Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Salutare, cum pot aduce peretii laterali la pozitia initiala , am vazut ca sau distantat de mobilierul intern cam 1 cm . Care este modalitatea de tragere la pozitia initiala?
Astept raspunsuri din partea dumneavoastra pentru rezolvarea problemei..
Salut, peretele maree cel fara usa este putin bombat in partea de jos in dreptul prizei de 220 v pe toata lungimea rulotei , sincer nu stiu care ar putea fi explicatia dar vreau sa trag peretele la pozitia initiala ..
Salut,
Ai reusit sa tragi peretele le pozitia initiala sau ai renuntat si l-ai lasat in pace?
Cred ca de vina sunt drumurile "excelente" din anumite sau mai bine zis din multe parti ale tarisoarei noastre, starea amortizoarelor de la rulota pe care o ai si posibila pozitie relativ slabita a frigiderului. In sensul ca daca frigiderul este lipit de peretele respectiv si undeva pe drum s-a produs o slabire a prinderii acestuia fata de carcasa, s-ar putea ca asta sa fie explicatia pentru deplasarea peretelui, frigiderul a actionat la fiecare hop ca berbec care a lovit in mod repetat in peretele respectiv.
Daca ai reusit , ce metoda ai folosit?
Cu stima Mihnea
La mine am remediat aceasta problema asta iarna. PEretele lateral din dreptul dulapului avea o curbura la mijloc de aprox 1cm.
Am cumparat un cornier de aluminiu 30/30mm lungime 2m si l-am gaurit din 100 in 100mm. L-am fixat pe toata lungimea pe peretele dulapului si apoi catre peretele lateral, tragand alternativ de sus si de jos spre mijloc de suruburi. Finalula a fost ca s-a indreptat si a ramas asa si astazi.Daca este necesar voi posta ceva foto.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
da este o solutie, dar ati avut noroc si de faptul ca a fost acolo peretele dulapului , care venea asezat pe toata inaltimea peretelui lateral si astfel ati avut de ce sa prindeti cornierul, ca altfel ar fi fost un pic mai complicat.
Cu stima , Mihnea