Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Suntem fam.Jianu din Braila.Suntem la a 3- a rulota in doi ani.Acum detinem o rulota CHATEAU CHIARA 400/1995 si o tragem cu un FIAT DOBLO 1248cm motorina.In 2008 am participat la intalnirile de la Lepsa,Zarnesti,Murghiol si Oglinzi si in 2009 la Ozunca-Bai.Cu actuala rulota vrem sa facem prima iesire pe 28 nov.la Cabana Cheia.Am inteles ca doua echipaje din Galati au aceeasi intentie si le propunem vecinilor nostri sa mergem impreuna.Tel.0741 203399 Rugam organizatorul frumosului eveniment sa ne inscrie pe lista.Fam.Jianu din Braila 2 adulti.
Entuziasmul lui Buliga e molipsitor, motiv pentru care vom face astfel incat sa va vizitam si noi in ziua spargerii damigenii si taierii tortului. Si cred ca puteti conta pe vreo 10-12 persoane fara rulote, fara bagaje, dar cu burtile goale :lol:
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Venim si noi, 2 adulti si o dulceata de fetita. Nu puteam sa refuz organizarea si avantul lui Relu si al brasovenilor. Palinca e gratis :D .
Cu rulota.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Rugamintea noastra a fost ca pana in aceasta seara, sa stim necesarul si felul cazarii.
Am luat legatura cu cabanierul , am anuntat conform listei numarul de rulote si necesarul de cazare la camere .
Referitor la program ,activitati si seara festiva ,foc de tabara si costuri, hotaram de comun acord cand ne intalnim pe 27.11 la locatie,pentru a face programul pe placul tuturor. :P
Pentru orice detaliu,ne puteti contacta la telefon sau pe PM.