Cu rulotele sau fara, majoritatea dintre noi calatorim cu masinile prin tara sau chiar afara din ea.
Se poate intampla, desi toti nu ne-o dorim, sa ramanem priponiti pe undeva si sa avem nevoie de ajutor. Un ajutor, cat de mic, poate insemna enorm, daca-ti vine la momentul potrivit. Unde apelezi? De obicei la 112, dar uite, colegii de pe forumul 4x4, oameni de toata isprava si la care spiritul de echipa este EXTRAORDINAR de pronuntat, s-au gandit sa vina in ajutorul celor la nevoie si au constituit un nucleu de criza la nivel national. Ce fac ei merita, dupa parerea mea, toate epitetele la superlartiv, mai ales ca organisme ca
I.S.U. colaboreaza cu ei oricand situatia o impune. Asadar, daca te urci pe vreun coclau si nu te mai poti da jos, daca nametii, viscolul, apa sau mai stiu eu ce te impiedica sa-ti duci la bun sfarsit calatoria, ei vor fi acolo ca o varianta ajutatoare, intotdeauna pregatiti sa te ajute ca excursia sa ramana excursie si nu sa se transforme in cosmar.
Cu acordul lor atasez aici tabelul voluntarilor ce sunt pregatiti sa sara in ajutor pe diferite zone ale tarii, desi sper din tot sufletul sa nu ajungem niciodata sa apelam la ei(poate doar sa-i invitam la cate o bere). Sunt oameni de nota 10 ale caror pasiuni se intersecteaza mult cu ale noastre.
Personal l-am printat si sta la loc de cinste in masina, ca nu stii niciodata…..mai ales ca iarna inca nu s-a terminat.
Pentru cine vrea sa aprofundeze
http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=44495&page=7