petre_marian scrie:
Ps:de urmarit,urmaresc forumul de mai mult timp,dar la fel ,de sila atotcunoscatorilor si a celor care bateau campii pe orice topic,fara nici o legatura cu subiectul ,am ales sa stau si doar sa citesc,asta pana acum .Simplu si la obiect...ca ma credeti sau nu,chiar nu are nici o importanta pt mine! Ori probabil sa fie de vina ca nu sunt fanul domnului Parpaneata...hmmm..ma rog...chiar nu conteaza!
[/quote][/quote]
Domnule petre_marian;si eu am urmarit aproape un an forumul fara sa ma inscriu.Dar nu am caracterizat polemicile,discutiile contradictorii sau 'atotcunoscatorii".Am pastrat pentru mine impresiile si am hotarat sa ma inscriu si sa evit cel putin eu acele manifestari.D-voastra va e sila,dar v-ati inscris sa dialogati cu aceste persoane care v-au provocat diverse sentimente.
Nu sunt nici eu fanul d-lui Parpaneata.Ne-am incrucisat de cateva ori postarile si am fost la randul meu ironizat si pus la zid si nu numai eu.Dar nu m-am suparat.Chiar nu-i port pica.Si imi pare rau pentru el ca om ca s-a ajuns in aceasta situatie.Dar fiecare are si parti bune si mai putin bune.Si in primul rand trebuie sa fim corecti si impartiali.Eu as avea multe motive sa fac ceea ce ati facut.d-voastra de la primele postari:adica sa critic ceea ce a scris;mai demult sau recent,pt.ca am fost implicat direct in unele postari ale lui.dar nu o fac.De la primele doua postari l-ati vizat pe Parpaneata sa-l combateti.Nu e fair play,mai ales ca nu poate fi prezent sa aiba drept la replica.Nu le stie el pe toate,dar unele lucruri,ca vechi rulotist,oricum le stie mai bine decat altii noi...Eu cand am aparut pe forum eram timid...retinut,pe undeva firesc cand faci o noua cunostinta,pana te familiarizezi.D-voastra ati intrat in forta,transant,fara inhibitii.Sau asteptati sa intre pe contul unui prieten si sa dea replica?cred ca a ajuns polemica iscata pana acum de ceva timp;dupa tonul discutiilor,insa,parca tot spre acolo se tinde...tocmai spre acele polemici ale "atotstiutorilor"...Sper sa ma fi inselat...
L.E.Acum abia am vazut recomandarea moderatorului,postarea era deja trimisa.In continuare o sa urmez recomandarea de a lasa lucrurile sa se rezolve de la sine.