Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Nu pot decat sa ma inclin in fata acestor imagini care descriu atat de bine bucuria,satisfactia,veselia si buna dispopzitie,e placut cand vezi oameni frumosi care stiu sa se bucure de viata.Jos palaria si felicitari doamnei Liliana Diaconescu ,care ,se pare ca a fost sufletul acestei intalniri si a reusit sa adune asa oameni cu drag de petrecere,adevarati romani!Sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti,sanatate si bucurii multe!
Sărutăm mâna doamnei Liliana pentru fasolea cu ciolan ,pentru buna organizare,pentru atmosfera creată...ne-am simțit bine tare.Transmitem sănătate tuturor celor care au fost prezenti acolo.
Cu parere de rau ca n-am putut ramane pana in ultima zi, transmitem multumiri si ganduri bune tuturor celor prezenti la aceasta intalnire si bineinteles domnului Gigi, administratorul cabanei, care a fost o gazda extrem de amabila.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Si noua ne pare rau ca nu ati putut sta pana la final pentru ca intr-adevar a fost frumos.Oameni exceptionali,distractie la maxim si vremea care a tinut cu noi.Poate data viitoare.
As vrea sa le multumesc, atat eu cat si sotul meu,domnului Stanciu Valentin si Nelei pentru gestul lor ,care sincer ne-a impresionat.De cate ori ne-am implicat in astfel de actiuni ,nu am facut-o pentru laude si multumiri,ci pentru multumirea noastra sufleteasca si pentru faptul ca zona Brasovului este o zona frumoasa din tara.
Si vom mai face intalniri in zona,de asta sa fiti siguri. :D
Fişiere ataşate
Fotografie0013 [].jpg (30.26 KiB) Vizualizat de 2952 ori
multumim si noi doamnei Liliana si domnului Costi Diaconescu pt munca de voluntariat pe care au depus-o, reusind sa adune destul de multe echipaje intr-un loc asa de frumos si cu oameni la randul lor sociabili si comunicativi, zilele petrecute impreuna trecand fara sa ne dam seama. Speram sa ne revedem cat mai curand intr-o alta locatie la fel de superba......