Discutii.....aiurea!!!

ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse

NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Sandu Toma
Membru forum
17

Re: DISCUTII.....AIUREA!!!

Mesaj de Sandu Toma »

Marius, in primul rand fara "nene", sunt Sandu, simplu !
Intr-adevar esenta postarii tale era una pacifista, dar, stergand toate celelalte postari(lucru neaparat necesar) ar fi ramas numai postarea ta, fara nicio legatura cu firul discutiei.
Pe viitor, acest gen de postari (off topic) vor fi mutate la DISCUTII...AIUREA sau arhivate(cele care nu respecta limitele bunului simt).
Orice problema are o rezolvare practica
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

@sandu:
am zis: " nene Sandule" din respect, consideratie si prietenie! in rest, stiam ca vorbele mele sint off-topic si mi le-am asumat! vroiam doar sa le mai vada si "alte persoane"!
In rest nu am nimic de obiectat! Multumesc de corectura!
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Consider ca este mai potrivit sa va raspund aici:
petre_marian scrie:
Nelu Predonu scrie:Domnule Petre, va place sa vorbiti singur ???

Userul Parpaneata a fost banat!
A mai fost banat odata...si-a luat bagajele si a plecat...apoi a revenit si ...istoria se repeta,nimic nou. Oricum ceea ce am scris poate vedea cu siguranta de e banat sau nu. Deci,nu cred ca vorbesc singur....

Daca poate sa vada ca vizitator ce scrieti, sperati sa va si raspunda?
Nu mi se pare ok.
Cum sa dialoghez cu cineva, daca acesta este in imposibilitate de a o face?

Si eu am fost banat si am revenit. Aveti o problema?
Am intervenit, pentru ca citarea dumneavoastra a unei postari din 2007 mi s-a parut tendentioasa si provocatoare.
petre_marian
Membru forum
15

Mesaj de petre_marian »

Nelu Predonu scrie:Consider ca este mai potrivit sa va raspund aici:
petre_marian scrie:
Nelu Predonu scrie:Domnule Petre, va place sa vorbiti singur ???

Userul Parpaneata a fost banat!
A mai fost banat odata...si-a luat bagajele si a plecat...apoi a revenit si ...istoria se repeta,nimic nou. Oricum ceea ce am scris poate vedea cu siguranta de e banat sau nu. Deci,nu cred ca vorbesc singur....

Daca poate sa vada ca vizitator ce scrieti, sperati sa va si raspunda?
Nu mi se pare ok.
Cum sa dialoghez cu cineva, daca acesta este in imposibilitate de a o face?

Si eu am fost banat si am revenit. Aveti o problema?
Am intervenit, pentru ca citarea dumneavoastra a unei postari din 2007 mi s-a parut tendentioasa si provocatoare.
Foarte bine ca ati mutat subiectul.Sa le luam pe rand:
1)am citat din 2007 pentru ca sunt nou pe forum,dar pot citi mesajele din 2008,2006,2007 etc etc si mai ales pentru ca insusi domnul Parpaneata era de acord cu pastrarea tuturor mesajelor,caci nu isi schimba parerea un om dupa un an sau doi.
2)poate intra de pe nik-ul unui prieten si poate raspunde foarte usor ,in limitele bunului simt,semnand la sfarsit cu numele dansului ca sa se stie cine a fost.Asta doar daca doreste.Deci,nu e o scuza.
Sper ca v-am raspuns la tot.Daca mai e ceva,nu ezitati!
"E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu!"
Cristian Irimescu
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

petre_marian scrie:
2)poate intra de pe nik-ul unui prieten si poate raspunde foarte usor ,in limitele bunului simt,semnand la sfarsit cu numele dansului ca sa se stie cine a fost.Asta doar daca doreste.Deci,nu e o scuza.
Daca, parca.. poate da, poate nu.. Asta e o presupunere si nu o certitudine..
@petre_marian, va asteptam la prezentare..!!
petre_marian
Membru forum
15

Mesaj de petre_marian »

Cristian Irimescu scrie:
petre_marian scrie:
Daca, parca.. poate da, poate nu.. Asta e o presupunere si nu o certitudine..
@petre_marian, va asteptam la prezentare..!!
Ii raspunsesem domnului Nelu si nu e nici o presupunere. Daca omul o sa doreasca, CU CERTITUDINE o sa raspunda sub o forma sau alta.Asta e valabil si daca e banat si daca nu e banat.Repet,din punctul meu de vedere,asta nu e o scuza.
"E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu!"
Cristian Irimescu
Membru forum
16

Cum credeti, poate va suna, cine mai stie...revin, daca in mesajul anterior i-ati raspuns lui Nelu Predonu, poate raspundeti si solicitarii mele de prezentare..
Multumesc anticipat...
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

petre_marian scrie:
1)am citat din 2007 pentru ca sunt nou pe forum,dar pot citi mesajele din 2008,2006,2007 etc etc si mai ales pentru ca insusi domnul Parpaneata era de acord cu pastrarea tuturor mesajelor,caci nu isi schimba parerea un om dupa un an sau doi.
1) Nu consider ca varianta de Ac propusa de domnul Parpaneata este o improvizatie. Poate fi si improvizatie daca este facuta de cine nu trebuie. Pentru amanunte in plus cred ca aveti datele de contact ale domnului Parpaneata.

2) Nu cred ca este o solutie agreata de moderatori si risca banarea prietenului respectiv.

PS. Nu stiu de ce, dar am impresia ca doar scriptic sunteti nou pe forum.
petre_marian
Membru forum
15

Mesaj de petre_marian »

Nelu Predonu scrie:
petre_marian scrie:
1) Nu consider ca varianta de Ac propusa de domnul Parpaneata este o improvizatie. Poate fi si improvizatie daca este facuta de cine nu trebuie. Pentru amanunte in plus cred ca aveti datele de contact ale domnului Parpaneata.

2) Nu cred ca este o solutie agreata de moderatori si risca banarea prietenului respectiv.

PS. Nu stiu de ce, dar am impresia ca doar scriptic sunteti nou pe forum.
1)ma bucur ca am ajuns la o intelegere
2)nu stiam lucrul acesta,dar se poate intreba si ..se rezolva sau nu.Apoi emitem parerea finala.
Ps:de urmarit,urmaresc forumul de mai mult timp,dar la fel ,de sila atotcunoscatorilor si a celor care bateau campii pe orice topic,fara nici o legatura cu subiectul ,am ales sa stau si doar sa citesc,asta pana acum .Simplu si la obiect...ca ma credeti sau nu,chiar nu are nici o importanta pt mine! Ori probabil sa fie de vina ca nu sunt fanul domnului Parpaneata...hmmm..ma rog...chiar nu conteaza!
Cristian Irimescu
Membru forum
16

Chiar daca suntem la discutii aiurea... va rog fara atac la persoana..!!
petre_marian
Membru forum
15

Mesaj de petre_marian »

Cristian Irimescu scrie:Chiar daca suntem la discutii aiurea... va rog fara atac la persoana..!!
Banuiesc ca e valabil si pentru mine si pentru domnul Nelu...Am vazut ca daca nu impartasesc un punct de vedere sau daca manifest o alta idee se fac imediat tot felul de deductii si speculatii.
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

petre_marian scrie: Banuiesc ca e valabil si pentru mine si pentru domnul Nelu...Am vazut ca daca nu impartasesc un punct de vedere sau daca manifest o alta idee se fac imediat tot felul de deductii si speculatii.
Domnule Petre, am spus de ce am intervenit in aceasta polemica.
Repet! Nu este corect sa dialoghezi cu o persoana care este in imposibilitate a o face.
Este ca in situatia in care faci dragoste si iti dai seama ca ea nu a venit. :oops:

Ma opresc aici pentru a nu mai lasa loc de speculatii.
Încuiat