Costin Tabra scrie:Ca sa ajungeti la Umag, trebuie sa luati in considerare un drum de 1.368 km. doar dus, pe ruta Bucuresti - Pitesti - Sibiu - Deva - Arad - Szeged - Pecs - Maribor - Umag. Desigur ca aceasta distanta se refera doar la cei care pleaca din Bucuresti; am ales varianta prin Szeged si Maribor deoarece altcineva spunea undeva pe forum ca este mai bine sa vii dinspre nord.
Este o alta varianta.
Cand m-am reintors de la FICC Paris, am venit prin nordul Italiei si prin fostele iugoslave. Perfect. Nu aglomeratie. Benzina am luat-o pe card in euro (inclusiv in Serbia). Drumuri libere si bune pe acolo, fara taxe. Oameni amabili. Oricum vamesii, daca nu mai amabili decat cei unguri, cel putin la fel. De la Turnu Severin, soseaua perfecta, libera pana in Bucuresti.
Drum mai scurt cu cca 200 KM.
Sibiu- Deva- Arad, brrr! Distanta care nu se masoara in km, ci in ore.
Cand mi-aduc aminte de Sebes...imi vine sa ma duc la Babadag.
Deci...Bucuresti-Alexandria (sau prin Pitesti)-Craiova-Drobeta-trecem podul-(sunt doua variante depinde ce vreti a vedea)- Beograd apoi autostrada spre Croatia la UMAG.
Domnu' Tabra noi te-am trecut pe lista.
Vii ? :lol:
Sau mort ? :roll:
Doamne fereste ! :D sa nu vii.
P.S. Catre domnu' Serpescu :
Vii ? :lol:
Sau mort ? :roll:
Doamne fereste ! :D sa nu vii.
Deci o lista aproximativa:
1.Stoicescu Doru
2.Curelea Constantin
3.Dobrovăţ Dragoş
4.Radu Pascu
5.Serpescu
6.Tabra
7.
8.
9.
10.
.
.
.
Daca mergem toti, ii "spargem" pe angleji si holandeji (de regula astia-s cei mai numerosi)
In functie de timpul fiecaruia vom discuta si cati bani te poate costa.
Oricum minimum, minimorum 7o euro de persoana, plus drumul (ce si-l calculeaza fiecare).
Orice vreti in plus , curent 20 euro/rulota, excursii la diverse preturi , cititi oferta si platiti. Oricum cu banii astia nu veti vedea Croatia la acest "nivel".