Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de alimentare cu apa.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Unul din colegii nostri are montat pe camper un boiler ca si cel din imagine, din pacate incomplet si nefunctional.
Mai are cineva montat un astfel de boiler ???
Ar fi necesare ceva poze cu piesele care lipsesc, eventual un cod, un nume, un producator...ceva !
Multumim anticipat.
P.S. Am pus poza ceva mai mare in speranta ca veti puta identifica ceva detalii.
Va multumesc in numele colegului de ruloteala care (deocamdata) nu are cont la noi pe forum tuturor celor care ne puteti "lumina" cu ceva in privinta acestui boiler . Ca precizari suplimentare , este montat pe un camper FORD ROLLER vechi ( 1982 ), dar care e inca destul de capabil sa aiba inca ani si mai multi .
Problemele cu incalzirea i le-am rezolvat deja :D si sunt convins ca va veni si apa calda ! :D
Zile bune !
@cristians tel. 0245222086 ; 0760691892
Dacia 1310 + Caravelair Brasilia 365
Deoarece azi am avut un pic de timp sa lucrez la camperul amicului meu si i-am "rezolvat pozitiv" frigiderul , mi-am zis ca n-ar strica sa incerc sa rezolv si apa calda ... Ori amicul a avut azi o zodie norocoasa , ori ceva s-a intamplat , ca dupa ce am desfacut totul pe acolo , am curatat si degresat diverse piese si piesute , am montat totul inapoi fara sa ne ramana si piese de rezerva....... marea surpriza !!! boilerul "secular" de pe vremea lui Aldo Moro s-a aprins la sfert de scanteie !!! :D :D :D
In cinci minute curgea apa calda !
Inca o data mi s-a confirmat ca un lucru vechi care a fost facut de calitate , lipsit de "electronice" , mai are inca multe de spus !
Zile bune !
@cristians tel. 0245222086 ; 0760691892
Dacia 1310 + Caravelair Brasilia 365
Mai, Cristi, lasa modestia si recunoaste ca pe langa zodia prietenului tau, mai este si mana ta dibace.
Felicitari !!!!!
Cand mi se strica ceva, ma dau intr-o anumita zodie si ma plang la tine
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie