Mihnea Donescu scrie:gen PAJERO,CHEROKEE,LAND ROVER(masini cu abilitati offroad strict)
... masinile astea sunt de mult timp SUV-uri de lux cu veleitati off-road... si multi cai putere, si ce e mai important, cu cuplu MARE(vezi Discovery, Range Rover, etc). Nu au fost niciodata strict pentru off-road, si cand spunem Land Rover nu spunem neaparat Defender, nu? Cred ca faci niste confuzii, de asta ti-am zis sa studiezi, si ma refeream strict la date tehnice si dotari ale masinilor, si nu la pregatirea ta. La mine de exemplu pielea e un accesoriu, dar am dublu climatronic, totul electric, 7 locuri, 3300kg remorcabil, 4x4 nepermanent, etc, etc. Si toate astea la un consum mediu de 10%. Si viteza maxima constructiva 150km/h, dar la modelele cu motoare mai mari se ajunge mult mai departe. Ca sa nu mai vorbim de confort, aici te inseli amarnic, un SUV e net superior unei berline sau unui break, si ergonomic vorbind, dar mai ales din p.d.v. al spatiului (in special locuri-spate+portbagaj). Cine are copii stie cum e cu spatiul... Nu mai continui, ca ar trebui s-o fac cu siguranta pasagerilor, si iarasi nu exista termeni de comparatie... bineinteles ca totul depinde in definitiv si la urma urmei de bani, pentru ca un Pajero de ex. nou incepe de la 45.000 euro, si fiecare trebuie sa cantareasca in functie de necesitati, prioritati si gusturi (care nu se discuta) :) . Combinatia ideala pentru mine este SUV+Rulota, cui ii place si si-a putut permite combinatia sigur imi da dreptate...