Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Mai primiti înscrieri? Am fi si noi amatori de o iesire... Suntem doi adulti ,un copil de 5ani cu un Fiat Doblo si o rulotă Dethleffs.Nu am iesit niciodată cu un grup organizat si ne-am dori tare mult... Îmi cer scuze că am depăsit termenul de înscriere dar au fost niste probleme cu zilele libere din acea perioada dar s-a rezolvat
@tudor satnoianu, esti binevenit.
Totusi, pentru evitarea surprizelor neplacute, trebuiesc facute niste precizari:
-cate rulote incap in curtea cabanei(locul destinat camparii)?
-pot fi beneficia toate de 220V?(reteaua cabanei suporta)?
-cat timp poate fi folosita cabana?
- dusurile(cate sunt, sa nu-i deranjam clientii cazati). Ex.=noi suntem 25 pers. si in cabana alti 20.Prioritari sunt cei din cabana si speram sa nu existe bonuri de ordine.
- restaurantul, sau sala de mese, cum, cat timp si cand o putem folosi? De ce intreb, cativa au copii cu ei si probabil vor sa-l foloseasca pentru servitul mesei.
La fel de bine trebuiesc stiute dinainte, anumite lucruri:
-nu folosim aparate electrice de putere(peste 600W ) pentru incalzit, gatit,etc.Interzise caloriferele electrice, plite, gratare electrice, aeroterme, friteuze si alti consumatori de putere. Sar sigurantele, se ard cablurile, pot isca incendii.
- se gateste individual, in rulote.
- cabana va fi probabil folosita doar pt. seara festiva.
Rugam fam. Diaconescu sa ne faca precizarile necesare.
De stiut: Nu este intalnire anuala sau aniversara.
Nu este organizata de cineva anume. A fost propusa de fam. Diaconescu si noi am acceptat sa participam. De organizarea intalnirii se vor ocupa toti cei prezenti.
Locurile sunt limitate, nu este off.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
In curtea cabanei incap 15-18 rulote, cu precizarea ca masinile sa le tinem in parcare.
De curent, vor beneficia toate rulotele ,am precizat de la inceput.Evident fara consumatori mari.Nu este camping ,ne alimentam de la cabana.
Initial au fost persoane care au dorit cazare la camere,(3 la numar)si pentru acest motiv am solicitat sala(restaurantul).
Deoarece la ora actuala nu exista nici o camera inchiriata,nu putem avea pretentia de a avea cabana la dispozitia noastra.
Cabana este cu circuit deschis si nu putem modifica programul acesteia.Totusi cabanierul ne pune la dispozitie,
pentru seara festiva,sala fara nici un cost in plus.
Am specificat ca in pretul de 10 lei/echipaj/zi,beneficiem de curent,toalete si dus.Banuiesc ca nu o sa stam la dus toata ziua . :D
Terasa aferenta cabanei o putem folosi fara nici o restrictie.
Concluzie:Propunerea noastra a fost sa iesim cu rulotele si am ales aceasta locatie ,pentru siguranta si un minim de confort(curent,toalete,dus,apa,fosa septica).
Fotografiile cu interiorul le-am postat pentru cei ce au dorit cazare.
Pentru a nu mai posta lista inca o data , cu domnul Satnoianu deja luasem legatura pe PM.
Inca o precizare-pentru seara festiva avem 2 variante:sa ne facem fiecare gratarul sau sa servim de la restaurant o friptura cu garnitura si salata, la un pret de 13-15 lei.A nu se intelege gresit. Sunt variante la latitudinea noastra.
Intrucat la postarea noastra ,initiala ,nimeni din conducerea clubului nu a raspuns in nici un fel,noi am hotarat sa iesim ,dar nu sa organizam o intalnire sub sigla clubului.
Dupa cum am specificat intr-o postare,ciorba si tortul raman valabile, deoarece avem libertatea sa serbam ce vrem noi . :D
Deşi se foloseşte forumul clubului pentru organizarea întâlnirilor rulotiştilor, sigla acestuia nu poate fi invocată.Sigla este oricum lipită pe multe rulote din ţară care au participat şi la Gura Râului, şi la Oglinzi, şi la Ozunca, şi la Laguna Albastră, şi la Viena, si la Vama Veche, şi la Cheia, şi la Bran şi la Valea Mare şi la.....Şi vor veni şi la această întâlnire.
Eu o să particip cu cea mai mare plăcere dacă problemele de familie o să-mi permită , cred că în intervalul 28.11-30.11.2009.
Nu pot rezerva loc atâta vreme cât nu sunt sigur de participare.
Le muţumesc organizatorilor şi îi asigur de tot sprijinul necesar.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Am sters toate postarile ce deviasera de la subiect.... Va rog sa continuati discutiile pe marginea propunerii Doamnei Liliana Diaconescu. Va multumesc!
Forumul ClubRv se foloseste pentru postarea intalnirilor pentru simplul fapt ca e intretinut din banii nostrii. :D De aia! :lol:
Initiativele intalnirilor sunt foarte bune si de apreciat. Vor mai fi intalniri in perioada 1 Decambrie. Mai toata lumea are liber si vrea sa beneficieze. Toate intalnirile astea au rang egal,cred eu,nefiind una mai cu mot decat cealalta. Se vor posta poze si de o parte si de cealalta sau celelalte. Se vor impartasi istorioare. Asta cred ca ar trebui sa fie spiritul. Presedintele,conducerea,etc....ca sa fiu pompos,poate participa la fel ca toti ceilalti ....unde are chef sa mearga! Rangul de "intalnire oficiala" organizata in exclusivitate de Asociatia ClubRv....e departe si....e o alta discutie.
Distractie placuta voua,celor care mergeti aici!