FICC ÅŸi CLUBRV-RO

topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Constantin Curelea
Membru CD
20

FICC ÅŸi CLUBRV-RO

Mesaj de Constantin Curelea »

Deschid acest forum ÅŸi topic nou pentru a marca o realizare.
Din luna decembrie 2009 asociaţia noastră este membră a forumului internaţional de camping şi caravan.
Doresc să-l felicit pe Costin Ţabra în mod deosebit pentru tenacitatea de care a dat dovadă în depăşirea obstacolelor privind înscrierea noastră, pentru efortul depus în mod benevol.
Pe acest forum se vor comenta subiecte legate doar de activitatea internaţională a membrilor noştri, de relaţiile cu alte cluburi din afară.
Vă rog să vă exprimaţi propunerile în acest sens.
Cât de curând vom primi, pentru membrii asociaţi, cardurile de membru C.C.I. care vor permite posesorilor sa beneficieze de toate avantajele oferite de F.I.C.C.

Urmăriţi :http://www.ficc.org
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Mihai Gheorghe

Re: FICC ÅŸi CLUBRV-RO

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Felicitari! Ca membru al acestui forum incep sa ma gandesc daca voi cotiza in continuare, :D Sunt incantat de realizarea membrilor cotizanti ai Club RV, pentru efortul unor oameni implicati..., toata stima!!!! :D Se pare ca porumbelul a ajuns...,intr-un final...! :lol: Inca odata felicitari! DOAR D-LUI TABRA! 😉
Oprisan Emil
Membru forum
16

Mesaj de Oprisan Emil »

Felicitari....
Suntem rezultatul deciziilor noastre...
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Mesaj de Doru Stoicescu »

Multumiri lui Tabra.
Un om tenace si serios.
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

dar eu nu primesc felicitari ca am pomenit de aceasta organizatie ... :D
(un membru ficc cu o vechime de 2 ani :D )
in sfarsit si intr-adevar felicitari tuturor cine au contribuit la acest pas important.
eu sunt ungur,dar traiesc in romania,si simt impreuna cu concetatenii mei ,vreau sa spun ca la intalnirea ficc aniversara de anul trecut de la paris,m-am simtit cam jenat ca tricolorul romanesc nu flutura pe langa celalalte steaguri.
o speranta ca ne apropiem catre normalitate.
dar mai este nevoie de multa munca voluntara si sprijin !
si intrebarea cu ce pot eu sa ajut acesta organizatie si nu ce pot lua eu de la acesta organizatie
http://picasaweb.google.com/luidort.p/C ... aFicc75Ani#
Fişiere ataşate
IMG_3288.jpg
IMG_3288.jpg (52.57 KiB) Vizualizat de 4110 ori
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Doru Stoicescu
Membru forum
19

luidort peti scrie:dar eu nu primesc felicitari ca am pomenit de aceasta organizatie ... :D
in sfarsit si intr-adevar felicitari tuturor cine au contribuit la acest pas important.
eu sunt ungur,dar traiesc in romania,si simt impreuna cu concetatenii mei ,vreau sa spun ca la intalnirea ficc aniversara de anul trecut de la paris,m-am simtit cam jenat ca tricolorul romanesc nu flutura pe langa celalalte steaguri."
Sunt bucurestean de vreo 10 generatii.
Am fost alaturi de prietenii din Ardeal la intalnirea FICC la Paris. Prin clubul din Ungaria. Nici o clipa nu am simtit ca nu sunt printre ai mei. NICIODATA nu m-am simtit stingher. Daca vorbeau ungureste, atunci cand veneam alaturi de ei, imediat vorbeau in limba romana si... imi si povesteau despre ce vorbisera inainte.
Eu m-am simtit onorat.
Imi doresc cat mai multi membrii ai clubrv-ului, precum domnul Luidort.
Doamne ajuta !
P.S. Felicitari domnule Luidort !
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Se pare ca uitam totusi pe cel care a :
- avut initiativa formarii unui asemenea club;
- avut tenacitatea de a continua, in ciuda tuturor atacurilor specific romanesti, sa... moara si capra vecinului...
- avut puterea de munca si eforturi financiare, ale unui bugetar;
- entuziasmului privind adunarea acestor iubitori ai rulotismului sub un steag, (il avem);
- etc.etc.
Trebuie sa multumim lui... Curelea Costel.

P.S. Citind ce am scris seamana a "pupincurism" !
Chiar m-am speriat!
Dar... este efortul unor oameni pentru placerea lor, dar... si al altora.
Trebuie sa apreciem.
Pentru cand ne vom aduna la Croatia, sub steagul Romaniei.
Un... doamne ajuta !
Ovidiu Ciobanu
Membru forum
15

Mesaj de Ovidiu Ciobanu »

Nu, "pupincurism" este cand spui o lauda neadevarata. Un fel de "scuzati sefu, era sa aveti o scama"...
Noi romanii am fost educati, comparativ cu alte natii, sa consideram ca a ne prezenta calitatile inseamna a ne lauda, si de aia toti strainii spun ca "nu stim sa ne vindem". Trebuie sa recunoastem deschis defectele si calitatile, trebuie sa criticam si sa laudam corect si proportional cu faptele reale.

Din partea mea multe multumiri organizatorilor Clubului si celor care ii ajuta!
VW T4 Multivan - in transformare
mariadragu
Membru forum
15

Mesaj de mariadragu »

Felicitari tuturor celor care s-au ocupat de acest lucru cunoscuti si necunoscuti,tinind cont ca noi suntem noi in club cu acte dar vechi cu suflet...
MERCEDES 220TDI clasa E cu rulota HOBBY 455
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Am mai scris la o postare, dar citind postul lui Peti, cred ca are o mare dreptate cand spune ca trebuie sa vedem ce putem face sa ajutam asociatia sa devina mai puternica. Stiu ca trebuie sa platim o cotizatie la FICC, dar mai stiu ca daca intr-adevar vrem sa ne facem auziti acolo si sa nu figuram doar cu numele, atunci trebuie sa " unim randurile " si sa ne platim cotizatiile, sa avem o activitate in folosul acestei asociatii prin intalniri " on cpmping " sau " of camping ", sa incercam sa prezentam acest turism de relaxare corect, sa incercam sa ne atragem de partea noastra patronii de campinguri ca ei sa inteleaga nevoile noastre si noi pe ale lor, sa fim cei care dau un exemplu turistilor care prefara relaxarea " of camping ", prin comportamentul nostru. Asadar cred ca idea care am auzit-o prima data la Parpa, cu manageri de zona ( nu sunt sigur ca e cea mai fericita alegere cuvantul, dar ideea, da ), trebuie luata in seama. Am cunoscut in aceste cateva iesiri, cei drept putine ale mele, oameni de care au pregatiri profesinale diferite si sunt convins ca multi au potential ne fructificat de asociatie si ar fi benefic pentru noi sa se implice in mod dezinteresat sau de ce nu interesat. Am vazut prin plimbarile mele in afara granitelor ( mai ales la unguri ) ca au reusit sa se faca auziti in FICC si au avut de castigat, la intalnirile lor participa mereu si invitati din alte tari, care dau un avantaj pentru ca pot avea schimburi de exparienta. Am simtit ce inseamna sa fi membru FICC, nu pentru faptul ca am primit un discount intr-un camping, dar cand am intrat in unul din acele campinguri si am dat legitimatia, imediat unul din lucratorii campingului ma preluat si a mers personal cu mine sa-mi prezinte mai multe posibilitati de campare ( in unele campinguri sunt rezervate in permanenta cateva locuri pentru membri FICC ). As vrea sa cred ca o data o sa putem avea si noi ca asociatie sa avem posibilitatea de a avea un membru in conducerea FICC: sa nu credeti ca sunt ipocrit si scriu asta asa ca sa ma aflu in treaba, dar ar trebui sa ne regasim si sa stim sa apreciem oamenii care au pus umarul la infiintarea acestei asociatii si la perpetuarea ei, ma refer la: membrii fondatori, la cei care se ocupa de acest forum si mai cred ca ar trebui sa apara din nou acei moderatori sa puna ordine in acest forum. Inchei multumind celor care s-au ocupat de aceasta si ii rog pe colegii care s-au retras dintr-un motiv sau altul sa revina pentru ca noi, asociatia avem nevoie de ideile si priceperea lor indiferent de ca a fost pana acum, mai am rugamintea la forumisti sa inteleaga, ca nu e suficient sa scri pe forum, ci trebuie sa va platiti si cotizatia.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Serpescu Gheorghe scrie: mai am rugamintea la forumisti sa inteleaga, ca nu e suficient sa scri pe forum, ci trebuie sa va platiti si cotizatia.
Pai eu zic ca un admin ar trebui sa trimita prin PM cate o invitatie la plata, celor care nu au platit, si daca nu se conformeaza, sa se inventeze unele restrictii pe forum, de genul sa nu poata vizualiza anumite rubrici, sau sa fie evidentiati cei care sunt platitori printr-o bifa sau un alt insmen electronic.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
mircea floricel
Membru forum
15

Mesaj de mircea floricel »

parerea mea...

cei care sunt devotati rulotismului sa faca ceea ce trebuie sa faca...sa nu se astepte la laude, ba chiar sa fie pregatiti sa accepte critici...constructive sau rautacioase. eu cred ca doar ei pot sa promoveze clubul rv, oricare ar fi el, restul...o parte din noi, o sa ne inscriem, altii doar o sa scriem pe forum, altii o sa se bage in seama cu diverse comentarii,etc.
eu unul, sunt nou pe forum si incepator in rulotism, as vrea sa fiu mai activ din toate punctele de vedere dar...exista multi "dar", asa ca BRAVO, va multumim, hai sa vedem ce se poate face mai departe. sper sa nu mai existe frustrarea ca "sunt roman", eu nu promit nimic si poate vreodata daca voi putea face ceva pentru club voi face, daca nu, voi sta in banca mea.
inca odata BRAVO pentru acest "pas inainte"!!!
Sarbatori Fericite!
Mircea Floricel
Logan 1,5 DCI + Hobby 420 Classic
Bucuresti 13 Septembrie
Scrie răspuns