Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Datorita faptului ca Luca(mezinul familiei) este inca foarte racit, cu parere de rau, nu o sa putem veni nici noi. Am tot sperat ca o sa-i treaca insa nu a fost asa. Mii de scuze ! Distractie placuta tuturor celor care vor merge!
Toacmai imi trece ceva prin minte si as vrea sa va impartasesc si voua ,celor care vreti,sa mergem off camping tot acolo la Cheiala max 5 km de camping Rusu.Ce ziceti?
Avand in vedere ca prognoza meteo pentru acest weekend pentru Cheia ne prezinta NUMAI temperaturi negative atat noaptea cat si ziua, zic ca livingul INCALZIT din cabana este imperios necesar. Inclusiv terasa exterioara de la gratar de 40mp este acoperita si are pereti impotriva vantului.....
BINE !! Fie cum zic cei multi :D ! Eu cu Sorin ma intalnesc in jurul orei 14.30 in zona Balotesti-Corbeanca ,asa ca la 14.45 ne punem in miscare ,poate chiar mai devreme cu putin noroc ! Dupa o pauza de 2 luni....CHEEIIAAAAAAAAAAAA fereste-te ca vin !!! :lol: :mrgreen: :P
Salutare, in 40 min plec sa ma intilnesc cu Cristi la Balotesti pentru maimulte detalii sau intilnire pe la Ploiesti cu alti doritori va rog sa ne sunati..