Intilnire de Sfintele Pasti la M-rea Neamt

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Radu Andron
Membru forum
17

Intilnire de Sfintele Pasti la M-rea Neamt

Mesaj de Radu Andron »

Dragi prieteni rulotisti , Nicu Preda si Radu Andron , va propunem ca Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului sa va gaseasca intr-un loc minunat la poalele Muntilor Neamtului langa vestita ctitorie a Domnitorului Stelan cel Mare " Manastirea Neamtului"
Aici la "Pensiunea Zimbru" aplasata la 1000m de M.rea Neamt si Rezervazia naturala de Zimbri ,va sunt oferite urmatoarele conditii:
- 5 camere X 2 paturi la preul de 90 Ron camera ;
- 2 camere x 3 paturi la pretul de 120 Ron camera ;
- cabana 4 locuri la pret total de 120 Ron;
- sala restaurant 50 locuri ;
- loc de joaca pentru copii;
- foc de tabara in noaptea de inviere
- semnal telefon toate retelele inclusiv fix;
Perioada de rezervari pentru cazare la camere este de 08 - 19.02.2010 la telefon 0745/932034 & 0233/251250 ,www.pensiuneazimbru.ro persoana de contact d.nul Teo Ciurdea administrator .
Spatiu pentru rulote nelimitat la pretul de 10 ron/zi de echipaj;
se asigura urmatoarele facilitati :
- curent electric pentru iluminat
- apa potabila la locul de campare ;
- doua WC afara ;
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
Irina Strimbeanu
Membru forum
16

Re: Intilnire de Sfintele Pasti la M-rea Neamt

Mesaj de Irina Strimbeanu »

BUna seara,

Desi timiditatea de a fi prima ma incurca putin,as vrea sa anunt participarea noastra cu 1 rulota (2 adulti, 2 copii) si cu rugamintea de a rezerva cabana de 4 locuri pentru finii nostrii.Am intrat pe situl pensiunii si n-am gasit nimic despre cabanuta.Ma puteti lumina putin?
Va urez o sera buna si deja numar zilele ramase.
Irina, Mircea,piticii si Raya
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

Cu siguranta vom fi si noi acolo daca ne permite imparteala liberelor...
O familie de prieteni cred ca vor fi interesati de cazare in vila si vor suna la numerele de telefon afisate. Ar fi bine, insa, ca periodic sa stim si noi cum este situatia ocuparii tuturor camerelor, pentru ca ar fi frumos sa ocupam intreaga vila. Probabil ca serile vor fi destul de reci, iar petrecerea lor la gura semineului ar fi de preferat, decat afara sau in cort.
Atasez si poze facute anul trecut in acelasi loc, tot de Sfintele Pasti :

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Radu Andron
Membru forum
17

Mesaj de Radu Andron »

Dragi prieteni rulotisi,tinem sa va reamintim urmatoarele:
1.Pentru rezervarea de camere la Pensiunea"ZIMBRU"avem rugamintea de a va adresa d-lui TEO CIURDEA administratorul
pensiunii pina in data de 19. 02. 2010 la Nr. de telefon 0745932034 sau 0233/251250.

2.Pentru camparea rulotelor nu este o data limita si nici numar fix de participanti ,doar o singura specificare:
-fiecare echipaj sa aiba in dotare si un generator de curent ,deoarece pensiunea ne asigura doar curent pentru iluminat
si nu pentru alte utilitati(calorifere electrice,boilere,cuptoare cu microunde,aeroterme,etc)

Va multumim pentru intelegere si va asteptam.
Nicu Preda si Radu Andron
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Si o fotografie aeriana facuta de colegii mei de pe forumul http://www.rhc.ro
Imagine

si link la subiect
http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?s ... ntry206909
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

In urma dicutiei telefonice cu proprietarul pensiunii la care se tine iesirea de Pasti, a rezultat neclaritatea rezervarii de camere pentru aceasta intalnire.
Daca pentru rulote nu este nicio problema atat de mare ca si confirmare de participare, pentru camere este.
TOATE camerele pensiunii raman rezervate pentru noi pana in data de 19 februarie 2010, iar doritorii trebuie sa sune, sa specifice ca fac parte din grupul de rulotisti, sa rezerve camera si sa-si lase datele de contact. Dupa aceasta data, camerele ramase vor fi oferite altor doritori.
Va reamintesc ca pensiunea are 7 camere, cu posibilitate de extindere la cabanuta din spate cu inca doua.
Colegii nostri Nicu Preda si Radu Andron tin legatura permanent in zona si va clarifica orice nelamurire.
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Este o idee extraordinara de a petrece Sfintele sarbatori de Paste la M-rea Neamt. Dar dv. stiti ca la vreo 4 km de M-rea Neamt se afla M-rea Icoana ? Un loc absolut superb ! Daca timpul va tine cu noi, si speram din suflet sa fie asa, ma inscriu si eu cu o rulota - 4 persoane (doi bunici si doi nepoti). Stiu, n-am uitat, in curand voi prezenta rulota si masina. O seara splendida.
Popa Violeta si Stefan din Iasi
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
nicu preda
Membru forum
16

Mesaj de nicu preda »

NICU PREDA
Am vizualazat mesajele de la toti doritorii pentru Paste la M.rea Neamt .
Am discutat cu administratorul si am inteles ca mai sunt 4 locuri la cazare in cabana.Sa nu va sperie acest termen deoarece si acolo sunt aceleasi conditii ca in pensiune .
La propunerea administratorului si solicitarea dvs. in acea seara se poate organiza o masa festiva .Pentru acest lucru in cazul in care sunt doritori va rog sa transmiteti un scurt mesaj
pe forum cu propunerile /solicitarile dvs.
Ma bucur ca vom fi in numar mare pentru a face un chef pe cinste.
Am citit pe formul un mesaj in care se facea referire la Schitul Icoana ,este intradevar un loc minunat si merita vazut de cei care vor acest lucru.Drumul este bun pana acolo.
Daca mai sunt alte neclaritati va rog sa le postati pentru a primi un raspuns corect si o solutie convenabila .
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

Astazi am primit confirmarea de la proprietarul pensiunii ca TOATE camerele s-au ocupat. Astfel, 5 camere x 2 paturi apartin grupului rulotistilor conform listei de mai sus, iar 2 camere x 3 paturi apartin unor clienti traditionali ai pensiunii, bucuresteni.
Totodata, conform si celor mentionate de Nicu mai sus, s-a lansat invitatia ca in noaptea de Inviere, dupa revenirea de la Manastire, sa beneficiem de o cina festiva organizata in restaurantul pensiunii de catre gazde. Cina consta in produse traditionale si costa 30 Lei/pers, motiv pentru care doritorii sunt rugati sa se exprime din timp, astfel incat gazdele sa se poata pregati.
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Nu stiu cat de mare este restaurantul cabanei "Zimbru" dar sper sa cuprinda toti participantii la masa festiva, inclusiv fam Popa. Cine nu si-a sfintit masina sau rulota, in fiecare Duminica, in fata M-rii Neamt sunt preoti care oficiaza aceasta slujba... la un pret acceptabil. Peste drum de manastire, la magazinul cu suveniruri se gasesc tot felul de obiecte lucrate de calugari, iar ca suvenir cu dop, celebrul vin popesc sau de impartasanie. Multe, multe chestii. Daca vremea va tine cu noi, apropo acum la Iasi ninge, sunt sigura ca ne vom distra de minune. O seara buna tuturor,
Stefan si Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

In prima postare scrie : Sala restaurant 50 locuri !
Rulotistii se pricep sa faca loc unor confrati care sufera de acelasi "microb" :lol:
Orice problema are o rezolvare practica
Lucian Mitrofan
Membru forum
17

Mesaj de Lucian Mitrofan »

Pentru cei interesati, recomand traseul prin Roman, spre Suceava, dupa Motca, mai exact la Cristesti se face stanga spre Tg. Neamt. Soseaua este foarte buna in timp ce la iesire din Piatra spre Tg. Neamt am inteles ca sunt lucrari semaforizate, deci drum mai rau. Dupa ce se iese din Tg. Neamt, spre Manastire, se intra intr-o padure, si nu prima intersectie la dreapta (este localitatea Nemtisor), la a doua se face dreapta spre manastire. Nu aveti cum sa ratati pentru ca sunt indicatoare mari.Dupa ce se face la dreapta se coboara putin, si la cateva sute de metri tot pe dreapta este pensiunea. Cine doreste informatii suplimentare, poate sa ma sune fara probleme. Sa ne vedem cu bine.
Zafira Y20DTH 2001 + Europa 450 S
mitluc@yahoo.com
0745326039
Încuiat