18.06-25.06.2010 Umag-Croaţia

topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Re: 18.06-25.06.2010 Umag-Croaţia

Mesaj de Doru Stoicescu »

la adresa
http://www.eurocampings.fr/fr/europe/cr ... ag-105172/
Puteti afla mai multe despre Camping Park Umag.
Ce am remarcat este:
Pret oficial camping: € 38.40-€ 48.00/zi (ptr. 2 persoane, 1 rulota, 1 auto, electricitate si taxe turistice)
Pret FICC : € 23/zi (ptr. 2 persoane, 1 rulota, 1 auto, electricitate si taxe turistice)
deci pret la 1/2.
http://www.youtube.com/watch?v=_Gaoi--bXRI
http://www.youtube.com/watch?v=ujtHX-VWq2c

Se pare ca-i locul ideal pentru cei ce au copii.
Fişierul ataşat Umag3.jpg nu mai este disponibil
Fişierul ataşat umag 4.jpg nu mai este disponibil
Fişierul ataşat umag5.jpg nu mai este disponibil
Fişiere ataşate
Umag3.jpg
Umag3.jpg (27.69 KiB) Vizualizat de 3208 ori
umag8.jpg
umag8.jpg (49.02 KiB) Vizualizat de 3193 ori
umag11.gif
umag11.gif (29.14 KiB) Vizualizat de 3177 ori
umag12.gif
umag12.gif (26.72 KiB) Vizualizat de 3175 ori
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Spre incitare sau mai corect excitare va prezint prin bunavointa lui Peti (nu prea i-am cerut voie lui Peti, a carui poza este) sa va prezentam penultima intalnire FICC...
Astia-s englezii...
Pentru adancirea cunostintelor accesati
http://caravanclub.ro/forum/viewtopic.php?f=5&t=371
ficc paris.jpg
ficc paris.jpg (81.65 KiB) Vizualizat de 2944 ori
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Cred ca mai multe informatii la obiect ar atrage sau....ar indeparta,poate,eventualii doritori.
"Pretul la jumatate!" -- Cei 48 de euro ca si pret maximal se refera,sunt convins de asta.la pitch-urile categoria A. Asta inseamna rulota langa plaja,cu vedere la mare,etc. Pretul minimal este desigur la cele de categoria C sau poate D. Adica....undeva in spate. Puneti,va rog,daca aveti informatii despre amplasamentul Romaniei in acel camping pentru perioada intalnirii.
A doua intrebare este referitoare la.....varsta participantilor! Care este media de varsta? E totusi un mini-concediu petrecut acolo. Am inteles ca la Paris a murit cineva....de batranete! Din cauza emotiilor poate. Nu stiu. Dati-ne ceva informatii. Chiar ati fost cel mai tanar "echipaj" ca si medie de varsta,la Paris?
Multumesc pentru eventualele raspunsuri si astept ceva cuvinte de la cei care au participat la intalnirea pariziana.
Luidort Peti
Membru fondator
18

Re: Discutii organizatorice Umag-Croatia

Mesaj de Luidort Peti »

presedintele clubrv...si secretarul,
adica costel si vali mocanu !
voi trebuie sa mergeti cu doua zile mai repede pentru organizare.
trebuie sa participati la alcatuirea taberei,la programe.
luati legatura cu cei de la ficc pentru precizari
daca nu stiti cu cine sa luati legatura va dau persoana si adresa...
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Vali Mocanu

Mesaj de Vali Mocanu »

Mai Peti, eu stiam ca NU mai sunt secretar....!! :shock:
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

pai cine e secretarul ?
tel. 0722 509492
Doru Stoicescu
Membru forum
19

in afara de Curelea...cine-s coordonatorii activitatii noast

statut.jpg
In adevar...
Daca cu domnii Dobrovat, Mocanu am mai stat de vorba.
Domnul Iliescu este administrator al site-ului.
De ceilalti... imi aduc aminte doar de... entuziasmul primului pas....
Domnul Ionescu, domnul Parau, domnul Dumitrescu, domnul Bogdan Marius, ne-ati lasat balta ?
Cine-i Patrascu Sorin ?
Cu domnul Neferu m-am intalnit de sarbatori la Cheia.
Scuzati-ma,dar... nici o vorba de clubrv.
Domnul Curelea se plange ca-i singur. Nu-l inteleg nici pe domnul Curelea de ce nu comunica problemele si pe forum.
Este singur. Daca doamne fereste ,daca miine i se "rupe" sau mai rau, i se intampla un lucru neplacut lui Curelea...PA forum si tot felul de discutii pe el, PA UMAG si Romania in randul lumii etc. etc.
Emotionante gesturile in ajutorul altora. Dar pe noi cine ne ajuta ?
Juristi am inteles ca sunt printre noi ?!?!?
Ajutati-ne.
Ce-i de facut ?
Peti are dreptate.
Dar cine-i SECRETARUL?

P.S.
Nu-s chiar asa pesimist.
Parerea mea e ca inca-i bine. Dar sa n-o lasam asa.
Avem nevoie de juristi.
Domnu Sandu mutati-o unde vreti, ca nu-i locul aici. Dar aci a aparut problema.
Sper sa fiu contrat, ca nu-i asa.
Dragos Iarovoiu
Membru forum
18

Mesaj de Dragos Iarovoiu »

Doru, nu inteleg de ce pui tocmai tu intrebarea ? Concluziile pe care le tragi acum, stiai foarte bine ca au fost semnalate de altii cu mult inainte. Ba chiar spre rezolvarea lor s-a deschis un topic separat in care cei 8 sau 10 voluntari entuziasti (nu mai stiu cati, dar printre care te si numeri, daca nu gresesc) urmau sa aduca modificarile necesare actualului statut. Liviu Odagiu a formulat primele articole, asupra carora bine, rau, - nu stiu, dar mi-am dat si eu cu parerea. Asupra unora ne-am inteles, asupra altora nu, discutia ajungand intr-un punct mort. Ca sa-l depasim era necesara si parerea celorlalti. Daca pe la primele articole au mai fost exprimate puncte de vedere, ultimele au ramas "ca-n gara". Am asteptat sa treaca si euforia aderarii la FICC ca sa reluam firul discutiilor insa nu s-a mai intamplat nimic. M-am intrebat si am intrebat de ce nu mai raspunde nimeni pana cand intr-o discutie particulara mi s-a spus ca "probabil nu prezinta interes" ! Ok, eu fiind un plicticos care bate campii, nu-mi ramane decat sa astept alte pareri mai interesante.
Deci, constatand ca nu mai avem secretar sau avem dar el nu stie, o parte din membrii fondatori nu mai au de mult vreo treaba cu asociatia iar statutul este "varza", revin cu intrebarea: Ce ne faceeeeem, ce ne faceeeeem ... ?
Raspund tot eu: nimic ....!
Cei care cer restrangerea libertatii in schimbul securitatii nu merita sa aiba parte nici de una, nici de cealalta.
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

triiiiist....
dar adevarat.
ce este adevarat? nu stiu,am spus doar asa si eu...
imediat ma moderez si sterg....
tel. 0722 509492
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Cu ocazia diversificarii activitatii asociatiei apare, mai necesar ca oricand, alegerea, conform statutului, a noului comitet director.
Acest comitet va fi ales la prima adunare generala.
Important este ca, odata ales, acest colectiv sa nu mai fie contestat ci lasat sa lucreze.
Membrii fondatori au meritul lor la constituirea asociatiei, vor fi consultati cu privire la modificarile din statut .
Mersul pe mai departe nu depinde de acestia ci de cei care vor sa se implice efectiv.
Asociatia este non profit.Activitatea membrilor este voluntara.Dar odata aleasa conducerea, aceasta trebuie respectata.
Va rog sa va anuntati dorinta de a fi in acest comitet director.
Veniti cu propuneri de imbunatatire a activitatii.
Cand si unde sa fie adunarea generala?
Ce parere aveti ca presedinte sau secretar sa fie o persoana la pensie care se presupune ca are mai mult timp liber?

Este bine ca discutiile pe teme organizatorice, de asociatie, sa se poarte numai pe acest forum.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Dragos...nu mai visa!!
Istoria se repeta...invariabil.
E bine ca din cand in cand apare cate unul care incearca macar. Nu sti niciodata cand va prinde.
Idem si pentru ce scri tu Costele.
Au fost destule comitete directoare. Chiar i-a oprit cineva?
Cine chiar a vrut sa faca ceva,a facut. Guralivi....multi. Teoreticieni....si mai multi.
Am o rugaminte!
Ia legatura cu Ovidiu de la Laguna Albastra. E vorbit tot,e negociat tot....de Nelu Medrea,de Cristi Dragan,de mine,de ceilalti care am mai vorbit cu el. Suna-l sau trimite-i un fax/e-mail cu antetul ClubRv. Se va simti probabil si el bine si...poate si membrii cotizanti sau necotizanti care vor vizita locatia stiind ca reducerile sunt si au fost obtinute pentru membrii ClubRv.
La fel ar trebui facut si pentru ceilalti parteneri in care alti colegi au obtinut cate ceva.
Toate astea adunate,pot fi postate la loc de frunte pe prima pagina astfel incat....cel care inca sta in cumpana intrebandu-se daca e bine sau nu sa fie membru cotizant sau nu...sa gaseasca imboldul de care are nevoie.
Eu unul promit sa reiau plata cotizatiei atunci cand Asociatia chiar imi va oferi ceva. Deocamdata i-am oferit numai eu. Mult,putin....nu conteaza.
O alta rugaminte este....uite ca este ceva legat de cererea lui Dragos. "Legea picnicului" este o discutie lasata in paragina la fel ...ca cea la care se refera Dragos. Au scris cativa bine apoi au aparut "guralivii" si "teoreticienii" si....a murit discutia. Aveam si acolo rugamintea ca unul dintre juristi sa conceapa un memoriu pe care sa-l putem inainta alesilor locali. Eu unul am discutat in principiu despre asta si....astept si eu si vecinul meu senator acel memoriu.
Scrie răspuns