DAUNA TOTALA,URGENT CATALOG EVALUARE

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
cristian agopian
Membru forum
15

DAUNA TOTALA,URGENT CATALOG EVALUARE

Mesaj de cristian agopian »

Dragilor,mi-ar fi facut placere sa va scriu despre cum m-am distyrat in acest sfarsit de saptamana(09-11.10.09),dar sunt nevoit sa apelez la cei de pe acest forum ptr. a ma ajuta.Intorcandu-ma cu familia de la Cheia spre Bucuresti,pe DN1A,la intrare pe podul de pe Teleajen,fiind in coloana si fortat sa opresc,unu cu un TIR ma izbit puternic din spate facandu-mirulota praf(Chateau Chiara 380,an fabr.89)Sper sa pot posta poze cu ea asa cum arata acum 😢 Va spun ca nu am dormit toata noaptea cu gandul ca am ramas fara ea,pusesem f mult suflet.Acum tot ce a mai ramas de facut e sa aflu pretul ei de catalog k sa pot primi despagubire de la asigurari.Baiatul este f ok,este din bransa noastra(rulotist si el)dar din nefericire nu e firma lui,nu mai spun k si masina este avariata cu capota ridicata si ...culmea,rulota pe care am lovit-o si eu la randul meu si se afla tractata si ea,nu are nimic..!!!!!cea ce ma bucura nespus.Daca ma puteti ajuta cu un site,cu o adresa sau un nr de telefon ,va sunt recunoscator!!!AAA era sa uit mai iau ceva pe rulota si cam cat?De mentionat e k avea si baie cu cadita de dus,panou baterie,aragaz cu 3 ochiuri si...era frumoasaaa!!! 😢 😢 😢
!
Skoda Roomster 1,9Tdi/Chateau chiara 400.B-dul Basarabia,sect 2,Tel.0726 625 992
Stan Cristian
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Apr 1978

Re: DAUNA TOTALA,URGENT CATALOG EVALUARE

Mesaj de Stan Cristian »

Ca sa te poata ajuta cineva specifica te rog la ce companie de asigurari avea cel care te-a lovit asigurarea RCA si daca ati fost sa faceti formalitatile de constatare amiabila.
Mercedes Vito + Knaus Cheers 550
Bucuresti , Sect 4
Tel: 0722 60 90 53
Catalin Popescu
Membru forum
16

Mesaj de Catalin Popescu »

Bine ca sunteti sanatosi...
In functie de solutionarea dosarului la firma de asigurare,daca opresti epava,o poti dezmembra:Truma,ventul,antibalansul,boiler,maruntisurile utile...
Nu vrem sa profitam de ghinionul tau,dar cred ca ar fi util pt.forumisti daca ne-ai tine la curent cu rezolvarea problemei.
Sincer ne pare rau,mai ales ca erai la a doua iesire...
Multa bafta !

PS:Cristi,trebuie deschis topic in alta parte 😉
Ultima oară modificat 12 Oct 2009, 20:40 de către Catalin Popescu, modificat 1 dată în total.
Hilux Vigo + Knaus 500
costipopovici
Membru asociat
16

Mesaj de costipopovici »

Cel care l-a lovit avea asigurare la firma unde lucrez acum, ABC Asigurari. Din partea mea va avea tot sprijinul. Problema e ca nu am mai avut nicio dauna totala la o rulota pana acum si ne trebuie pretul de nou pt a-i putea fi calculata valoarea maxima de despagubire. Din pacate , neexistand cataloage de preturi "antice" pentru rulote speram ca cei de la Chateau ne vor raspunde la mail.
nickul meu este kosfunny
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

Pozele de la accidentul lui Cristian:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Cu mai multe detalii o sa revina el!
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Nici nu vreau sa ma gandesc, eu zic sa incerci undeva la o reprezentanta care iti poate da niste preturi.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
cristian agopian
Membru forum
15

Vreau sa multumesc tuturor celor care mau sunat si nu numai,vreau sa multumesc mai ales lui Costin de la ABCasigurari.Sper sa fiu singurul din clubrv care sa fie drept exemplu pentru mult timp de acum incolo.In seara asta am facut mult mai multe poze dar din cauza ca afara era vant si intuneric nu am reusit sa descopar rulota in totalitate pentru a o vedea si voi.
Skoda Roomster 1,9Tdi/Chateau chiara 400.B-dul Basarabia,sect 2,Tel.0726 625 992
Cristian Irimescu
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

cristian agopian scrie: Sper sa fiu singurul din clubrv care sa fie drept exemplu pentru mult timp de acum incolo.
Si noi la fel..Sper sa redevii rulotist cat de repede..
cristian agopian
Membru forum
15

ImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagine
Catalin Popescu
Membru forum
16

Mesaj de Catalin Popescu »

Cristi,nu ne-ai spus finalul...cum s-a rezolvat problema? Cu rulota ce ai facut?
Hilux Vigo + Knaus 500
muller alexandru
Membru forum
15

Mesaj de muller alexandru »

costipopovici scrie:Cel care l-a lovit avea asigurare la firma unde lucrez acum, ABC Asigurari. Din partea mea va avea tot sprijinul. Problema e ca nu am mai avut nicio dauna totala la o rulota pana acum si ne trebuie pretul de nou pt a-i putea fi calculata valoarea maxima de despagubire. Din pacate , neexistand cataloage de preturi "antice" pentru rulote speram ca cei de la Chateau ne vor raspunde la mail.
Cu scuzele de rigoare .....dar toate firmele de Asigurare....stabilesc asig prin efect lege..la plesneala....acest lucru l-am dezvoltat intr-un subiect pe forum...dar am avut un ecou negativ din partea membrilor....pina nu te gasesti in situatia respectiva .. nu crezi
Dupa ce asiguri prin efect lege ...si te intilnesti cu situatia ..se pune problema ..ce valoare are....pina atunci ajunge pt asig si Kg...dar platesti de parca ai avea o remorca de TIR...se pune problema daca accidentezi cu rulota ....asig prin efectul legii...nu mai este valabil chiar daca accidentul /impactul /a fost intre rulota si tert....accidentul se descarca pe cap tractor/autoturism/...atunci de ce am asigurat rulota????doar daca va fi actionat de niste forte ?????paranormale..si sa accidenteze el de unul singur cind se afla intr-o parcare!!!!
Dar la o dauna partiala...de unde aveati preturile componentelor care trebuiau inlocuite???
Dupa o astfel de intimplare..pur si simplu devenim "sluga" asiguratorului...cred ca "sprijinul" este doar unul de consolare...in loc ca agentul sa fie la servitudinea asiguratului
Rabdare..........rabdare....nu doresc nici dusmanului meu intrarea in aceste polemici asigurator...asigurat....l-am trait pe pielea mea ...asigurarea prin efect lege a RULOTEI nu are nici o valoare...o manareala de a colecta bani....somn usor COMISIA DE SUPRAVEGHERE ASIGURARI....iar unele firme de asigurari s-au desfintat ...cauta asiguratorul
cu stima
"ADEVARATA CRIZA ESTE CRIZA INCOMPETENTEI" Albert Einstein
Pestele care lupta impotriva curentului moare electrocutat..oare cind si BRACONIERII..??
Hyundai Terracan & Knaus 8603 Suedwind....& Peridoc"Blue Dream"
0040724987730
costipopovici
Membru asociat
16

Mesaj de costipopovici »

Dle Muller inainte sa intrati in polemici pe o tema trebuie sa aveti toate datele necesare. In cazul de fata , ganditi subiectiv, daca ati fi avut tangenta cu domeniul asigurarilor si din punct de vedere profesional si ati fi cunoscut mecanismul asigurarilor nu ati mai face afirmatii gratuite.
In primul rand, asigurarea la remorca e necesara deoarece pot fi situatii in care nu pote fi indreptata culpa catre un "tragator". Ex: In cazul in care nu o "intepenesti "bine si o i-a la vale, producand pagube tertilor. Iar pentru cunostinta dumneavoastra, conform noilor norme de instrumentare a constatului amiabil daca dvs aveti rulota parcata neregulamentar si cineva se propteste cu masina in ea, este caz de culpa comuna.Adica RCA-ul rulotei acopera jumatate din paguba masinii care a lovit-o.
Cat despre pretul de nou in cazul de fata, era nevoie pt a se stabili pretul real al bunului la data accidentului. In functie de acesta si de devizul estimativ se declara daca dauna e partiala sau totala. Noi am spus ca e totala pt ca avem ceva cunostinte despre preturile rulotelor si nu suntem adusi cu cu camera de Raba pe Dambovita. Cu toate ca se vedea din ochi ca este dauna totala , la dosar trebuie acte din care sa rezulte asta. Plus ca aveam nevoie de un pret de nou pentru a putea stabili si cuantumul despagubirii.
Ca sa revin la subiect, nu am gasit un pret de nou oficial asa ca am stabilit valoarea reala facand media preturilor gasite pe piata, deoarece pretul de pe contractul de vanzare cumparare era fictiv si l-ar fi dezavantajat pe Cristi. In fine a primit de la noi 7000 roni si a ramas si cu epava rulotei. Dupa parerea mea si banuiesc ca si a lui, a fost despagubit corect.
nickul meu este kosfunny
Scrie răspuns