Discutii.....aiurea!!!

ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse

NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
petre_marian
Membru forum
15

Re: DISCUTII.....AIUREA!!!

Mesaj de petre_marian »

Ma bucur ca am ajuns la intelegere.

Acum,in alta ordine de idei,tot citind pe aici am observat ca rulotistii se impart in: cei cu state vechi(de 10-20-30ani de rulotism) si cei noi(1-5ani). Oare vechimea apartenentei sa se fi concretizat in experienta benefica sau doar a trecut timpul de pomana? Haideti sa facem o mica paralela,caci suntem soferi.Oare cine are mai multa experienta:un sofer de tir cu permis de profesionist de 5ani,care conduce zilnic sute de kilometri la bordul unui MAN ultimul tip ,sau cel care are permis de 30ani dar merge pe o RABA care defapt sta mai mult in service?
"E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu!"
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Eu chiar nu inteleg ce vrei ? E un test sau ce?
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Cristian Irimescu
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Serpescu Gheorghe scrie:Eu chiar nu inteleg ce vrei ? E un test sau ce?
Va propun sa-l lasam pe colegul nostru sa-si adune gandurile si sa-si faca prezentarea.. Va rog nu mai raspundeti, astfel incat colegul nostru sa aiba timp neperturbat sa-si scrie mesajul de "bine ne-a gasit"
multumesc..
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

petre_marian scrie: Ps:de urmarit,urmaresc forumul de mai mult timp,dar la fel ,de sila atotcunoscatorilor si a celor care bateau campii pe orice topic,fara nici o legatura cu subiectul ,am ales sa stau si doar sa citesc,asta pana acum .Simplu si la obiect...ca ma credeti sau nu,chiar nu are nici o importanta pt mine! Ori probabil sa fie de vina ca nu sunt fanul domnului Parpaneata...hmmm..ma rog...chiar nu conteaza!
[/quote][/quote]
Domnule petre_marian;si eu am urmarit aproape un an forumul fara sa ma inscriu.Dar nu am caracterizat polemicile,discutiile contradictorii sau 'atotcunoscatorii".Am pastrat pentru mine impresiile si am hotarat sa ma inscriu si sa evit cel putin eu acele manifestari.D-voastra va e sila,dar v-ati inscris sa dialogati cu aceste persoane care v-au provocat diverse sentimente.
Nu sunt nici eu fanul d-lui Parpaneata.Ne-am incrucisat de cateva ori postarile si am fost la randul meu ironizat si pus la zid si nu numai eu.Dar nu m-am suparat.Chiar nu-i port pica.Si imi pare rau pentru el ca om ca s-a ajuns in aceasta situatie.Dar fiecare are si parti bune si mai putin bune.Si in primul rand trebuie sa fim corecti si impartiali.Eu as avea multe motive sa fac ceea ce ati facut.d-voastra de la primele postari:adica sa critic ceea ce a scris;mai demult sau recent,pt.ca am fost implicat direct in unele postari ale lui.dar nu o fac.De la primele doua postari l-ati vizat pe Parpaneata sa-l combateti.Nu e fair play,mai ales ca nu poate fi prezent sa aiba drept la replica.Nu le stie el pe toate,dar unele lucruri,ca vechi rulotist,oricum le stie mai bine decat altii noi...Eu cand am aparut pe forum eram timid...retinut,pe undeva firesc cand faci o noua cunostinta,pana te familiarizezi.D-voastra ati intrat in forta,transant,fara inhibitii.Sau asteptati sa intre pe contul unui prieten si sa dea replica?cred ca a ajuns polemica iscata pana acum de ceva timp;dupa tonul discutiilor,insa,parca tot spre acolo se tinde...tocmai spre acele polemici ale "atotstiutorilor"...Sper sa ma fi inselat...
L.E.Acum abia am vazut recomandarea moderatorului,postarea era deja trimisa.In continuare o sa urmez recomandarea de a lasa lucrurile sa se rezolve de la sine.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
petre_marian
Membru forum
15

Mesaj de petre_marian »

Suntem la discutii aiurea,deci discutam...discutii; desi sincer, chiar eram curios...se justifica acea titulatura sau doar "da bine" la necunoscatori?

Sa va raspund si dumneavoastra domnule Irimescu. Am citit regulamentul si e OPTIONALA aceea prezentare cu poze bla bla & stuff,nicidecum obligatorie.De altfel sunt multi care NU au facut-o si nu v-ati mai cramponat de asta.Oricum,ma numesc Petre Marian,am 39ani,casatorit,administrator la o firma particulara....daca de asta va cramponati...
"E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu!"
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

M-am gandit, ala cu Raba e pensionar sau masochist. :D :oops:

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Cristian Irimescu
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

petre_marian scrie: Oricum,ma numesc Petre Marian,am 39ani,casatorit,administrator la o firma particulara....daca de asta va cramponati...
Si sunteti din Bucuresti, nu??

Asta am citit toti in profilul dumneavoastra.. cand o sa va intalniti cu unul din colegii de pe forum... sa nu va mire..ca nu o sa va recunoasca...!!
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Cred ca o sa-l recunoasca ...dupa...semnatura :lol:

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Acum vad ca Sergiu si Irimescu au ceva comun: VW si Nomad :D :D , pardon Cristi. :D :)

Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Ce sa fac..imi statea pe limba si nu m-am putut abtine.. :oops:
P.S.Al meu e doar Golf.

Gavriil Stiharul
petre_marian
Membru forum
15

Mesaj de petre_marian »

Cristian Irimescu scrie:
petre_marian scrie: Oricum,ma numesc Petre Marian,am 39ani,casatorit,administrator la o firma particulara....daca de asta va cramponati...
Si sunteti din Bucuresti, nu??

Asta am citit toti in profilul dumneavoastra.. cand o sa va intalniti cu unul din colegii de pe forum... sa nu va mire..ca nu o sa va recunoasca...!!
Pai ...cam asta si e ideea.Credeti-ma, cu cine voi dori sa schimb vorbe face to face,o voi face negresit!!! Dar sunt multi care imi provoaca sila,la fel cum si eu le provoc si atunci...de ce sa ne chinuim reciproc?? Daca putem invata ceva unii de la altii e foarte bine si util,un sfat,o idee,dar sa pastram anumite limite si sa nu ii "certam"( aici intervin atotstiutorii) pe cei care care nu isi permit un lucru nou(desi si acel lucru nou,poate fi nou dar...prost calitativ) si folosesc o improvizatie,adaptare,un lucru sh(dar foarte bun calitativ,poate mai bun ca acel lucru nou dar slab calitativ).
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Asa ca o parere dezinteresata: eu zic, ca ai inceput cu stangul si cu iz de cearta, dar cine stie?! Sa dea Domnul sa ma insel. Hai noapte buna, ca e un sfetnic bun. ( Pentru Marian! )

Încuiat