asteptati sa intre pe contul unui prieten si sa dea replica?cred ca a ajuns polemica iscata pana acum de ceva timp;dupa tonul discutiilor,insa,parca tot spre acolo se tinde...tocmai spre acele polemici ale "atotstiutorilor"...Sper sa ma fi inselat...
L.E.Acum abia am vazut recomandarea moderatorului,postarea era deja trimisa.In continuare o sa urmez recomandarea de a lasa lucrurile sa se rezolve de la sine.[/quote]
Carmen Tomoiaga
Membru forum
16

Mesaj de Carmen Tomoiaga »

D-le petre_marian nu stiu cine sunteti, ceea ce a-ti scris la profil poate fi mai mult sau mai putin adevarat. In scurtul timp de cand ati devenit membru al acestui forum v-ati documentat la sange asupra biografiei si activitatii forumist-rulotistice a unui anumit membru dar fara sa sa intrati la confruntare directa de opinii in timpul cand si acel user era activ; ati trecut insa la atacuri dupa ce a intrat in imposibilitatea de a va raspunde, deci de fapt va luptati cu mori de vant .Pana asteptati raspunsuri de la dansul (ceea ce ma indoiesc ca o va face) mai bine ne-ati spune si noua daca sunteti rulotist sau viitor posesor de rulota; in cazul in care posedati deja una poate ati si avut ceva iesiri cu ea si ne prezentati si noua imagini si impresii de acolo,recomandari de locuri pt vizitat; daca nu aveti inca o rulota si doriti sa achizitionati una puteti primi sfaturi de la veterani.Sau poate doriti sa participati impreuna cu alti membrii ai acestui forum la iesiri in tara sau in strainatate ; sunt oferte pe forum. Pentru acest lucru am intrat cu totii in aceasta comunitate, sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa colindam impreuna cu casutele noastre mobile. Ca in orice familie, mai apar si mici disensiuni, este inevitabil ( suntem foarte multi membri, cu caractere si personalitati diferite dar nu neaparat incompatibile). Au mai fost conflicte si probabil vor mai fi dar nu trebuiesc perpetuate mai ales cand cei in cauza nu pot raspunde si nici nu trebuie facut un scop din asta; important este ca totul, mai devreme sau mai tarziu, se poate rezolva amiabil.
Carmen&Cristian
Peugeot-Wilk450
De ce m-am saturat sa fiu roman:pentru ca unii inca doresc sa spunem,sa gindim si sa scriem cum ar dori ei;pentru ca persoanele "incomode" trebuiesc inlaturate si nu combatute(dezbatute) ideile lor(Mihaiblaj)
Marius Beldiman

@Carmen:

Intr-adevar un raspuns de doamna!
Respect!
petre_marian
Membru forum
15

Mesaj de petre_marian »

Chiar o dam in ridicol....am citat un mesaj din 2007 al domnului Parpaneata in care propunea o anumita adaptare/improvizatie,ca mai apoi dupa 2008 sa nu mai fie de acord decat cu piesele originale,restul fiind chiar foarte periculoase...ce naiba a fost asa de nelalocul lui sau unde l-am atacat,maltratat pe domnul Parpaneata????...era doar o simpla si banala contrazicere a dansului in mesaje(pe care am sesizat-o...sau poate nu aveam dreptul,mai stii)atata tot!!! Sau daca am spus ca s-au batut campii pe foarte multe topicuri(lucru foarte adevarat si recunoscut de multi),cumva nu am dreptul la o parere,opinie???... ma indoiesc...Daca ati fi citit pe unde am mai scris,ati fi vazut ca am spus ca urmaresc de mai mult timp forumul si acesta si altele,dar acum m-am inscris.E o greseala,trebuia sa cer voie domnului Parpaneata sau altcuiva unde,cand,ce si cum sa ma inscriu si sa scriu??? Dupa cum ziceam la inceput,chiar suntem la marginea ridicolului.

Ps:si nu,in mod clar NU m-a interesat domnul Parpaneata,doar ca aproape oriunde,pe aproape orice topic de era on sau off topic, dansul era prezent...deci nu il puteai rata 😉

Pps:eu chiar mi-as dori sa revina si sa discutam aici,fara sa bruiem alte topicuri.

Raspunsul era pentru doamna Carmen
Încuiat