Dan Cilan scrie:Oare cati dintre noi , daca ar avea un camping , ar face acte caritabile si ar avea tarife foarte mici ? Normal ca toata lumea vrea sa faca profit ! Suntem in postura in care daca suntem pietoni , injuram soferii iar daca suntem soferi , injuram pietonii !
Pai cred ca sunt ,un ex.:
"de Radu Pascu pe 14 Noi 2009 00:12
Pieton versus sofer nu este acelasi lucru.
Eu zic ca daca omul este multumit cu cazarea mea, va spune si la altul si tot asa.
Deci putin de la multi, este ma bun decat mult de la putini.
invata repede si aplica... tot repede"
Si eu subscriu si sunt de acord cu principiul "putin de la multi, este ma bun decat mult de la putini" (asta nu se numeste act caritabil,ala e altceva),asta se numeste eventual modestie,omenie si nimeni nu are de pierdut,decat de castigat!
(deci al doilea exemplu,si sunt convins ca ar mai fi,e drept nu multi,de aceea sunt preturile care sunt!)
Probabil ca cei care au inceput asemenea afaceri nu au fost neaparat si in postura de turisti in camping ca sa inteleaga,sau in cazul in care au fost au uitat de unde au plecat...
"Nu toti au puterea financiara a unui hypermarket"?
Nici nu se poate compara amenajarea unui supermarket si derularea unei asemenea afaceri cu amenajarea unui teren da campare si administrarea lui.Este clar demonstrat ca in Romania se practica inavutirea cu orice pret de la cel mai mic la cel mai inalt nivel.