Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Am achizitionat o rulota second award sunstar 1986 din germania si imi este teama sa umblu la partea tehnica : incalzire , apa .cuptor ,aragaz ,boiler,adica la tot .Daca este cineva amabil sa ma ajute ? eu sunt din brasov si sunt medic veterinar (specific lucrul asta in cazul in care cineva care vrea sa ma ajute are vreun animal de companie va primi servicii medical veterinare gratuite)
Bun venit in randul rulotistilor !
Cred ca ar fi foarte simplu daca ai apela telefonic sau pe PM la bunavointa colegilor din Brasov, care ti-ar putea da o multime de indrumari. Numai vazand si demonstrand practic poti invata folosirea achipamentelor rulotei.
Cred ca poti apela cu incredere la Liliana Diaconescu, pe care o poti gasi in lista membrilor. memberlist.php?sk=b&sd=a&mode=&start=400
P.S. Nu posta acelasi mesaj in doua sectiuni diferite ! este interzis de regulament
La scrierea mesajelor, nu folosi numai majuscule !
Succes !
Radu Pascu scrie:Pentru reparatii te pot ajuta eu, la atelierul service unde lucrez.
Sper sa nu se supere Radu, ca-l divulg.
El ii seful de service. Are foarte, foarte bune cunostiinte de mecanica.
Ii bine sa le ascultam.
Cine vrea.
Eu ca bucurestean, am noroc ?
Sper. Sper.