RCA pentru rulote?

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Nu trebuie RCA la rulota!!! Asa mi-a spus...asa va spun! :D
teodor97

Mesaj de teodor97 »

Pai Sergiule, cum puii mei aia de la Gorj zic ca NU si astia din Buc zic ca DA???!!!!????? :shock: :shock: :shock: :shock:
Si snapanii de la firmele de asigurari profita de acest lucru din plin...
Aveti cuvantul meu ca este o harababura in tara asta de........imi vine sa ma duc...................cu remorca la plimbare
:!: :!:
rulotistul cel istet

Mesaj de rulotistul cel istet »

Super tare!

Hai, recunoasteti: lucrurile astea fac o Romanica atat de surprinzatoare si care nu te lasa sa te plictisesti!

Asa imi place, sa fiu in garda tot timpul! Sa verific totul in mai multe surse, tot timpul! Sa ma enervez aproape zilnic! Voua nu?

Cu stima,
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Misule....ai perfecta dreptate! :D Dupa ce-am vorbit cu "capo di carabinieri" :D m-am dus la Aliantz cu actele de la rulota. Nu exista asigurare ptr rulota!!! Le-am dat tema pana maine. Acum sunt la Craiova. In hyper-marketul PIC asiguratorii de la Ardaf. Beton,imi spun si...cu pas saltat merg si-i pun aceeasi intrebare.Raspuns pe loc!!! Facem! :D Il intreb...pe ce baza sau lege...arata-mi unde scrie.La remorci nu o poti incadra asa cum scrie acolo si nici la...10% din valoarea vehicolului tragator ptr ca azi o trag cu ceva maine cu altceva.Raspunsul final a fost ca legea e ambigua si,defapt si lor le-a spus sa mai stea cateva zile pana se vede unde se face incadrarea.
Concluzia??? Misu are dreptate! :D :D :D
Post Scriptum: In Gorj circul fara probleme,ca oricine ma opreste il pun sa vorbeasca cu seful (si nu e bine sa contrazici un sef) dar...afara? :D :D :D
PS2:Cei care ati facut RCA faceti o scanare si puneti-o aici.Mai e cineva,oare,care nu si-a facut? :D
Lucian Costache
Membru forum
18

Mesaj de Lucian Costache »

eu stiu ca remorca sau rulota nu-i trebuie asigurare... dar musai tragatorul trebuie sa fie asigurat...
Marius Bogdan
Membru fondator
18

Mesaj de Marius Bogdan »

coupe scrie:Multumesc Marius, o sa-i intreb...
Ai idee de cand devine sistemul functional, pt ca din sapte masini pe care le-am cautat am gasit numai una inscrisa... :D :D
Au un termen de la care incep sa faca verificari impreuna cu politia si sa inceapa sa trimita somatii, ca acuma e clar nu au baza de date completa?...

uite ultima noutate pe care pot sa o dau,ca sa vezi ca sistemul functioneaza(desi inca cu greseli):ce-am primit zilele trecute la posta.Este vorba de rulota pentru care-mi spune ca nu apar in baza de date cu ITP-ul facut!

Imagine

Pe drum s-a pierdut o informatie,pentru ca am ITP-ul valabil pana la anul in august,dar RAR-ul si CI au fost facute la Ploiesti,iar inmatricularea o am in Galati.Acum mai este si alta treaba,ca am mai avut numerele astea si pe o alta rulota pe care am radiat-o in vara trecuta.
mig03
Mircea Ionescu
Membru fondator
18
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

Imi pare rau ca ai probleme dar este exact cum iti spuneam... Sistemul functioneaza defectuos... Sunt f. curios cum o vei rezolva... Daca le dai un mail cu un scan al ITP-ului si gata e ok dar daca incepi sa umbli si sa iti faci nervi e nasol... Oricum te rog sa ma tii la curent cu modalitatea de rezolvare...
Bafta !
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

O problema asemanatoare am avut si eu.
ITP facut la RAR dar neinregistrat in scripte.
Am facut o deplasare la RAR cu hartiile,nu si cu rulota, si s-a rezolvat pe loc.
Trebuie sa prezinti la RAR dovada ITP-ului.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

salutare ,nu trbuie sa faci nimic,este treaba lor sa remedieze gresala,si eu am primit doua,unu la masina noua a sotiei cumparata in szeptembrie,cica nu are inspectia tecnica facuta,si a doua pe rulota prezenta inmatriculat tot in septembrie,ca nu are asigurare...citeste inca o data,este mentionat ca daca este gresala nu lua toata in considerare,dar totusi e bun ca sa-ti faca nervi la prima vedere
Puiu Dobritoiu

deci, imi fac asigurare la rulota sau nu?

Mesaj de Puiu Dobritoiu »

Dragi rulotisti,
Din toate cele citite, pro si contra, nu m-am lamurit: io, cu cine votez? Fac asigurare RCA la rulota sau ii trimit la plimbare pe distinsii domni politisti?
Poate mi-a scapat mie ceva :D
Multumesc,
Maria
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Bine ai venit @maria! RCA faci! :) Eu am facut la Alnz-tir.Vezi ca au un calculator acolo si-ti poti calcula singura. In principiu e bine sa o faci la firma unde e asigurata masina cu care o tractezi.Gata! :) Costa aproximativ 380.000 lei vechi cam peste tot.
Puiu Dobritoiu

Mesaj de Puiu Dobritoiu »

Aha, multumesc!
Scrie răspuns