forumul celor care ne sunt aproape la bine si la greu
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Multumim pentru reamintire (si pentru reactualizarea topicului... :) ) Intr-adevar.... amintiri!!!!!!!!!(Nici n-aveti idee ce-a insemnat pentru mine descoperirea acestui forum acum ceva ani...!)
P. S. La multi ani, Gabi Mocanu!
Pai...avand in vedere inversunarea barbatilor,eu unul cred ca ar trebui sa mai postati si voi fetelor pe aici. O idee noua,o reteta noua,o intalnire sau o reintalnire placuta. Forumul era plin odata de poze cu iesiri. La care...toti sau mai toti raspundeau si apreciau fara rezerve acea iesire. Acum....toata lumea e complexata! :lol: Normal ca si eu sunt inclus in toata lumea asta! :lol: Ala nu posteaza ....dincolo si....viceversa! In loc sa existe relaxarea iesirilor....se discuta despre X si Y. Idei preconcepute,minciuni,vorbe aruncate aiurea. Topicul asta e...cam ce ar trebui sa fie forumul. Distractie,intepaturi amicale,zambete! Revenirea la ceea ce a fost....e foarte grea!
Treaba buna este....si daca? :lol: (gandesc malefic probabil,nu?)
Si uite asa....trecandu-mi idei traznite prin cap...eu imi aduc aminte cu placere de toate lucrurile frumoase! Cele rele...le-am pus intr-o punga. Si le-am pierdut! :D
Asa ca fetelor...mai vechi,mai noi...ramane la aprecierea voastra readucerea unor topicuri...la zi.
Ce ai vrea sa gasesti interesant ......... :D
Oamenii trebuie incurajati sa posteze.
Iata,grupul de fete s-a marit.Ce v-ati face voi rulotistii ,fara sustinerea noastra. :D