bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Da chiar are un final sa zicem bunicel,in sensul ca am mai facut cercetari si am constatat ca doamna nu are o situatie financiara foarte proasta,are un logan break,rulota nu o deplaseaza de la Snagov de foarte multi ani dar isi petrece fiecare sfarsit de saptamana acolo,are o pensie sa-i zicem normala si isi mai completeaza veniturile facind menajul unei famili.
Are cu adevarat o mare dragoste pentru rulote,sau sa fiu mai exact pt.rulota dansei,dar nu isi poate permite o alta.Pe timpul verii oricine trece pe la Snagov,ii poate vedea rulota si poate discuta cu dansa despre aceasta pasiune.In fiecare wek-end o veti gasi la Snagov.Informatiile pe care vi le spun sunt din vara.
la inceputul anului 2009 am devenit rulotist,mi-as fi dorit sa am cat mai multe intalniri cu familia rulotistilor,din motive personale nu prea s-a putut,am hotarat sa invit pe malul dunarii la cetatea capidava pe cei care doresc sa viziteze si aceasta locatie prin topicul"INVITATIE LA CETATEA CAPIDAVA".spre bucuria mea invitatia a avut un oarecare succes,au venit cativa rulotisti in cursul verii 2009,s-au campat pe malul dunarii sub cetate,totul ok.unul dintre confrati ,ca sa zic asa,a dorit sa-si tina rulota la mine in curte ,am o casa aici.am fost chiar incantat,eram multumit ca macar in felul acesta sa intru si eu in randul rulotistilor.din primavara pana in toamna totul a fost bine,vreau sa specific ca rulota a ramas la mine in curte,vizitele au fost aproape saptamanale cate 3,4,5,zile.s-o scurtez,am pus totul la dispozitie,casa,masa,curent si altele.in toamna s-a pus problema unei contributii modice pentru unele cheltueli,apa de baut adusa de la 6 km,curent,etc....
persoana s-a suparat cred eu ca nu s-a manifestat,dupa 3,4 zile ma-m trezit cu un control de la enel ,au motivat ca au o reclamatie si trebue s-o verifice.eu am facut cu acest domn o gluma ,ne dorind sa-i iau bani ptr. curent am spus ca ma descurc eu,desigur ca nu era deloc adevarat.ma rog .a fost singura persoana care ar fi putut sa -mi faca asa ceva dupa opinia mea.am incercat sa-l contactez la telefon ,nu mai raspunde.
,ma-m gandit ce as fi patit daca eram prins cu ceva la acel control.dumnezeu sa-l ierte daca este vinovat.
Nene Costica, sa-ti fie invatatura de minte...sa nu mai glumesti :lol:
Acum , lasand gluma deoparte, gestul(daca l-a facut persoana in cauza) este JOSNIC !
Dar nefiind sigur de "autor" stii tu cum se zice : hotul neprins = negustor cinstit .
Pacat sa auzi de astfel de intamplari, mai ales in randul nostru al rulotistilor !!!
nu am vrut sa numesc persoana ,anumiti rulotisti stiu despre cine este vorba,m-i s-a parut incredibil ca cineva care a mancat din farfuria ta,a dormit in patul tau uneori ,el si prietenii lui,sa faca un astfel de gest,am vrut sa-mi raspunda la telefon sa avem o discutie lamuritoare.de fapt nu mi-as dori sa n-o mai pateasca si altii,multa atentie pe cine primiti in ograda.
Urata treaba. Si totusi, rulota inca mai este in ograda, sau a plecat cu totul?
Poate omu' nu poate sa aspunda, nu este in tara etc.
Dar oricum nu tine supararea pana nu ai o explicartie. Sigur viata nu iarta si va veti intalni undeva...candva.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Stim despre cine e vorba...ne pare rau de cele intamplate...cel mai bine ar fi sa-i dati numele...e cel mai corect...altadata sa nu mai poata profita de bunavointa unor colegi ca dumneavoastra :oops: :oops:
scopul nu este sa numesc persoana,este unul preventiv,poate a mai patit-o si altii,sau o mai pot pati ,vreau sa vad daca se leaga lucrurile in sensul acesta, privitor la un comportament similar ,daca se cunoaste personajul , totusi sa discutam la modul general
Am avut ocazia sal cunosc pe D-l Urban.Prin invitatia facuta de el am cunoscut o noua locatie unde am petrecut un sfarsit de saptamana in luna mai,a fost o gazda primitoare, ma refer la faptul ca ,cand a vazut ca am campat sub cetate a venit la noi si sa interesat daca poate sa ne ajute cu ceva ,un om deosebit.Imi pare rau de cum un om poate rasplati binele(cred ca stiu despre cine este ,,povestea,,)
Cu respect !
Colea.
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
asa ar trebui,dar e posibil sa ma mai trezesc si cu un proces de calomnie,cine stie.
adaug ca ori ce asemanare cu vreun membru cunoscut este o pura intamplare,asta nu o spun din lasitate,asa cred eu ca este mai crestinesc.