Aveti probleme cu soarecii ?

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Sandu Toma
Membru forum
17

Aveti probleme cu soarecii ?

Mesaj de Sandu Toma »

Intr-adevar aceasta nu pare a fi o problema tehnica, dar crestera soarecilor in rulota :D aduce multe necazuri de ordin igienic, estetic si mai ales tehnic !
Solutia este simpla si mai ales eficienta (probata de un vechi rulotist care a avut 9 capturi :lol: ):
Adeziv netoxic pentru neutralizarea rozatoarelor si insectelor. Ideal pentru folosirea in gospodarii, depozite si magazii de alimente.
ATENTIE : Pretul unui tub de 200ml este destul de mic (sub 2Euro), dar firma nu vinde decat engros si numai la persoane juridice. In functie de numarul de doritori se poate cumpara la cantitate mai mare.
Numele companiei:Grundwal
Persoana de contact:Marin Georgel
Adresa:Soseaua Alexandria, nr. 54C
Telefon:+40214202038Telefon mobil:+40723589564Fax:+40214202047
Website:http://www.grundwal.ro
Orice problema are o rezolvare practica
Sandu Toma
Membru forum
17

Re: Aveti probleme cu soarecii ?

Mesaj de Sandu Toma »

de Adrian Anghel pe 21 Oct 2009, 21:22
Am descoperit o "problema tehnica" la rulota. A fost invadata de soareci. Mirosul m-a plesnit de cum am deschis usa.
Nu inteleg pe unde au patruns.
Am verificat toate aerisirile si sunt in regula; au plasa metalica.M-am gandit ca poate au intrat pe teava de evacuare a apei de la chiuvete, da nu. Chiuvetele erau curate. Singura posibilitate ramane trapa care era deschisa, rulota fiind in garaj,poate au coborat din pod pe plafon si s-au aruncat in gol. Problema e ca sunt rozatoare. Rod, fac pipi, caca, ingrozitor.
Mi-au ros covorul exterior, linoleumul sub frigider,sertarul cu tacamuri devenise o mini toaleta, etc.
Am pus lipici anti rozatoare la toare aerisirile si doua capcane tot cu lipici, am inchis trapa, am eliminat doi inamici, am facut curatenie, am aruncat vesela ,astept rezultatele. Daca s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema, sunt bucuros sa primesc sfaturi.
Multumesc pentru rabdare.
Orice problema are o rezolvare practica
Ovidiu Perju

Mesaj de Ovidiu Perju »

Nu va complicati acest adeziv il gasiti in orice farmacie veterinara,iar daca nu gasiti va trimit eu costa 8 lei +transportul
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Cineva, mi-a spus ca in popor se stie ca acolo unde nu vrei sa apara rozatoarele, sa presari piper macinat din belsug. Se spune ca "tratamentul" rezista chiar si in aer liber, chiar daca ploua in zona respectiva. Totul este sa nu se creeze suvoaie care sa spele stratul presarat.
A mai auzit cineva asa grozavie sau sunt singurul?
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Scrie răspuns