Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
In principiu, Duminica vremea va fi cam la fel ca astazi (in Bucuresti). Cerul mai mult acoperit, temperatura undeva in jurul valorii de 0, de la -2 la +1, vantul 10, 15 km /ora, si sunt ceva sanse de o fulguiala slaba... Asa zic unii!! :D
Curtea taberei, si restul...Duminica va fi un botez in alt salon de restaurat decat cel pe care l-ati vazut, si pe alee la un moment dat va fi circulatie, de aceea spun sa veniti cu lopeti pentru a ne deszapezi zona unde vom sta. :!: :D
Ultima oară modificat 03 Feb 2010, 20:46 de către Mihai Gheorghe, modificat 1 dată în total.
Daca mai avea cineva vreun dubiu de cum se ajunge la Pustnicu, postul lui MMG-ul a clarificat tot.
Multumim, MMG.
Si eu cred ca trebuie sa ne luam si lopeti cu noi, sa ne facem cat de cat loc de "invartit".
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Am vorbit cu Costel Curelea si vom folosi cele doua corturi( pavilioane) de 6x3m pentru adapost in caz de precipitatii (slabe, dar vor fi).
Deci LOPETI !!! :D
Sandu Toma scrie:Am vorbit cu Costel Curelea si vom folosi cele doua corturi( pavilioane) de 6x3m pentru adapost in caz de precipitatii (slabe, dar vor fi ).
Deci LOPETI !!! :D
Cine :shock: :?:
Precipitatiile,
sau
Corturile. :D
In vederea sporirii interesului participarii la aceasta minunata intalnire, ce deschide sezonul "RV 2010" si avand in vedere ca si-au anuntat prezenta un numar mare de participanti vom discuta programul activitatilor "RV 2010" ,actiunea "Ajutati-ne sa-i ajutam pe cei napastuiti de soarta ! ", intalnirea anuala RV 2010 propusa de dl. Curelea si alte discutii specifice RV.
Asteptam membri marcanti ai clubului, in special cei din Bucuresti si judetele limitrofe. Va asteptam cu drag pe toti!
P.S. Ce ziceti de-un tacioc cu accesorii RV?
Multumesc Mihai Gheorghe pentru pozele postate.