Cateva poze Ian. 2009 Padina

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Gabi Popa
Membru forum
15

Cateva poze Ian. 2009 Padina

Mesaj de Gabi Popa »

Catalin Popescu
Membru forum
16

Re: Cateva poze Ian. 2009 Padina

Mesaj de Catalin Popescu »

Felicitari,esti tare domnule !!! Ai putea sa ne si povestesti... :D
Hilux Vigo + Knaus 500
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Excelent traseu si excelenta inspiratia de a fotografia momentele astea!
Intr-adevar n-ar strica ceva poze. :)
Gabi Popa
Membru forum
15

Mesaj de Gabi Popa »

Trebuie sa-mi cer scuze,excursia a fost in luna martie, pe 20.Pozele sunt facute de mine,cu tel.mob.,masina si rulota apartin prietenului meu,cel care a avut curajul sa le expuna acestui traseu de iarna.A fost prima exc. cu rulota la zapada si la temp. de -12 -14 grade noaptea,dar a fost foarte frumos.Drumul a fost cam lung,aproape 6 ore Ploiesti - Padina dar a meritat efortul. Nu am avut probleme mari pe traseu,sectorul Moroieni-Padina fiind curatat si deszapezit.O sa incerc sa postez si un filmulet ...doua.
Pana Gabriel

Mesaj de Pana Gabriel »

Acum cred ca s-au convins si cei care m-au contrazis vehement si care ii descurajau si pe altii vara sa mearga la bolboci ,pestera padina.Bravos,in primavara sigur ne vom organiza sa mergem acolo pt ca sunt locuri superbe ,unice si trasee de o ora doua incredibile: moeciu ,babe,omu,sfinx ,cruce,jepi etc.
Scrie răspuns