bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
He,he,he!
Citesc si eu si ma minunez....mai mult sau mai putin! Nu-ti fa probleme Costica,stie toata lumea despre cine-i vorba!!!
Eu ii transmit doar o singura urare: TE ROG OCOLESTE-NE CAND ORGANIZAM INTALNIRI!!!
Eu unul stiu cine esti si nu esti binevenit!
hotul cu un pacat si pagubasul cu mai multe,ce pot sa zic,este usor sa arati cu degetul,vinovatii sunt numai cei stabiliti de instanta,restul ,cei nedovediti sunt la mana instantei supreme.
am primit totusi un telefon astazi ,am primit asigurari ca lovitura vine probabil din alta parte,ce pot sa zic,asa o fi ,am si eu dreptul sa gresesc ca ,doar sunt om.fiecare primeste mai devreme sau mai tarziu ceea ce merita,nimic nu ramane la intamplare,numai ignorantii au impresia ca nu ia vazut nimeni,nu ia auzit nimeni,se inseala amarnic,deci punct si sa auzim numai de bine.
multumesc celor ce m-au felicitat de ziua onomastica.
Cristi Dronca scrie:Vreau sa impartasesc din experienta mea si celor mai noi inscrisi pe forum.Oameni buni forumul e forum si rulotismul e rulotism iar uneori nu se prea intersecteaza aceste doua activitati de multe ori sunt paralele.Ca noi inscrisi pe forum fara sa vreti veti trece prin niste etape cum am trecut si eu si anume: 1- Entuziasmulul acestei minunate descoperi,este la fel ca si cum ai fi descoperit America sau alta lume. 2 - Prima mare intalnire la care participi,poate mai importanta decat ziua ta de nastere,ma refer la bucuria traita. 3- Un pic de pauza in activitatea de pe forum,dar constati ca altii care sint membrii ca si tine,desi fac parte din aceiasi familie au intalnirile lor la care TU nu esti invitat,si parca te simti un pic marginalizat,dat la o parte,chiar daca ai pus suflet in ce a ce ai scris mai mult decat altii,si parca esti putin dezamagit,dar nu conteaza,poate e doar o parere pripita 4 - parerea cu nr.3 continua persista,asta e, ce sa-i faci,taci si rabzi si te gandesti ca ar trebui ca intalnirile sa fie publice nu private si dupa aia, cu laudele de rigoare,ale unei reusite restranse ale unor membrii mai membrii decat tine. 5 - te apuca dracii si incepi sa scrii asa cum stii, pe forum,poate ca un fel de revolta,dar nimeni nu te ia in seama,si nimeni nu intelege nimic, sau nu vrea sa inteleaga. 6 zici asta e !,dar parca ceva nu te lasa sa te dai batut asa cu una cu doua,parca nu-ti vine sa te dai batut Pot continua dar nu mai vreau. MA DAU BATUT !
Concluzia : Rulotismul e rulotism si forumul e forum, doua placeri capcana, paralele, in care am cazut cu totii,dar nu le confundati,asemanati, ca sint doua lucruri paralele.Vorba lui Vali Mocanu si mare dreptate avea :placerea de a fi rulotist nu poate sa ti-o ia nimeni si completez eu, indiferent din ce forum faci sau nu parte,rulota este a ta si tara asta frumoasa,cu peiasaje superbe pe care nu le-ai cunoaste pe toate, nici daca ai trai 9 vieti ca pisica.SI ATUNCI VA ROG SA-MI SPUNETI MAI AVEM TIMP SA NE SI CERTAM ?
Sa ne vedem si sa ne auzim sanatosi !
PS - nu am terminat mai am de zis,in episodul urmator,pana atunci va pup pe toti,si mai lasati certurile ca nu va permite timpul,aveti altele mai importante de facut,nu credeti ?
Foarte interesant acest topic ...l-am recitit cu placere .
Apropo stie cineva ce mai face doamna doctor cu rulota de la Snagov ?
Cristi Dronca scrie:In primul rand buna seara si multumesc tuturor pentru urarile de re-primire.
Scriu din nou aici la povestea mea,dar de aceasta data nu este povestea mea ci a altcuiva,pe care unii dintre dvs.este posibil sa o cunoasteti.M-a miscat putin aceasta poveste si consider ca trebuie sa fie cunoscuta de noi ca rulotisti dar si ca oameni.
Iata despre ce este vorba: pe data de 1 Mai am facut o plimbare la Snagov Camping,pt.informare,documentare si stiti despre ce este vorba din topicul 1 Mai la Snagov.
Cand am intrat in camping am vazut o rulota si binenteles m-am deplasat pana la ea cu scopul de a culege cat mai multe informatii si am fost intampinat de o doamna (care dupa parerea mea are o varsta intre 70-si aproape 80 de ani),si care a fost foarte bucuroasa cand a auzit ca si eu sunt rulotist si mi-a spus ca si dansa face parte din asociatia rulotistilor,o asociatie non-profit care promoveaza acest tip de excursii si bla-bla- bla.Intreb doamna cum va numiti ?,si dansa imi raspunde Badea Niculina,(pentru mine nu suna ca fiind un nume cunoscut de pe forum si atunci mai pun niste intrebari ajutatoare pt.a elucida misterul),si de cand sunteti inscrisa doamna ? Nu mai stiu exact de foarte multi ani,una din legitimatiile pe care le mai am sunt din 1992,1997,etc.Doamna ii spun eu cred ca este vorba de o confuzie,poate din 2006,nu se poate domnule imi replica dansa si imi si arata legitimatiile.Atunci am elucidat misterul,este vorba despre A.R.R. - Asociatia Rulotistilor din Romania (voi pune poze).Si de cand veniti doamna aici ? de 40 sau 42 de ani nu mai stiu exact(acum 42 de ani nici nu eram nascut,eu find an de fabricatie 1968 am 41 :lol: ).Cum doamna, de 42 de ani veniti aici ?Da domnule,lucru pe care mi l-au confirmat si unii din angajati.Cum sa nu vin uite (si imi arata cu aratatorul intr-o anumita zona,la cativa metri de rulota dansei)in acel loc a murit sotul meu iar acolo este ingropat catelul nostru pe care l-am avut 15 ani ,cum sa plec eu domnule de aici ?.Sincer.... m-am cutremurat, si sa zbrlit parul pe mine la spusele dansei.Pun cateva poze si voi continua.
Pt cei care nu au rabdare sa reciteasca acest topic interesant ...expun doar postarea in care este vb de dumneaiei
Il rog pe Cristi Dronca sa mai puna odata pozele cu legitimatiile daca le mai are ...
Sper sa fie sanatoasa ,deoarece imi doresc sa merg la Snagov sa ii ascult povestile.