Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Salutare la toata lumea
Numele meu este Alecsa Cristian si incepand de asta vara am devenit si eu rulotist-am plecat intr-o excursie prin Europa si ce mi-am zis de ce sa cheltui bani cu hoteluri cand as putea sa mai pun ceva si sa-mi iau o rulota-zis si facut
-am colindat putin parcurile de rulote din Germania apoi cele din Olanda-unde gasesti cel mai bun raport calitate pret.Eu am gasit un Dethleffs New Line din 1994 si dupa negocieri l-am scos la 2000 euro in pret incluse toate documentele de export.Sunt super incantat de ea arata bine ,totul pare nou in interior ,sper sa nu am probleme cu ea. :D Singura problema am avut-o la rar cand sa o inmatriculez ca cica nu se incadra in dimensiuni, ca arata prea bine pentru anu ei de fabricatie ,stiam eu care e problema ca m-am ocupat cu masini acum ceva vreme si nu ia tinut cu mine,asa ca in 2 zile am inmatriculat-o.
Sper sa reusesc si eu intr-un weekend sa ies cu ea pe undeva ca decand am venit din concediu doar de 2 ori am mai miscat-o din loc.
Alecsa Cristian
seat cordoba+dethleffs new line '94 alecsacristi@yahoo.com
tel.0727729700
Poate am sa reusesc si eu sa ajung barem sambata seara si sa ma intorc duminica dar nu promit nimic ,as vrea nespus de mult sa vin si sa cunosc pe toata lumea dar in perioada asta :( -pana in sarbatori- sunt f ocupat
Alecsa Cristian
tel.0727729700
Bine ai venit Cristi printre cei infectati de microbul rulotismului :D
Santem curiosi si dupa cum ai observat noul venit asi prezinta casuta,vrem poze.
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Suntem noi vecini. Salutam pe toata lumea siasteptam cu nerabdare prima iesire. Vom reveni si cu foto. Cine are nevoie de date proaspete despre adus rulota din olanda le impartasim cu cea mai mare placere.0755107620 VALI
Felicitari....identica cu a mea. cred ca tot baia aceea deosebita din acril o are...ai cumva carte tehnica la ea?? Ma uit la rulota ta si este absolut identica...inclusiv draperiile...tot. Oricum felicitari...arata bine, iti garantez eu ca are o tinuta de drum excelenta...eu am luat-o din tara cu 2500 anul trecut.Vant din spate si sa ne vedem cu bine.
Florin Tutunaru scrie:Felicitari....identica cu a mea. cred ca tot baia aceea deosebita din acril o are...ai cumva carte tehnica la ea?? Ma uit la rulota ta si este absolut identica...inclusiv draperiile...tot. Oricum felicitari...arata bine, iti garantez eu ca are o tinuta de drum excelenta...eu am luat-o din tara cu 2500 anul trecut.Vant din spate si sa ne vedem cu bine.
nu,nu am gasit cartea tehnica si nici cort nu a avut doar o pelerina cu 2 tevi de aluminiu pe care nu am reusit sa inteleg unde se monteaza
Alecsa Cristian
tel.0727729700